Dark temptation

Micke bad mig hälsa att han upptäckt en ny favorit vad gäller färdigmalet kaffe. Zoegas Dark temptation.

dark

Nån mer som har smakat detta? Tydligen riktigt riktigt gott! Vågar inte provsmaka det i kväll för då kan jag inte sova… Men i morgon ska jag testa det. Har ju så lägligt bakat en kaka i dag. Men den kommer jag minsann provsmaka redan i kväll. :)

Men först väntar lax till middag (lchf) och Halv 8 hos mig på tv, tätt följt av Idol. Kommer bli en riktig soffpotatis i höst känner jag :)

0

0 reaktioner på “Dark temptation”

 • Kattis81 skriver:

  Nu har jag provat det kaffet. Mkt gott :) Helt klart en ny favorit!

 • Malin1 skriver:

  Vad blev det för kaka du bakade :D?

 • Cissile skriver:

  ”Tur i oturen” att vädret är kass så slipper man ha dåligt samvete för att man sitter framför TV på kvällarna ;)

 • EnSmakAvKarin skriver:

  Här hemma dricker vi bara Zoega kaffe. Dock har vi snöat in på smaken Mollbergs blandning, men det kanske kan vara något att testa det där nya :-)

 • lise12 skriver:

  Här följer vi också både halv8 och Idol. Kul med program som hela familjen tycker lika mycket om både 9, 11, 19 och 40åringar :) Har precis bokat biljetter till Idol i Malmö till mej och tjejerna (17&19) och dom vet inget än, hi hi. Vi har aldrig tittat live, ska bli riktigt kul!! Hoppas ni får en riktigt mysig hemmadag idag, kanske är så pigga så ni kan vara ute lite. Kram

 • vikand skriver:

  Hejsan!
  Har du fått recept på den där regnbågskakan? Min mamma gör en sdåan emellanåt, men jag äter aldrig av den! Jag är mer för kladdiga wienerbröd, vaniljfyllda knyten och små kakor som går att äta upp i två små tuggor!
  En annan fråga är om du har något bra tips på hur man kan göra en caffe latte hemma själv? Vi har ingen maskin eller ampuller eller något alls. Jag har testat med vanligt kaffe och sedan har jag stått och vispat mjälk samtidigt som jag värmt den på spisen, men det blev sådär. Har du något bra tips?
  Ikväll blir det svampsoppa gjord på trattkantareller och portabellosar för vår del. Passande idag med det här höstvädret!
  Kram Victoria

  • Victoria skriver:

   Du måste ha espresso som grund!!! Har ni ingen espressomaskin kan man ju köpa snabbpulver portionsförpackade och blanda till med hett vatten och sedan hälla på skummad mjölk. Lycka till !!!

 • Matpolisen skriver:

  Antar att jag får provsmaka det. Det finns ju så många olika goda sorter…

 • juliaisac skriver:

  åhh ska testas!! me like kaffe a looot! kanske ska hålla oss till det i helgen istället, det kanske är bäst, hehe…

  kram grannen som laddar!!

 • Carla skriver:

  Åh, det låter gott, det ska jag verkligen prova!

  Man tröttnar ju till slut, man köper ju nästan alltid samma kaffe.

  Har du nån bra kaffemaskin att rekommendera? Jag vill också göra latte på morgonen, nu har jag the i min stora take away mugg.

  Kram

 • Jojjo skriver:

  Nej har inte testat, jag tycker inte om kaffe! :-) Hur är det med Olivia? Hoppas hon har tillfrisknat :-)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen