Kalastisdag!

Hej hej! En riktig kalasdag i dag. Var först hemma hos min farmor som fyller år och fikade, och till middag här hemma blev det smörgåstårta.

smo1

 Och inte nog med det, i brevlådan låg ett paket till mig och väntade :)

Från gulliga tjejerna på Village!

Från gulliga tjejerna på Village!

vill2

Det var från tjejerna på Village, vad gulligt av er, TACK!!! I paketet låg fina bakformar med mumin på, så nu har jag lovat Olivia att vi ska baka (och äta smet) i helgen igen ;)

Kvällen är inte slut än, nu kilar jag över till en av granntjejerna för säsongens första DH-kväll (desperate housewives-kväll). Serien börjar inte förrän nästa vecka men vi värmer upp redan i dag :)

Ha en mysig tisdagkväll alla ni där ute!!!

0

0 reaktioner på “Kalastisdag!”

 • mallansblog skriver:

  Vilken lyx med både smörgåstårta och paket en alldeles vanlig dag :)

 • jenniepennie skriver:

  Å vilken fin smörgåstårta. Min mans stora favorit, skulle kanske överraska med en:) Jippi!!!!!dags för DH igen, hade missat det, har längtat så, det räddar verkligen hela veckan. Cougar Town har också blivit en favorit, gillar deras humor. Härliga tisdag:) Kram

 • Carla skriver:

  Så trevligt med paket från Village! :)

  Så god smörgåstårta, har aldrig gjort det, har alltid trott att det varit lite svårt. Men men nu ska jag nog göra en. :D

  Kram

 • hannisen skriver:

  Vilka fina formar! Sadana vill jag ocksa ha, man ar val aldrig for stor for Mumin? ;-)

 • juliaisac skriver:

  hoppas ni hade en kanonkväll igår!! själv låg jag i soffan och bara njöt av ensamheten och lugnet, hihi…ingen som snodde fjärrkontrollen eller suckade över mitt val av tv-program;-))

  see ya!

  //kraam en krasslig granne

 • Martina K skriver:

  Jisses, du skrämde mig med att skriva att ni skulle ha desperate housewife kväll, trodde jag missat det! :-)

 • minymo skriver:

  Vilket helt otroligt vacker tårta!
  Kan du inte berätta hur du har gjort ungefär?

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Men!! Inte skrämmas så!! Trodde jag missat halva DH men verkar inte börja förrän nästa vecka. Men ni kanske värmer upp denna tisdagen.?!:)

 • Matpolisen skriver:

  Kalastisdag ska man ha varje tisdag.

 • JessicaH skriver:

  Heeej!

  Åhh tack för en kanonblogg, alltid så intressant att läsa dina recept och se dina fina bilder, du har inspirerat till många måltider :) Så mycket gott!! En liten undran, såg inlägger häromdagen om någon avskedstårta, jobbar du på Lidl i Örebro? Jobbar du i så fall ute i butiken? Har fått för mig att någon sagt att du skriver för någon ”mat tidning”, så trodde det var ditt jobb, men det kanske är en ”extra grej”? :) Skulle bara vara kul att veta när man läser din blogg varje dag :) Sköt om dig och tack återigen för en kanonblogg! Kram Jessica

  • Victoria skriver:

   Hej!! Och stort tack :) jag jobbet på Lidl’s fastighetskontor, inte i butik. Skrev om mat i tidningen nollnitton, men slutade med det efter sommaren.. Blev lite mkt med heltidsjobb, blogg, tidning och familj ;)

   kram v

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen