Godkväll

Hoppas ni haft en mysig fredagkväll? Här har det varit fredagsmys och god mat, en fredagskväll precis i min smak. Om det inte vore för fotbollen som tydligen var livsviktigt att ha på…. ;) Ser dock fram emot Idol-finalerna på fredagskvällarna som drar i gång snart, det kallar jag fredags-tv det! ;)

Räkmackor med färska räkor. Och lyxcola!!! ;)

Räkmackor med färska räkor. Och lyxcola!!! ;)

rakis21

Självklart med hemmagjord majonnäs som jag svängde i hop på ett par minuter. Finns INGEN ursäkt för att äta köpe-majo ;)

Självklart med hemmagjord majonnäs som jag svängde i hop på ett par minuter. Finns INGEN ursäkt för att äta köpe-majo ;)

Hann aldrig förbereda pannacotta till i kväll, men lika glad är jag för jag hittade dessa blåbärsbakelser på Ica Maxi...

Hann aldrig förbereda pannacotta till i kväll, men lika glad är jag för jag hittade dessa blåbärsbakelser på Ica Maxi...

... och de var verkligen huuuuuuuur goda som helst!!! Ny favorit :)

... och de var verkligen huuuuuuuur goda som helst!!! Ny favorit :)

Ska lägga mig strax och läsa i min sprillans nya bok, Denise Rudbergs ”Ett litet snedsprång” (heter den så?). Någon som läst den? Fryser så in i bomben så det är dags att vrida upp elementen och ta med sig en filt tror jag. Nu är det höst!! Riktigt längtar efter vår varma nattgäst som alltid dyker upp framåt småtimmarna och borrar ner sig som en glödande kamin mellan oss i sängen 😉

Min varma goa unge!!

Min varma goa unge!!

I morgon vankas barnkalas på dagen och till kvällen är vi bortbjudna på middag hos goda vänner så jag ska försöka tanka lite sömn och energi oxå 😉

Godkväll!

 1. Vilken fin bild på er lilla kamin 🙂

  Jag har ätit tacos rester med barnen ikväll,
  sambon är och kör (lastbil) så han är inte hemma förrän framåt småtimmarna,
  ungefär när er lilla kamin klämmer ner sig mellan er med andra ord 😀

  Vi ska ha en familjedag i Bollnäs och kolla lite folkrace imorgon.
  Söndag blir ”fixa-här-hemma” dag, tycker det är så mysigt att få det fint och fixat tills det blir måndag och ny vecka.

  Ha en superhärlig helg alla 3!
  Kram//Mariah

 2. Fotbollen var ju superbra!

  Så söt hon är, Niklas är ju borta, så jag tar nog med en unge i sängen också, så mysigt!
  Godnatt på dig!

 3. Brödet så riktigt gott ut! Vad är det för sort på det?
  Har testat din majonnäs som var jättegod! Men hur fick du din såååå viit? min blev mycket mer gulaktig…
  Ha en bra Helg och njut!!
  Kram Malin

  1. Brödet är vanlig formfranska som jag rostat!! Majonnäsen blir gulare från början och ganska tjock, men vispar man i lite vatten blir den lösare och vitare. Sen beror det kanske lite på vilken olja man använder, en del är ju ganska gula i färgen..

   Kram v

 4. Ja, jag håller med MariahG… er lilla kamin är rent bedårande!! Så söt i sina pappiljotter 🙂 Och brunbränd! *avis* Dom där ”rägemackorna” (räkmackor på skånska ;)) ser inte lite smarriga ut!! Hoppas det blir lite räkor för mig imorgon då man ska på kräftskiva 🙂

  Ha en härlig helg!!

  Kram!!

 5. ….men du fick mig till att göra pannacotta!!!:) Tyvärr hann den inte riktigt stelna men blev sådär krämig och god ändå. Hade i lite vit choklad och björnbärssås till. gott!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..