Ny kokbok till samlingen

Kunde inte motstå denna:

fotot blev spegelvänt :) men ni kanske kan läsa ändå?

fotot blev spegelvänt :) men ni kanske kan läsa ändå?

LCHF Husmanskost. Verkar innehålla riktigt goda rätter, precis i min smak! Och jag börjar få lite dålig lchf-fantasi så den här kommer komma väl till pass 🙂

(jag köpte min på Coop)

Så här till vardags blir det ju mest lchf, men inte på helgerna som ni kanske märkt 😉 Men det funkar bra för mig! Lördagen med kolhydrater i stora lass (varma mackor, bakelser, smörgåstårta, chips med dipp och läsk etc) fick mig dock att må såååå illa, lagom är bäst! 😉

 1. verkar vara intressant kokbok!
  älskar husmanskost! även om det är mycket annat som också är supergott….haha….visst är lagom bäst! förstår inte varför man oftast bara vräker i sig mycket onyttigt, så mår man som sagt var såååå himla illa…..
  ska skärpa mig igen nu till hösten, äta nyttigt i veckorna men till helgen MÅSTE det lite onyttiga få slinka ner, i lagom mängd.
  kram

 2. Hej!
  Jag har precis börjat läsa din blogg och jag gillar den skarpt så här långt :-). Är bara nyfiken – kör du LCHF för att gå ner i vikt, och hur fungerar det i så fall när du äter ”fritt” på helgerna eller är det bara för att du mår bra av det?
  Gillar blandningen av low carb-recept och helt vanliga då maken gärna kör GI och jag som illamående gravidis vill kunna äta det jag råkar känna för…

 3. Den lilla raringen har jag hemma med. Oxå inköpt på Coop. Har dock inte testat så mycket i den ännu…men nu kanske man får se en del hos dig!

 4. Hej Victoria!
  Ville bara tipsa dig om att gå in på Annas hemsida, för det har blivit några fel i boken,så kan du få rätt mängder.
  Ha en fortsatt trevlig kväll.
  Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..