Ny kokbok till samlingen

Kunde inte motstå denna:

fotot blev spegelvänt :) men ni kanske kan läsa ändå?

fotot blev spegelvänt :) men ni kanske kan läsa ändå?

LCHF Husmanskost. Verkar innehålla riktigt goda rätter, precis i min smak! Och jag börjar få lite dålig lchf-fantasi så den här kommer komma väl till pass :)

(jag köpte min på Coop)

Så här till vardags blir det ju mest lchf, men inte på helgerna som ni kanske märkt ;) Men det funkar bra för mig! Lördagen med kolhydrater i stora lass (varma mackor, bakelser, smörgåstårta, chips med dipp och läsk etc) fick mig dock att må såååå illa, lagom är bäst! ;)

0

0 reaktioner på “Ny kokbok till samlingen”

 • Elis skriver:

  Hej Victoria!
  Ville bara tipsa dig om att gå in på Annas hemsida, för det har blivit några fel i boken,så kan du få rätt mängder.
  Ha en fortsatt trevlig kväll.
  Malin

 • Cobrakarin skriver:

  Rekommenderar du den här boken?

 • V skriver:

  Å den där måste jag kika efter!

 • Havrefrasse skriver:

  Den lilla raringen har jag hemma med. Oxå inköpt på Coop. Har dock inte testat så mycket i den ännu…men nu kanske man får se en del hos dig!

 • Betania skriver:

  Hej!
  Jag har precis börjat läsa din blogg och jag gillar den skarpt så här långt :-). Är bara nyfiken – kör du LCHF för att gå ner i vikt, och hur fungerar det i så fall när du äter ”fritt” på helgerna eller är det bara för att du mår bra av det?
  Gillar blandningen av low carb-recept och helt vanliga då maken gärna kör GI och jag som illamående gravidis vill kunna äta det jag råkar känna för…

  • Victoria skriver:

   Hej!! Jag äter lchf främst för att må bra! men smyger det på sig några extra kilon så brukar de lätt ramla av efter nån vecka med lchf :)

   kram V

 • Margitha skriver:

  Jag beställde boken förra veckan och hoppas att den kommer snart :) hoppas att det finns massor med inspiration i den.

 • kurreburre skriver:

  Den måste jag ju ha! Om en vecka ska vi köra igång med LCHF igen efter sommaren :) Vi gör oxå som ni, fritt fram för smaskigheter under helgen :)

 • matte skriver:

  verkar vara intressant kokbok!
  älskar husmanskost! även om det är mycket annat som också är supergott….haha….visst är lagom bäst! förstår inte varför man oftast bara vräker i sig mycket onyttigt, så mår man som sagt var såååå himla illa…..
  ska skärpa mig igen nu till hösten, äta nyttigt i veckorna men till helgen MÅSTE det lite onyttiga få slinka ner, i lagom mängd.
  kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen