Hoho?

Vi kalasade mycket riktigt på oxfilé i går kväll. Hur gott som helst, så skynda bunkra nu inför helgen ;)

oxe2

Stekt oxfilé med rotsaker i ugn, en god sallad och bearnaisesås. Klassiskt och gott. Underbar vardagslyx 🙂

Efter jobbet i dag styr vi kosan mot huvudstaden för en helg hos bästa kompisen + sambo och god mat hela helgen lång, längtar!!!

Ha en riktigt skön fredag nu! Om ni är några därute som läser här inne.. Ni är lite dåliga på att kommentera och lämna spår efter er så man undrar ju i bland 😉 *hint hint* Ni har väl inte tröttnat? Kram på er 🙂

 1. Självklart läser jag, men har varit dålig på att kommentera, har haft lite för mycket i huvud just nu ; )

  Underbart med en helg i Stockholm. Själv ser jag framemot Turkiet om några veckor ; )

  Ha det gott!
  Kram AL

 2. jag är här,och läser varje dag,älskar din blogg!det roligaste är med dina bilder på inredning och kläder,för vi har EXAKT samma stil och smak på allt,känns som mina egna bilder:)Go for it!KRAM.

 3. Hej svejs!
  Hoppas ni får en skön helg här i Stockholm. Själv lämnar jag huvudstaden för att åka ut till landet. Där ska jag njuta av god mat och vin ska bli mumsigt:) ska också försöka få ut min käresta i skogen och leta svamp.
  KRAM KRAM

 4. Hej!

  Läesr varje dag! Är dessutom gladare nu sedan jag upptäckt att det fanns ett arkiv att bläddra i ;)! Häromdagen fyllde jag år och gjorde återigen kladdkakan med toscatäcke… succé! Jätteroligt! Jag inspireras varje dag av din blogg och plockar lite recept här och var. Nu blev jag sugen på oxfilé, det blir kanske imorgon kväll för ikväll ska min lilla familj till svärföräldrarna på middag. Skönt att inte behöva laga själv… Annars är jag väldigt sugen på ett blandat skaldjursfat från Saluhallen i Uppsala där jag bor… mums! KRAM

 5. Hej! Jag har precis hittat hit nästan men är redan nu en trogen läsare! Dina recept är fantastiska och redan i helgen ska jag använda ett par när vi ska ha lite vänner som kommer på besök! TACK för alla inspirerande recept du lägger ut!

 6. absolut finns vi kvar, men jag brukar alltid läsa medans dottern ammar och då är det så svårt att skriva en kommentar. Jobbigt och skriva med en hand 😉

 7. Hej! Har dig på min Bloglovin så jag missar inte ett enda inlägg du gör! Fantastiskt bra blogg! Har prövat flera av dina recept, och allt har varit supergott =)

 8. Hej!

  Jag är också här och läser din blogg varje dag, tröttnar aldrig på din sida, den ger mig så mycket inspiration och då speciellt i matväg.
  Får önska dig en trevlig helg och hoppas att du och din familj får en trevlig vistelse i Stockholm.

  Kram

 9. hej hej
  Jag brukar inte kommentera, men jag vill bara att du ska veta att jag ar inne i din blogg manga ganger om dagen:) lantar till du har ett nytt inlagg med fina bilder. Tror vi lasare har saknat dig det sista, da du kanske haft annat for dig o inte bloggat jatte mkt;) gillar verkligen din blogg o dina inlagg o fina recept:)
  Ha en trevli helg:)

 10. Hej Victoria! Har absolut inte tröttnat! Tycker din blogg är jättebra och läser varje dag! Du har roliga och varierande recept och lägger ner tid på att ordna tävlingar till oss läsare. Man får mycket inspiration och vilka fantastiska bilder du bjuder på! Ikväll får jag gäster och ska då bjuda på din mjölkchokladpanacotta. Hoppas att den blir bra, wish me luck 🙂 Kram kram

 11. Hej! Har följt din blogg några månader men har inte kommenterat förut, men nu är det dax :). Kollar på bloggen flera gånger om dagen. Alltid fina bilder, goda maträtter, fina kläder, inredning eller annat kul!!!
  Ha en mysig helg i Stockholm. 🙂

 12. Läser varje dag och tycker din blogg både är inspirerande och mysig! Jag käkar lchf och du har så många bra recept som funkar då! Sen dregglar jag över alla andra recept på underbara sötsaker som jag kommer unna mig vid väl valda tillfällen när jag har nått mitt första delmål! Ha det så bra i stockholm, just nu skiner solen här! Ikväll gör jag och en kompis din tacogratäng 😉

 13. Jag läser din blogg varje dag, men är lite dålig på att lämna kommentarer. Det är ju så mycket man ska hinna med. Själv var jag i huvudstaden förra helgen och shoppade loss lite – det är alltid trevligt att komma dit.
  I morgon ska jag göra ett av dina recept när vi ska på cykelfest. Ha en bra helg!

