Bananpizza

Har ni någon favoritpizza? Finns det nån som ni aaaaalltid väljer? Jag brukar faktiskt variera mig, men det jag oftast beställer är en hawaii med räkor och bea-sås. Men nu har jag en ny favorit!! Tadaaaa

banana1 pii11

Pizza med bananer, ananas, räkor, curry och bea-sås!! MUUUUUMS!!! Det brukar vara så att man antingen älskar banan på pizza eller avskyr det ;) Vilka tillhör ni??

Och är det någon som tänker äta pizza i kväll? :D

0

0 reaktioner på “Bananpizza”

 • Jenny. skriver:

  Nej huvva, banan på pizza funkar inte alls på mig. Som vegetarian är man ganska så begränsad när det gäller pizzapålägg, jag bruukar iof vara ganska så besvärlig och beställa ”vanliga” pizzor men ta bort köttet. För jag tycker tyvärr att de klassiska veg.pizzorna brukar bara innehålla tråkig paprika, ananas och vattniga champinjoner. Margerita har länge varit en favvo, men nu känner jag att jag vill ha ut mer. En pizzeria här i stan har börjat göra en pizza med mozzarella, purjolök och kantareller, riktigt god. Självklart blir det beasås till det.
  Oj långt inlägg blev det visst. =0).

 • linjoh skriver:

  Jag älskar just den pizzan, den är mums! :D

 • Sara81 skriver:

  Urk, jag kräks nästan bara av tanken på att ha banan på pizza! Fy så äckligt! Tur att man tycker olika ;)

  Äter pizza väldigt sällan faktiskt, men när jag väl gör det så blir det oftast Hawaii :) Ibland Kebabpizza, det är gott det också!

 • hannisen skriver:

  Usch, jag tycker om det mesta du lagar, men INTE banan på pizza. Jag avskyr verkligen banan, riktig som konstgjord smak. Banankräm hos tandläkaren är det värsta som finns. Dock kan jag i nödfall äta det i flygande jakob eller rå, men då ska den vara gul. Så ja, du har nog rätt, antingen älskar man det eller hatar det! :)

  På min favoritpizza är det definitivt bea, gärna med skina och svamp.

  Hos oss blir det fläskfilé ikväll, men har inte riktigt klurat ut hur… Trevlig helg!

 • camillak skriver:

  Även jag älskar bananer på pizzan..men jag vill gärna ha fläskfilé, curry, banan och lök. Bea avskyr jag..till vad det än serveras. Det är faktiskt det enda jag kan säga att jag absolut inte tycker om! Ha en skön helg! Det lutar faktiskt åt Onlinepizza här hemma ikväll. Är ensam hemma och har INGEN lust att fixa något till mig själv i renoveringsröran som råder just nu!

 • FashionFame skriver:

  Jag ääääälskar med banan på! :)

 • malinmagdalena skriver:

  Och frågan ja. Jaaaaa banan på pizza är gott! Supersmarrigt även i tacos, flygande Jacob och annat som jag inte minns just nu, haha. Men varma bananer är helt bananas-gott helt enkelt!
  /Malin igen

 • malinmagdalena skriver:

  Ikväll blir det ingen pizza här hos mig, jag ska nämligen på finsittning :) Det blir 3 rätters och i och med sittningen blir vi även ettor! (jag läser till sjuksköterska :)
  Det kurrar redan i magen och jag är riktigt nyfiken på vad vi får för mat. Smarrigt (och roligt!) ska det bli i varje fall! Hoppas du får en härlig kväll! Hälsningar från Malin i ett regnigt Linköping

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen