Godmorgon måndag

Började dagen med att prova ett nytt bröd, Skogaholms Durum Toast. Riktigt gott! Särskilt med bregott och nylagad äggröra gjord på ägg, creme fraiche och salt. Och lite krasse på det. Åh-så-god-macka!!

dur1

dur2

Från det ena till det andra, jag börjar längta något enormt efter julen!!!!!!!!! Är det några fler än jag?? Jag längtar efter att få pynta hemmet med ljus och julpynt, lyssna på julmusik, laga julgodis, dricka glögg och äta pepparkakor. Julpyssla med Olivia. Baka lussebullar och adventsfika. Slå in paket och göra en julkalender. Köpa jultidningar och läsa julkokböcker. All god julmat och alla dofter som hör julen till. Åhhhhhhhhhh! Inte så långt kvar nu, faktiskt! 🙂

 1. Nej du är absolut inte ensam om att längta till julen. Mitt problem är bara att om jag börjar förtidigt så slutar det med att jag har 0 julkänsla på själva julafton.

 2. Här har ni en till julälskare. Jag är sååå sugen på lussebullar och pepparkakor! Och glögg och prinskorvar och rödbetssallad… Alltså jag kan fortsätta hur långt som helst. Och pyntet gahhh jag blir lyrisk, Åhlens brukar alltid ha så mycket fint glittrigt och plottrigt me like!!!

 3. LÄNGTAR!!! vi brukar redan börja planera för julen i juli/aug 😉
  Få baka laga o pyssla! Åååå blev inte mindre sugen nu…hihi! Ser fram emot att läsa allt i din blogg vad du kommer bjuda på!

 4. Jag längtar också till julen. Hörde att IKEA börjat sälja julpynt, så jag kanske ska ta en sväng dig och mätta mitt behov ett tag. 🙂
  Jag älskar verkligen julen. Framför allt eftersom alla samlas, alla är glada, man äter gott, dricker gott, bakar, myser, pysslar, tänder ljus… Hela stämningen är liksom helt underbar.
  Ha en trevlig måndag!
  Kram Erika

 5. Jaaaa, jag älskar också julen och börjar spela julmusik tidigt. Tycker det är så himla fint med massor med vita hyacinter, amaryllis, glitter osv, jag brukar ha vit jul vilket faktiskt blir juligt det också eftersom det finns så mycket saker med glitter på och även fina glaskulor med glitter. Attans nu gjorde du mig jättesugen på knäck, suck…det är dock liiite för tidigt ännu.
  Ha en fin dag
  Från en farmor i Halmstad

 6. TYYYPISKT!
  När jag har haft en datorfri helg och bara umgåtts med familjen och myst så missade jag flera tävlingar.
  Jag som gillar att tävla (gillar ännu mera att vinna 😉 )
  Hoppas det dyker upp fler tävlingar framöver så jag kan stilla mitt behov.
  Julen känns lååångt borta och tur är väl det för vi har två födelsedagar i familjen att styra upp innan det blir jul.
  Våran dotter Ella fyller 4 år på onsdag och jag fyller 27 år den 29 oktober.
  3 år kvar tills det stora (?) klivet till andra sidan trettio-gränsen 😀

  I helgen ska jag och tre tjejer på Ladies night i Stockholm, tusan vad kul det ska bli!
  Nu ska jag rota genom recept efter ett middagstips till ikväll.
  KRAM till dig och hoppas du har en härlig måndag!

 7. Nej du är inte ensam Vickan, här har du en till som längtar efter julen hur knasigt det än kan låta! 😉

 8. Jag älskar julen och tänker trots alla förbud om att julbaka snart! En lusselängd med vit choklad och mandelmassa står högst på listan 😀 Vet du när Örebros julmarknad är ?:)

 9. Jag älskar julen och allt som hör därtill, nästan. Men i år ligger julen så dåligt och jag räknar inte precis med någon julefrid, det hinns ju knappt med. Men jag kan länngta efter saffrans och pepparkaksdoft…men då vill jag ju ha tid att baka och pyssla också 🙁

 10. Här är en till som längtar efter julen! ser fram emot att var aheeelt ledig den här julen, göra lite julgodis och frossa i god julmat!

