VAB-frukost

Godmorgon! Min lillskrutta vaknade med feber och ville bara somna om så det blev till att stanna hemma från dagis och jag fick vabba. Min allra första vab-dag faktiskt. Olivia brukar aldrig vara sjuk. Stackars hjärtat!

Jag ska passa på att baka nåt gott medan hon sover. Men först njuter jag av frukost och dålig dag-tv :)

frukost1 frukost2

Frökuse med bregott och leverpastej, latte, äppeljuice och färska hallon. Bästa starten på dagen!!

0

0 reaktioner på “VAB-frukost”

 • Matpolisen skriver:

  Varför kan de inte visa något bra på dagen?

 • Martina K skriver:

  Även om man inte vill att ens barn ska bli sjukt så kan det vara rätt så skönt att vara hemma och ta hand om dom och mysa med en film i soffan, om dom inte är allt för sjuka vill säga :-)

 • Betania skriver:

  Vabbade igår men det blev mer vård av mor eftersom jag själv blev dålig :-)

 • Slowe skriver:

  Stackars liten :-(. Hoppas hon kryar på sej snart. Kan ju ändå vara skönt att få vara hemma en dag och bara mysa. Ha det gott! Kram

 • Mejasmamma skriver:

  Hej!! Åhh, Stackars liten, hoppas hon snart blir frisk.
  Själv vabbade jag hela förra veckan, min Prinsessa hade början till lunginflammation =(, hon som nästan aldrig är sjuk!?! Idag är första dagen hon är feberfri, men denna vecka är hon hos sin farmor och farfar. Hon måste bli frisk tills på lördag, för då väntas 2 veckors utlandsvistelse =). Tack för en skitbra (ursäkta ordet) blogg!! Alla goa recept & härliga bilder!! Keep up the good work! Kram

 • charlotte123 skriver:

  Hej!
  Jag har ett recept på regnbågskaka.

  Gör en vanlig sockerkaka i en avlång form.
  Gör en till men byt ut vaniljsockret mot ca 2-3 msk kakao.

  Nu har du 2 kakor en ljus och en brun. Låt svalna och dela sedan på längden i 3 delar.

  Fyllning 1

  100 gr smör
  1,5 dl florsocker
  1 äggula
  2 tsk vaniljsocker
  Röd karamellfärg några droppar

  Fyllning 2

  Lika men byt röd färg mot grön.

  Nu är det bara att varva:

  Brun botten, grön kräm, ljus bptten, röd kräm, brun botten.

  Första klar! Den andra blir tvärtom.

  När kakorna är klara så gör du en glasyr av florsocker och vatten och breder på. Låt stå kallt en stund. Skiva sedan upp i skivor.

  Det här receptet har jag fått av min svärmor.

  Lycka till Lotta

 • al68 skriver:

  Hoppas att hon piggar på sig snart igen, inte kul att vara sjuk. Har själv varit sjuk från och till i nästan en månad. Igår mådde jag kanon igen. MEEENN i morse vaknade jag med en j…… huvudvärk och alldeles täppt i näsan igen, orkar inte mer……

  Ha en skön dag
  /AL

 • Cissile skriver:

  Det är mycket som går nu…hoppas hon kryar på sig snabbt :)

 • Margitha skriver:

  Krya på sig till lilla Olivia. Vad hallonen såg mumsiga ut..Hoppas att ni får en bra dag.

 • rouzparast skriver:

  Har varit så dålig på att kommentera på sistone, SORRY!! Även om jag fortfarande kollar in din blogg det första jag gör när jag startar datorn. Du är grym! Fortsätt så :) Ska bättra på mig och börja kommentera mer… Kram Mona

 • Sara81 skriver:

  Glömde ju det viktigaste – Hoppas lillgodingen kryar på sig snabbt!! Kramar

 • Sara81 skriver:

  Mmmm färska hallon! Och Frökuse, mums! Det är mitt favvobröd tror jag. Så himla gott!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen