Handlat..

Var och handlade en liten påse. När jag packade upp det slog det mig att det var ovanligt innehåll för att vara mig. Köper aldrig burk-cola, fikon, bönor i tomatsås, mousse-mix, Bärry yoghurt etc.. men kul med lite omväxling, eller hur? 🙂

handlat

Planen är att svänga i hop en chiliconcarne att ha till matlåda ett par dar, i kväll vankas gräddstuvade kantareller på rostat bröd och i morgonbitti ska jag äta min Bärry körsbärsyoghurt som jag blev sååå sugen på när jag såg den 🙂 och fikonen tror jag ska bli en marmelad att ha till ost och kex till helgen. Ananasen ska jag ha i min Chop Suey som blir middag i kväll eller möjligen i morgon.

Är det fler som börjat följa Idol och halv 8 hos mig innan det? Kvällarna börjar bli fullspäckade med tv nu! Me like 🙂

 1. Jag handlar för det mesta samma saker men ibland slinker det ju såklart ner något som man tycker ser spännande ut men chili corn carne mixen hade jag nog hoppat över 😉 Ja, halv åtta hos mig kollar jag såklart, Idol, nja, kanske någon gång då och då i brist på annat. Fikonmarmelad är smaskens, gjorde en förra året som jag ska upprepa snart.

 2. Den där körsbärsyoghurten blev jag sugen på att testa, får se om man kan hitta den i någon affär. Ska colan vara till matlagning? Vi gjorde en maträtt med cola i för evigheter sedan, ska minsann ta och leta upp receptet och se om det fortfarande är intressant…

  1. Nej att drickas 🙂 blir så trött på 1 1/2 liters som tappar kolsyran när man öppnat den, godare med småburkar. Men allra godast är ju småflaskorna!!!! 🙂 jag har gjort nån köttgryta med cola nån gång men har för mig att den inte var nåt vidare…

   Kram v

 3. Jag kollade på Idol igår – kan knappt tro det själv men jodå… jag kollade och faktum är att det var många bra i Sthlm!! Ska KANSKE kolla nästa tisdag igen hehe.

  Gud vad dina bullar såg gooooa ut!! Mums! Receptet på chop suey:in väntar jag på med spänning 🙂

 4. gjorde din majonnäs igår och den blev verkligen god! undrar bara hur du får din så vit och fluffig? Min blev mörkare typ gulbeige och lite trög i konsistensen. Vad gör jag för fel?

  Ha det gott!
  Mvh Ida

 5. ja jättekul att idol kommit igång, det liksom hör till när de blir höst. bra överhuvudtaget tycker jag att alla efterlängtade program å serier kommer till hösten för det är annars en riktigt depperiod för mig. Snart kommer ”desperate housewives” å ”cougertown” med:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..