Snark

Jag har hamnat i nån höst-trött-svacka tror jag, i takt med att det blir mörkare ute om kvällarna ju tröttare blir jag. Ofta ser middagrna ut så här:

Varm choklad med vispgrädde, bakeoff baguette med bregott.

Varm choklad med vispgrädde, bakeoff baguette med bregott.

Inte världens näringsriktigaste måltid direkt va?! Men ack så gott och snabblagat 😉 Nä nu blir det skärpning här. Har påbörjat en Chop Suey som står och gottar sig i kylen till i morgon så då återkommer jag med recept och bilder på den!

Trevlig kväll! Här är det Idol i soffan som gäller 🙂

 1. Jag har lite svårt att komma in i viktväktartänket igen.
  Sommarens småätande har satt sina klor i mig.
  Undrar lite vad du gör för mat till Olivia på kvällarna?
  Jag har idé torka och två barn (snart 2år & snart 4 år) där hemma som vägrar äta allt typ…igår petades det på kasslern och såsen vägrade dom ens smaka på.
  Lite råris var det enda som slank ner, jippie liksom 🙁
  Känns sådär lagom roligt…
  Motivationen är på NOLL när ingenting duger.
  Hjälp!
  Kram//Mariah

 2. Hej! Jag önskar att det fanns ett ”arkiv” där man lätt kunde se dina recept. Det tar lite tid när man ska leta efter dina fantastiska mattips bakåt i tiden… KRAM

 3. Om du går in under kategorier till höger av bloggen så kan du välja olika rätter så du slipper leta i själva bloggen. Kanske det kan vara till hjälp.

 4. Ska bättra mig att kommentera. ;0). Älskar att gå in på din blogg och få lite inspiration till hur man förgyller vardagen. Jag fastnar så lätt i stress och jäkt och glömmer att ge mig själv lite tid. Denna middagen såg precis ut som en perfekt Jenny-middag. Jag älskar mackor och vem tycker inte om choklad ?? Tror jag nästa gång sambon jobbar ska göra mig en riktigt mysmiddag bara för mig.
  Hoppas ni har det bra i huvudstaden.
  Keep up the good work !!
  Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..