Frisörhjälp??!!!!

Jag behöver hjälp!! Någon Örebroare där ute som kan tipsa om en BRA frisör här i stan?? Inte nån slarvig eller tantig eller omodern sylta nu, utan nån riktigt riktigt BRA!!! För klipp/färg/slingor.

Help please!!!!!

Ny kakburk från Åhléns. Appropå ingenting :)

Ny kakburk från Åhléns. Appropå ingenting :) Och nybakade bake-off kakor.

 

1

19 reaktioner på “Frisörhjälp??!!!!”

 • Karin skriver:

  Några nya tips såhär ett par år senare ☺? Gärna nån som är bra på färg. Nyinflyttad med långt tjockt blont hår, vill ogärna chansa.

 • Mallan skriver:

  Ta en titt på https://klipptid.nu/orebro
  Kan se både bilder, priser och recensioner!

  Finns många bra frisörer att välja mellan faktiskt! Salong Lilla x och Ragnar är mina två tips, då jag klippt mig hos båda och var supernöjd :)

 • Erika skriver:

  Hej Victoria! Googlade på bra frisörer i Örebro och hamnade på din blogg, som jag annars brukar kika in på då och då, haha! Jag ska gifta mig i sommar och kommer behöva fixa håret i Örebro. Bor annars i Göreborg.. Vem går du och fixar håret hos? Du har så fina färger! Fick du något bra tips här bland kommentarerna?

  Ha det underbart! Tack för din fina blogg och glada energi! ?

  • Victoria Riis skriver:

   Tack!! Jag går faktiskt i stockholm just nu hos Creative Headz som många vänner och kollegor tipsat om. Hoppas du hittar någon bra! Kram

 • jloow skriver:

  Åsa på Fåfäng!

 • Taina skriver:

  Hejsan.
  Jag kan rekomendera Malin som finns på Olivers och som ligger på norra delen av Storgatan. Hon är en klass för sig.
  Det är skitsvårt att hitta en bra frisör i Örebro, jag vet, har nämligen själv letat innan jag hittade Malin.
  Lycka Till.

 • Jessical skriver:

  Jag går till Ida på SkönhetsCompaniet.
  Min naturliga hårfärg är som din, men jag är också ljus nu och varje gång jag är där så går jag helnöjd därifrån.
  Lycka till!

 • Mamma Sofi skriver:

  Jag klipper mig på STYLE på ena sidan av kompassen (brevid thé affären) hos LISA.
  Jätteduktig tjej och jag är alltid nöjd!

 • katrinj skriver:

  Michaela på håret och nagelbandet, järntorget, är grym! Jag är otroligt petig och har testat en del frisörer här i stan men henne är den enda jag gått tillbaka till!
  Sen har du Åsa på fåfäng, också sjukt duktig!

 • Tone skriver:

  Min lillasyster (24 år) har en salong som heter Dollys på Järnvägsgatan. Hon gillar utmaningar, är noggrann och poppig som dessutom säger ärligt vad hon tycker…Hon är väldigt duktig på färgning och slingning…

  http://www.salongdollys.se/index.php?sida=start

  Finns oxå på Facebook. Där finns det bilder på Veronica som är frisören. Sök ”Salong Dollys”

 • Madeleine skriver:

  Salong Unikt på Nygatan och där är den blonda Mia toppenbra på just blondafärger.
  Annars har jag hört bra om salong EGO.

  Hoppas att du hittar ngn bra, vem har du gått hos tidigare?

  Kram Madelien

  • Victoria skriver:

   Brukar klippa mig i sthlm på Björn Axén ( bodde ju i sthlm förut och nu passar jag på att klippa mig där när jag är uppe på besök) Klippte mig i örebro EN GÅNG på nåt ställe i träffpunkt, hon klippte mig på 5 min ungefär och sen såg det ut därefter. Så sen har jag inte vågat klippa mig här nåt mer…. Men nu ska jag ta nåt av era braiga tips och prova!!! :)
   kram

 • Hellen skriver:

  Frizzan, Änggatan

 • Micka skriver:

  Kan verkligen rekomendera Sara på Ragnar som ligger precis i början på Köpmangatan. Har alltid blivit nöjd hos henne!

 • Kotta skriver:

  P & CO, Anna dar jattebra

 • SaraL skriver:

  Hej Victoria!

  Jag har några alternativ:

  1. Louise H (ligger på Nygatan), är kända för att vara bäst i hela stan, därmed dyra, jag har ej testat att klippa mig där men jag har sett resultat och kan utifrån det säga att de är otroligt duktiga.

  2. Min syster å jag (ligger även den på Nygatan), riktigt duktiga frisörer dit jag själv gått, priset är bra och de är verkligen trevliga!

  3. Hairstation (där klipper sig min mamma alltid, jag brukar också gå dit och har gjort det sen jag var liten, nu testar jag några andra frisörer men de på Hairstation är mycket trevliga och duktiga damer som är erfarna som sjutton. Maud eller Barbro rekommenderas.

  MVH /Sara L

 • Carolina87 skriver:

  Emma på Bara Här, hon är jätte bra!

 • Caisa skriver:

  Salong EGO och frisör Madeleine. Super duktig! Går alltid därifrån jätte nöjd! Hon kommer med bra förslag, kreativ men inte för extrem.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen