Höstnytt

I dag har jag äntligen varit i väg och klippt mig och färgat håret!! Tack för alla tips på frisörer i Örebro som trillade in. Valet föll tillslut på salong Louise H och jag är supernöjd. Sååå mysig salong i glada färger, gullig personal och jättefint resultat. Rekomenderar er verkligen att gå dit! Väldigt lyxigt att få lite egentid, bli bortskämd och ompysslad och fixad :) Tack snälla Louise (om du kikar in här ;) )

Ska försöka få till en bättre bild i dagarna men här ser ni färgen iallafall. En kall chokladbrun färg med ljusare slingpartier gömt för kul effekt!

fri1

fri2

Skönt med lite höstnytt och förändring 🙂

När jag väl kom hem blev det en sen middag i form av tacogratäng med sallad till. Receptet på den hittar ni här.

fri4

I morgon är det lillördag, värt att fira med nåt gott eller vad tycker ni?? 🙂

 1. Äntligen kan vi titta in här hos dej igen, det har varit helt omöjligt de senaste dagarna. Det har kommit upp ett varningsmeddelande varje gång vi har provat, där stod det att Google crome hade identifierat att något som hette bloggrankers hos dej (och även på andra bloggsidor)kunde smitta datorn med sk.trojaner. Men nu funkade det alltså igen!

  Ser verkligen ut som din nya hårfärg passar dej perfekt! Så kul med omväxling, blir ju sugen själv oxå…

 2. Jättefint…, vilken supersnygg färg!!! Ska bli spännande att se dig framifrån..

  Tackar för alla jätte bra, goda, lätta och inspirerande recept!!!
  Super blogg!!!!!!!!

 3. Kul att du våga testa någon ny färg, riktigt höstsnygg blev du 😀

  Tacogratäng låter lika gott varje gång jag läser om den men jag har fortfarande inte testat att göra den själv…

  Ha en toppen bra dag och hoppas du trivs i din nya färg 😀

 4. Jätte snyggt 🙂 Känner att jag behöver gå till frissan ja me snart, har inte bestämmt vilken färg jag vill ha än men blir nog något åt de röda hållet 🙂

 5. käre tid va snyggt. hade så där förra året å har haft sånt shå å få det blont. lova mig själv att aaaaldrig färga igen, men nu vet jag inte när jag ser ditt… Tack för middagstipset med, det blir tacogratäng ikväll:)

 6. Snyggt! Ska till frisören om två veckor men jag är väl för feg som vanligt, blir alltid blont med lite mörka slingor till hösten på sin höjd. Vet inte om jag vågar färga mörkt även om jag tycker det är supersnyggt!

 7. Det blev otroligt fint! 🙂
  Ska själv klippa till och slinga håret på lördag. Och min frisör gillar att styla efter så jag kommer känna mig bra fin när jag går på stan!:)

  jag tycker allt att ni sk lyxa till det med en fläskfilégryta!

  1 fläskfilé(putsad och skivad)
  1 gul lök
  2-3 msk currypulver
  1 burk ananas/valrfri strl beroende på hur populärt det är)
  1 mango
  2 tomater
  3 dl grädde

  Bryn köttet, tag ur och lägg i löken och curryn. Häll i grädden och lägg i kött, skivad tomtat,mango+ananas i bitar samt köttet. Smaka av med salt och svartpeppar och låt puttra 5-7 minuter. Servera med ris och god sallad!

  🙂

 8. Vad fint Victoria! Verkligen! Det var jag som tipsade dig om Louise H, du kanske fått tipset någon annanstans ifrån också? Hur som helst så har jag själv aldrig klippt mig där, men sett många kanonfina frisyrer och färget på folk som klippt sig där, ryktet har liksom gått i Örebro.
  Sedan vill jag även tacka dig för ett recept på hallonmarmorerad brownie, jag kikade bland dina recept och så hittade jag det. Jag bjöd på det när min familj hade gäster i lördags och gissa om de älskade den! Det var bland det godaste i chokladväg jag någonsin ätit, cheescakesmeten och hallonen var verkligen pricken över i:et.
  Kram och tack än en gång!
  /Sara L

 9. Superfint!! passar bra nu till hösten :D!!
  Vill bara tipsa om en jättegod varm choklad jag drack igår! Koka 2 1/2 dl mjölk, ta bort från plattan när det börjar koka och rör i 25 g vitchoklad tills det smällt. Häll upp och njut!! Det var såååå gott kändes som att dricka vit choklad och kul med en ny variation på varm choklad! Sen kan man smaksätta med lite vanilj, kanel eller vispad grädde på toppen med marshmallows som smälter!

 10. GUD så snyggt…. Jag har bott i Örebro å var då vid tillfällen med en kompis till Louise H när hon klippte sig å även gick modell…
  Nu vill jag göra något med mitt hår,men vet inte vad…Vad kostade en klipp/färg hos Louise H,kan ju vara värt att åka en bit för att bli nöjd menar jag….Bor nu i Strängnäs…Kram Jennie

 11. WOW!
  Vilken härlig färg du fått.
  Riktigt mustigt höstigt!
  Ser fram emot en bild framifrån så man får se dig ”riktigt” 🙂

  Jag har varit till kirurgen idag och blivit beviljad bröstförminskning, jag är verkligen sååå GLAD!!! Känner att jag vill skrika ut det till hela världen 😀

  Kram/Mariah

 12. Vilken varm och höstig färg 🙂 Lite häftig effekt med slingorna. Blir lite sugen själv, får ofta höra att mina färger kommer mer till sin rätt när jag är lite mörkare…..bara det att jag trivs mycket bättre i ljust hår…..Hoppas du kommer trivas i ditt 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..