 11. Mitt i varmaste sommaren börjar jag höra bjällror slå (å det har hänt att jag letat fram julskivor då;)! Igår köpte vi godaste tomteskum på Gekås(Ullared) och idag går julskivorna varmt här, lillkillen dansar som bara den med sin halvgalna mamma!! Så du är inte ensam om å längta. Har du förresten ätit fler julbord (sen i somras)? Galenpanna;) *fniss*

 12. åh – jag längtar också! det gör jag jämt. jag ÄLSKAR julen. längtar även några år framåt då man kanske har ett vackert hus att pynta och några barn att pyssla med. 😉

 13. Hej!

  ja, det är mysigt med julen! Om du eller nån vet var man får tag i snygga stora vita stjärnor som man hänger i fönster, så säg gärna till! Julpyntet har ju inte riktigt kommit än förutom på IKEA 😀

  Kram kram

 14. Du är inte ensam! Jag blev så sugen på att baka lussebullar i helgen att det var väldigt nära att jag gick till ica på hörnet och handla för saffransbak. Men i sista sekunden sansade jag mig 🙂 Det blev äpplepaj istället. Jag älskar att pynta, göra julgodis och baka. Ser fram emot jul här hos dig!! Såg det nya brödet igeå när jag var och handlade, men la tillbaka det igen. Men nu när du säger att det är gott kanske jag får prova det nästa gång.

 15. Jodå, här är en till som längtar efter julen. Jag fullkomligt älskar julen och allt som hör därtill. Så härligt när man kan sätta upp adventsljusstakar och stjärnor i fönstren, blir sånt underbart sken av dem.

 16. Jag längtar efter julen så enormt! Har redan börjat kolla efter recept på bra, goda och hemlagade saker att ge bort i julklapp! Och att bara känna lukten av glögg.. Ååå vad jag längtar!! Finns det någon mysigare tidpunkt än julen? Jag tror inte det iaf. Alla är samlade och pysslar och fixar tillsammans. För mig är julen glädjens tidpunkt 🙂

 17. Haha jag längtar aaalltid till julen alldeles för tidigt, för när julen verkligen kommer….så är jag less!! :O ..men julpynt, glöggdoft..pepparkaksbak och saffranskaka..det är kärlek vilken höst/vinter som helst! <3

 18. For a company that was just established in 2008, radii footwear has made quite a name for themselves in a short amount of time. Their creative concepts and fashion forward designs have caught the attention of trendsetters around the globe, quickly turning the lifestyle footwear manufacturer into one of the new go-to brands for quality and style that exceeds today’s standard look. air griffey max 1 For the Fall season nike air max 24-7 has introduced a few new silhouettes to their range, such as the high top Noble shown here. This super-high cut silhouette features a breathable perforated leather throughout most of the upper with smooth leather constructing the heel panels.

  Reebok Shoes
  Reebok Pump Sneakers
  Reebok Zig Pulse

  ATO Matsumoto Shoes
  ato shoes

  Nike Zoom Lebron
  Nike Zoom Lebron VII
  Nike Zoom Lebron VIII
  Nike Zoom Lebron III
  Nike Zoom Lebron IV
  Nike Zoom Lebron V
  Nike Zoom Lebron VI
  Nike Zoom Lebron VII
  Nike Air Max Lebron VIII
  Nike Zoom Lebron VII PS

  Radii shoes can provide 3 styles: radii 420 top, Radii Straight Jacket and radii shoes.

  nike air max 24-7
  air max 24 7
  cheap air max 24 7

  air jordan high heels
  air jordan heels
  jordan heels

  Nike Air 1/2 Cent
  Nike Half Cent for sale
  Nike Air 1/2 Cent Penny

  Each of them, like another hot, so I can not tell you which is good, but you can choose them on their own. Simple and inexpensive way to express love is

 19. Jag var i Budapest i helgen och dar hade en affar redan gjort om sig till varsta vinterlandet. Var saklart tvungen att kopa lite julpynt redan nu, sa har har du en till som langtar till julen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..