Paketöppning

Fiskade upp paketet jag beställde från Bagaren & Kocken. Trots att man vet vad det är i paketen så tycker jag alltid det är lika spännande, haha. Älskar att nätshoppa 🙂  I paketet låg fina lattemuggar i melamin från Rice, bakform i silikon från Rice, och något som jag jagat lääänge, nämligen en julienneskärare från Zyliss! Här ska strimlas!!! 🙂

Nytt i köket. I turkos och korall. Underbara färgklickar!

Nytt i köket. I turkos och korall. Underbara färgklickar!

 Lördagmorgon och inget inplanerat på hela dagen. Såååå skönt! Jag funderar på att åka ut till Smultrongården en sväng, ska se om jag får med mig nån som fikasällskap 🙂 Nyfiken på deras Odd Molly nyheter och alla fina köks- och inredningsprylar som finns. Blir alltid så sugen på att ”boa” när sommaren är slut, nya soffkuddar och ljusstakar mm kommer man långt med. Får se vad det blir 🙂 

Hörs lite senare!!

Och ps vad kul att det redan droppar in tävlingsbidrag till testlagartävlingen, vad duktiga ni är!! Jättekul!!!

  1. Åh blir också sugen på att uppdatera mina grejer i köket. Får tyvärr vänta tills nya soffan är inhandlad. Försökte gå tillbaka i arkiv för att hitta dina blogginlägg från start men de verkar inte finnas med här??! Finns det någon möjlighet att komma åt dem? Tycker din blogg är toppen och hämtar ofta recept härifrån så det vore roligt att läsa från ”början” så att säga.
    Trevlig helg!
    Kram Vickan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..