En god helg

Hemma igen efter en mysig och gooood helg i Stockholm. I fredagskväll blev det middag på Vapiano. På lördagen åt vi lunch på Grodan och sedan lyxig middag på Pontus. Och sist men inte minst så åt vi fantastisk brunchbuffé på Nordic Light i dag. Hemma trötta och nöjda men bjuder på lite bilder innan jag hoppar i säng:

Grodan:

gro1

Vapiano:

vap2

vap3

vap4

vap5

Pontus:

pon11

pon2

pon3

pon4

pon7

pon8

pon10

Nordic Light:

nor1

nor2

nor3

Och sen blev det Mc Donalds on the road på vägen hem 😉

Godnatt på er!

 1. Mums så gott allt ser ut! Vi var också på Vapiano i fredags (jag såg dig på håll men ville inte ”störa” och gå fram och säga hej) men iallafall, var det du som åt pizzan på bilden? vad tyckte du isåfall? Det var vårt första besök på Vapiano och jag åt en quattro och maken en annan pizza med pepperoni samt lök och massa färska tomater och vi blev ganska besvikna båda två, ganska smaklöst tyckte vi. Barnens carbonara var supergod men pastan aningen för länge kokt, kanske gjorde hon den medvetet så då det var till två barn, vad vet jag.
  Pontus har vi velat prova länge, var maten bra där? Nästa helg vi far till stockholm, i oktober funderar vi på att testa Mattias Dahlgren, vore kul!
  Kram

  1. Nämen Erica du skulle sagt hej!! 🙂 jag åt en ceasarsallad men den var tyvärr inget vidare (åt en dagen efter på Grodan och den var tusen ggr bättre!!) men killarna som åt pizza var nöjda! På Pontus åt jag hummer med pommes och tryffelaioli och den var f a n t a s t i s k, de andra var lite besvikna på sina tter tyvärr. Dyrt, väldigt lite mat och inte så gott. Men so
   sagt hummern var den bästa vi smakat!!! Och mysig restaurang i övrigt så upplevelsen i sig var bra.

 2. Hej!
  Det ser alltid så otroligt gott ut det ni äter. Fantastiskt.
  Jag provade laga ett recept från dig ”Sötsur Kasslerpanna” i helgen. (Gick inte kommentera på det inlägget). Hur som helst var det fantastiskt gott och eftersom det är min matback idag, så LÄNGTAR jag till lunchen redan.
  Ha det bra!
  Kramis!

 3. Ser ju jättegott ut alltihop. Men jag fastande lite extra för hummern och inte minst brunchen! Jisses så gott! Det ingår alltså desserter också?!! 😛

 4. Låter alldeles underbart!:)

  Tänkte fråga om du har tips på ett riktigt gott recept på en original cheesecake.En helt vanlig hederlig, krämig cheesecake! 🙂

  Ha en fin dag!

 5. Oj, vad mycket gott.
  Har sagt det förut men måste säga det igen: Vilken härlig blogg du har! Jag har testat en del recept och är jättenöjd med dem, men framförallt är det så roligt att se vad du gör och bilder från ditt liv. Jag gillar de kläder du har, tyvärr passar de inte alls på mig men det hindrar ju inte att jag tycker att de är snygga.
  Jag hoppas att du vill/orkar fortsätta blogga, för jag läser gärna.
  Kram Erika

 6. Du e makalös. Hade jag ätit allt det där på en helg så hade jag kunnat rulla hem..Du måste ha världens bästa ämnesomsättning…Tack för en kanonbra blogg.

  1. haha nu åt jag ju inte allt detta utan en del bilder är från mitt sällskapa tallrikar 😉
   jag tå en ceasarsallad på vapiano, en ceasarsallad på grodan, hummer med ailoi och pommes på Pontus och alla 3 tallrikarna på brunchen. 🙂

   kram V

 7. Wooow!! Vilka underbara maträtter! Blir definitivt brunch på Nordic Light nästa gång jag åker hem 😀
  Tack för en härlig och inspirerande blogg! Keep up the good work! Kram

 8. Hej
  Du har tidigare skrivit om en drink som du tyckte var god som heter Blueberry on ice. Jag ska bjuda kompisar på drinkar på lördag och är intresserad av receptet 🙂 Jag skulle bli superglad om du ville dela med dig av det.

 9. Vad bra med lite tips på restauranger i Stockholm. Vi ska dit på en långhelg nu i höst, bo i Gamla stan, så har du fler tips (på ställen som är bra alltså…)så får du gärna dela med dej.
  Brunchen såg ju helt fantastisk ut, nästan så vi ångrar att vi har tagit hotell med frukost… man lär väl inte orka sätta i sej en sådan brunch då.

 10. Hej

  Vilken matresa, men lite shopping blev det väl?
  Vi var ju på bröllop och åt världen godaste bröllopsmeny, det var sååå gott, så jag bara måste skriva vad vi åt.

  Förätt: Halstrad dill-& citron marinerad pilgrimsmussla
  Hummersoppa och bakad Orelundstomat

  Varmrätt: Filé och högrev av skånekalv potatiskaka med kantareller och vilhemsdahlsost säsongens primörer, rödvinsky

  Efterrätt: Yougurtglass med björnbärstopping chokladfondant och vaniljskum

  Och till allt var det passande viner, det var såå gott allt bara smälte i munnen.

  Det är alltid så gott när det är väl sammansatta menyer.

  Hummern såg väldigt god ut!

  Kram kram

  1. guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad gott det låter!!! förutom pilgrimsmusslan 😉 jag kan bara inte med dem!!! 😀 haha. Härligt när man får smaka en så lyxig och vällagad meny!

   kram

   1. Du jag gilla inte heller det egentligen, har typ barat smakat när de vart lite sega och så, men denna var lite syrlig och bara smälte i mun!

    Kram

 11. åh, vapiano är mitt favvo-ställe i sthlm! fick i födelsedags present här i veckan att vi ska upp till storstan för en hotell natt nån helg snart – då lär det bli ett besök där!

 12. Men åååååååååååh va gott det ser ut!!! ÅÅååh va hungrig jag är! Måste försöka masa mig iväg till affären… Önskar att de där brunchtallrikarna bara kunde segla in lite fint genom dörren och ställa sig på mitt bord och vilja bli uppätna NU! …Ja, inte tallrikarna utan maten på tallrikarna.. Men snart är hungern nog så illa att jag sätter tänderna i porslinet här… Ha det! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..