Saigon, Örebro

Godkväll kära vänner. Ni missar väl inte att delta i tävlingarna som ligger uppe??!! Ni har resten av kvällen på er så skynda skynda!

Vi har nyss kommit hem efter en intensiv helg i Stockholm med bla möhippa för bästa vännen, shopping och god mat. Och här hemma blev det hämtmat till middag. Har hittat en ny favoritasiatiska restaurangen Saigon, och en ny favoriträtt kyckling med röd curry (bad dock om en mild variant, annars är den hot!!). Sååååååå gott!! Helt klart en ny favorit som sagt och känns betydligt fräschare än alla kebabtallrikar och hamburgermeal det blivit på sistonde.

tai1

Ska försöka laga till en liknade rätt själv nån dag, får se om jag får till det 😉

Hoppas ni haft en skön helg!! I morgon ska ni få receptet på urgoda rosépepparbiffar, mums!

Ses i morgon, ny vecka nya möjligheter!!!!!

  1. Thaimat är bland det godaste som finns. Lätt att laga hemma men smaken blir inte riktigt densamma…men det är ändå gott! /Anna-Karin

  2. Hej! Efter mycket stök med inlogg så har jag äntligen fått till det. Tycker det är jobbigt att man måste logga in ….men men nu gick det!! Tycker du röd curry e gott så testa panang curry oxå! Om möjligt ännu godare tycker jag iaf. Går bara att få tag i på thaibutiker men väl värt att söka efter!!! Jag har fördelen av att känna en thaitjej och hon har visat hur man gör oxå. Så nu smakar det även som i thailand!!! Lycka till! Åsa

  3. Hej, vi har också upptäckt saigon, brukar ta det på fredagar, det är det enda jag får byra ut tacosen emot;)

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..