Nyheter & fredagshälsning

Trevligt med lite nyheter i brevlådan så här inför helgen :) Ny smak på Häagen Dazs och ny smak på Geisha. Den sistnämnda redan provsmakad och den var riktigt god!! Smakar lite som creme brulé tycker jag, med smak av  bränt socker, mums!

gei1

gei2

I kväll väntar fredagsmys framför Idol såklart 😉 och den eviga frågan är vad vi ska äta. Ingen som orkar laga något i kväll så det blir hämtmat av nån sort. Men desserten har jag iallafall förberett, det blir passionsfruktscheesecake mmmmmmm!! 🙂

Ha en skön fredagkväll!

Lilltjejen önskade sig nuggets till middag. Här en bonusbild från förra helgen när det var indian-målning på Mc Donalds :)

Lilltjejen önskade sig nuggets till middag. Här en bonusbild från förra helgen när det var indian-målning på Mc Donalds :)

ps) i helgen tänkte jag smälla till med en tävling, det var länge sen va?! 😉 Håll utkik!

 1. Hej.
  Jag vill bara ge dig en liten komplimang 🙂 det är en fantastiskt fin blogg du har! Jag kollar in den nästan varje dag för att få olika kulinariska tips. Jag har lagat många rätter från din sida och får hela tiden beröm för den goda maten. Dessutom är det så bra att man kan leta rätter i kategorifältet. Tack för en bra blogg!
  Kan i min tur tipsa om en enkel rätt jag hittade in en tidning som både barn och vuxna gillade: Rosta tjocka skivor av lantbröd(köpte i butikbageriet på ica) bryn kycklingfiléer och stek i ugn i 150 grader till 72 grader innertemp, skär tomater, avocado och sallad (jag hade ruccola) och lägg på ett fat. Baconost på tub skulle man också ha. Sedan får alla lägga ihop sin egen macka. Mums!

 2. Så fin du är i mörkt hår!

  Själv var jag bjuden på tjejträff ikväll, knytis det är alltid så mysigt man får smaka alla möjliga saker. Åt en såå god chokladtårta!
  Och blåbär och hallon scones, supergott!
  För mig blir det jobb hela helgen, men helgerna är roliga att jobba, det blir liksom lite annat när det är helg 😀

  Kram kram

 3. Mmmm geisha och häagen, vad var det för smak på glassen. Min favvo är macademiun nut (ja, stavningen vet jag inte hur den är)
  Denna ständiga fråga, vad ska vi äta ikväll.
  Hämtmat lyxigt, såå skönt att slippa fixa det själv.
  Nu väntar jag spänt på vad det blir för tävling.
  kram

 4. Så otroligt fin du är i din nya hårfärg. Jag har lite dåligt samvete sedan du skrev inlägget om att vi är dåliga på att kommentera. Jag tillhör dem som läser din blogg varje dag, njuter av den, och provar ofta dina recept (tack för dem) men tyvärr så blir det inte av att jag skriver en kommentar, jättesynd för dig för jag tänker alltid på att jag gillar det jag läser och det är så kul att se dina foton (på underbart söta lilla Olivia bl a). Så, sluta för guds skull inte att blogga, jag skall skärpa mig, jag vet ju hur trevligt det är att få positiv respons-
  Hälsningar från en farmor i Halmstad (som tidigare bott i Örebro)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..