 14. Heej *vinkar* Läser hos dig varje dag och gillar din blogg och knycker många recept! Är dålig på att kommentera för det är så besvärligt när man måste logga in.. *lat* Stor uppmuntrande kram, fortsätt blogga!

 15. Jag läser din blogg varje dag och lagar ofta mat efter dina recept!! och har spridit länken till alla jag känner! 🙂 ikväll blir det nog mozzarellabiffar m gräddig sås! MUMS!

 16. Hej!

  Läser varje dag, men eftersom jag inte orkat registrera mig förräns nu har jag inte kommenterat 😉 Men OK då.. för din skull. ha ha.
  Trevlig helg 🙂

 17. Jag är här och trivs lika bra som alltid 🙂 Ibland är jag på väg att skriva något men blir lite lat när jag måste logga in. Inte för det är jobbigt men ibland är ett moment extra ”jobbigt”. Ska skärpa mej 😉 Trevlig helg i Stockholm…..det låter härligt <3

 18. Hej! Roligt att du tipsade om oxfilé. Vi har goda vänner som kommer på middag imorgon, och det är precis det vi tänkt bjuda på. Tänkte först göra potatis och rotsaker i ugn, men testar istället ditt gamla recept ”Oxfilé med palsternackspuré och rotsakspytt”. Förresten, hur var Lidl oxfilén, var det bra kött? Ska försöka bli bättre på att skicka kommentarer…. Trevlig helg i Stockholm

 19. Hej!
  Jag läser din blogg varje dag och har lagat flera av dina recept. Bla din svärmors kycklinggryta, lax med knorr (en riktigt favorit), paj med kyckling och tacokrydda, kladdkaka med toscatäcke… I går blev det biffar med basilika soltorkade tomater och mozzarella. Du tar så fina, inspirerande bilder. Fortsätt blogga, mycket och ofta. Jag läser allt 😉
  Trevlig helg!

 20. Hejsan,
  Jag är inne på din sida flera gånger varje dag för att få inspiration, just nu så har jag bakat kolakakor efter ditt recept, slurp. Ha en trevlig helg i S-holm
  Kram
  Millanbong

 21. Inte har jag gett upp. Är inne flera gånger om dagen, plockar fram dina LCHF recept. Favvon är krämig lax i vitlökssås, så himla gott. 🙂 Ha en trevlig helg. Kram

 22. Hej!
  Visst finns intresset kvar, kollar av dig nästan varje dag, men…..det är som att ge och ta, kanske man någon gång vill ha något tillbaka på sina inlägg/kommentarer. But any way, du äger!!! Kram ( det är så enkelt att bara kika in, de känns så självklart att vi som återkommer gillar dig och det du lagar men det kan du ju inte veta om vi inte säger något…)

 23. Blev så rädd att jag var tvungen att registrera mig och logga in….. jag läser ju din blogg flera gånger om dan. Älskar att läsa vad du lagar för gott och även vad du shoppar.Tack för att du delar med dig av ditt liv…Kramar

 24. Nu fick jag dåligt samvete att jag inte kommenterat på länge. Ska försöka skärpa mig. Kanonbra blogg. Det har jag sagt innan oc det stämmer fortfarande Go on…….

 25. Tack för tipset om oxfilén!Åkte dit direkt igår men då var den slut.
  Men dom lovade att det skulle komma in nytt nu på morgonen så jag ska strax dit och hamstra.

  Hoppas ni får en trevlig helg!

 26. Aaah, här har du en som känner sig träffad… 🙂
  Läser din blogg VARJE dag, men är usel på att kommentera, ska försöka skärpa mig.
  Igår gjorde jag förresten tortillatårtan – succé! Tom sonen som i vanliga fall är väldigt kräsen gillade den så pass att han faktiskt bad om receptet. Det du!
  Bättre kokbok än din blogg får man leta efter, så sluta för allt i världen inte dela med dig av dina underbara recept!

 27. Hej!Tittar till bloggen flera ggr om dagen för att kolla om det kommit nytt inlägg…anledningen till att jag kommenterar mindre är pga att det är så drygt att logga in varje gång, och allting hänger sig…grr…Men älskar bloggen för övrigt! //C

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..