Handlat..

Var och handlade en liten påse. När jag packade upp det slog det mig att det var ovanligt innehåll för att vara mig. Köper aldrig burk-cola, fikon, bönor i tomatsås, mousse-mix, Bärry yoghurt etc.. men kul med lite omväxling, eller hur? :)

handlat

Planen är att svänga i hop en chiliconcarne att ha till matlåda ett par dar, i kväll vankas gräddstuvade kantareller på rostat bröd och i morgonbitti ska jag äta min Bärry körsbärsyoghurt som jag blev sååå sugen på när jag såg den :) och fikonen tror jag ska bli en marmelad att ha till ost och kex till helgen. Ananasen ska jag ha i min Chop Suey som blir middag i kväll eller möjligen i morgon.

Är det fler som börjat följa Idol och halv 8 hos mig innan det? Kvällarna börjar bli fullspäckade med tv nu! Me like :)

0

0 reaktioner på “Handlat..”

 • Mymica skriver:

  Följer absolut halv 8 hos mig! Jag tycker verkligen att du skulle söka det, du skulle sopa banan av alla de andra :-)

 • jenniepennie skriver:

  ja jättekul att idol kommit igång, det liksom hör till när de blir höst. bra överhuvudtaget tycker jag att alla efterlängtade program å serier kommer till hösten för det är annars en riktigt depperiod för mig. Snart kommer ”desperate housewives” å ”cougertown” med:)

 • idamo skriver:

  gjorde din majonnäs igår och den blev verkligen god! undrar bara hur du får din så vit och fluffig? Min blev mörkare typ gulbeige och lite trög i konsistensen. Vad gör jag för fel?

  Ha det gott!
  Mvh Ida

 • gyllenetider skriver:

  Jag kollade på Idol igår – kan knappt tro det själv men jodå… jag kollade och faktum är att det var många bra i Sthlm!! Ska KANSKE kolla nästa tisdag igen hehe.

  Gud vad dina bullar såg gooooa ut!! Mums! Receptet på chop suey:in väntar jag på med spänning :)

 • Taina skriver:

  Jag formidabel älskar Halv 8 Hos Mig, Helge Skoogs kommentarer är halv nöjet..

 • Ankim skriver:

  Den där körsbärsyoghurten blev jag sugen på att testa, får se om man kan hitta den i någon affär. Ska colan vara till matlagning? Vi gjorde en maträtt med cola i för evigheter sedan, ska minsann ta och leta upp receptet och se om det fortfarande är intressant…

  • Victoria skriver:

   Nej att drickas :) blir så trött på 1 1/2 liters som tappar kolsyran när man öppnat den, godare med småburkar. Men allra godast är ju småflaskorna!!!! :) jag har gjort nån köttgryta med cola nån gång men har för mig att den inte var nåt vidare…

   Kram v

 • Martina K skriver:

  Jag handlar för det mesta samma saker men ibland slinker det ju såklart ner något som man tycker ser spännande ut men chili corn carne mixen hade jag nog hoppat över ;-) Ja, halv åtta hos mig kollar jag såklart, Idol, nja, kanske någon gång då och då i brist på annat. Fikonmarmelad är smaskens, gjorde en förra året som jag ska upprepa snart.

 • Mat-ro skriver:

  Är du som jag och älskar kardemumma så har jag ett kanonrecept på fikonmarmelad mat-ro.blogspot.com/2009/12/fikonmarmelad-med-kardemumma.html

 • linruz skriver:

  Hihi här har du en som sitter bänkad framför tvn.
  Körigt med alla bra programm..
  ha en fin kväll.
  kram kram Lina

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen