Staycation!!

Hello! I´m back 🙂 Micke och jag tog en liten romantisk getaway från vardagen och har spenderat en natt på hotell!! En hel dag på tu man hand med shopping, middag på stan och bio och sen hotell (sova ostört!!) och hotellfrulle på det. Det kallar jag vardagslyx!!! Valet föll på Scandic Grand hotel som ligger mitt uppe på stan här i Örebro.

scan10

Trevlig surprise på rummet, yummi!!

Trevlig surprise på rummet, yummi!!

scan2

Provligger sängen, obligatoriskt ;)

Provligger sängen, obligatoriskt ;)

Middag på La Pampa

Middag på La Pampa

Örebro Slott by night

Örebro Slott by night

Sen blev det bio & godis. Såg The American som dessvärre inte var nån höjdare.. Både Micke och jag slumrade till ett par gånger under filmen!!! ;)

Sen blev det bio & godis. Såg The American som dessvärre inte var nån höjdare.. Både Micke och jag slumrade till ett par gånger under filmen!!! ;)

Höjdpunkten med hela vistelsen, hotellfrukost!!!

Höjdpunkten med hela vistelsen, hotellfrukost!!!

Mums!!

Mums!!

Just nu kan man boka en sån här staycation från bara 295 kr per pers/natt! Gäller fram till 30 nov så skynda boka, här hittar ni erbjudandet! Passa på att komma i väg lite från vardagen 🙂 Kändes väldigt lyxigt att bo på hotell i sin egen stad måste jag säga !! Tror aldrig jag har gjort det förut, men det blir absolut fler gånger.

Har inte hunnit lägga upp någon tävling i helgen, men som kompensation ska ni få TVÅ tävlingar i veckan 😉 På återseende!!

 1. Victoria.
  Victoria. Tack för maten den var god. Jag ska steka vidare, men fortsätter läsa dina recept.
  Berätta för mig om det finns något sätt att göra potatis nyttigt. Jag vill njuta, hålla vikten och verka stark.

 2. Å bo på hotell skulle man unna sig oftare 🙂 Har nyligen varit i USA och besökt flera städer.. ALLA sängarna var underbara och stora 🙂 Lyx är vi alla värda 😛

 3. Hej! måste bara berätta att mina två killar 9 o 12 inte gillar soppor alls!likaså min make, men nu gjorde jag din fisksoppa i går dom åt och åt, makens och barnens bedömning var, den här var den godaste soppa som dom har ätit… TACK!!

 4. vad mysigt ni verkar ha haft!!:-) och såklart iphonen måste få plåtas oxå, hihi…

  mathias och jag tog in där när vi förlovade oss för 16 år sen…men det kanske har hänt lite sen dess;-)

  ha en bra dag!

  /kram grannen som är ett nervvrak = har ej hört nåt, suck!!

 5. Finns det något godare än hotellfrukost?Vi har faktiskt funderat på en hotellweekend.Jag skulle kanske ta mig i kragen och göra slag i saken.Ps.Så vacker du är Victoria.Kram från Skåneland.

 6. Det är vardagslyx som behövs ibland! 🙂

  På tal om något helt annat, har du möjligtvis någon aning om när det är julmarknad i Örebro? 🙂 Längtar redan till julen så det blir en tripp dit tänkte jag 🙂

 7. Hej

  Vad tyckte du om La Pampa? Jag var där i somras och Niklas tyckte det var bra, men jag var inte helnöjd, tyckte köttet blev lite torrt och konstigt när vi grilla det själva, men men det kanske bara var jag.

  I helgen gjorde jag för första gången Aioli, men herregud så enkelt skäms nästan för att man går och köper det, men nu är det slutköpt för min del, den blev så god tii vår plockmat som vi åt i Lördags.

  Kram kram

  1. Det kommer ett inlägg omla Pampa 😉 både bra och mindre bra… Återkommer som sagt 🙂

   visst är det enkelt att göra ailoi (och majonnäs) det går snabbt, är billigt och är mkt godare och bättre än köpt!!!!! 🙂

 8. älskar din blogg..men har du lite bloggtorka :)!?fina bilder som vanligt.. örebro,måste nog göras ett besök i höst.
  Ha en fab måndag,Kram!!

  1. Bloggtorka!?? Nej absolut inte!! Däremot är det fullt upp med heltidsjobb, familj och livet 🙂 inte lätt att få tiden att även räcka till bildredigering och blogguppdatering så ofta som man skulle önska 😉 men jag gör mitt bästa.

   1. Du har knappast bloggtorka!! jag tycker det är otroligt att du hinner med att ens svara på så många kommentarer som du gör, en stor bukett blommor till dig 🙂

 9. Ja, visst är det toppenmysigt att bo på hotell i sin egen stad. Vi gör också det någon gång om året, ofta blir det i början av december….lite uppladdning inför julen och lite härligt att gå i en julfin stad. Vi brukar bo på Marina Plaza här i Helsingborg med fin utsikt över havet, härligt. Vi försöker att få till en hel helg, en natt med barnen och en natt själva så får alla lite av det goda 😉 Hoppas du får en skön tisdag….jag själv börjar bli lite trött på blåsten. Idag ska jag ha alla mina sju dagbarn, fast en kommer sent och en går tidigt och två ska sova men en timme blir vi nog alla, det är det allra mysigaste. Kram

 10. Jag är otroligt imonerad av att du hinner blogga så mkt på fritiden Victoria!! Jag hinner knappt laga mat och då behöver jag varken fota, lägga upp bilder och skriva om det + att jag inte har några barn.
  Tack för att du underlättar mitt matlagande när jag väl hinner!

  Puss och kram

 11. Om man älskar kött och ska äta i Örebro, har du då tips om restaurang/restauranger? Kanske några unika läsare har tips?

  //Monika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..