Lila lila lila lila lila lila

Har helt snöat in mig på lila som accentfärg i höst, men det är jag väl inte ensam om? :) Vi har nästan bara svart och vitt på nedervåningen så det lila passar superfint till.

Fick äntligen tag i en skål från Mateus i deras nya färg, sååå fin! Och väldigt användbar, har en likadan skål i knallturkos sen tidigare.

Älskar fina doftljus så detta fick följa med mig hem

Älskar fina doftljus som luktar fräscht och gott så detta fick följa med mig hem

Har äntligen målat färdigt matsalsmöbeln vit (återkommer med bild på det i sin helhet) men ytan är något känslig så jag investerade i ett gäng tabletter i lila att ha på bordet.

Bordstabletterna kommer från Hemtex och kostar ynka 25 kr st!!

Bordstabletterna kommer från Hemtex och kostar ynka 25 kr st!!

Laddade upp med ljus, bla värmeljus i genomskinliga koppar. Tycker de är sååå mkt finare, iallafall om man har genomskinliga ljuslyktor. Det blir stor skillnad, testa får ni se!

Inhandlade på Lagerhaus

Inhandlade på Lagerhaus

Den lila MariMekkoskålen fick påfyllning av chokladöverdragna bilar, sååå goda!

Den lila MariMekkoskålen fick påfyllning av chokladöverdragna bilar, sååå goda!

och lite lila prydnadsrosor från Blomsterlandet :)

och lite lila prydnadsrosor från Blomsterlandet :)

Den fina mateusskålen får agera blomkruka just nu 😉

lil3

Var på IKEA en sväng oxå men vet ni vad, jag kom ut tomhänt därifrån!!!! Inget av julpyntet de fått in föll mig i smaken tyvärr. Men inte deppar jag för det för jag hittade massor med fina julsaker på RUSTA i stället, billigt och bra 😉

Tänk vad lite shopping piggar upp 🙂

 1. Lila är riktigt fint har jag kommit på! Jättefin skål, var köpte du den? Jasså, Rusta…..ja då får jag väl ta mig en sväng dit då 🙂 Vad köpte du där för fint? Jag har blivit tokig, eller kanske tokigare 🙂 Vet du vad jag gör just nu? Jo, jag bakar saffransbullar, blev så galet sugen. Kramilikram

 2. Hej Viktoria!
  Visst är det härligt med doftljus. Inte för att göra reklam på din sida. Men du måste testa att gå på en Partylite visning. Ett företag som säljer ljus i alla dess möjliga fomer och dofter samt spa och ljustillbehör. Säljs dock bara genom hemförsäljning. Men det måste du testa att gå på! Jag älskar ljusen och det är från dem andra leverantörer härmat med den genomskinliga hållaren.

 3. Älskar LILA jag med.
  Märks att det är en trend färg just nu, för allt finns ju i lila.
  Den där skålen var ju jättefin, Nice affären skapar ett beroende man inte trodde man hade.
  Finns mkt fint där.
  Ska ta o pröva sån där ljus i kopp, har inte tänkt på att det kan vara skillnad.

  Kram

 4. Hahaha! vad skönt, då är vi i alla fall två som är tokiga!! Vad du är gullig som svarar, jättekul 😀 Tack, då ska jag nog kika in på Nice i helgen kanske, skålen var super. Kramiz

 5. Hej! Det är mycket fint med lila. Jag har blivit väldigt förtjust i mateus porslinet. Jag undrar vilken storlek du hade köpt på skålen? Tycker du att man kan blanda färgerna på porslinet? Har svårt att bestämma vilken färg jag ska satsa på ..:)

  1. Jag tror bara denna skål finns i en strl, kolla hemsidan för mått!! Ang färger så blandar jag hej vilt 🙂 tycker det är så fint att blanda när man dukar!!!

   Kram Victoria

 6. Jag har oxå massor av lila detaljer hemma just nu, passar perfekt ihop med våra basfärger vitt, svart och grönt. 🙂 Har önskat mig gröna Mateusprylar i present, men det lila är verkligen supersnyggt! KRAM!

 7. Så himla snyggt,såg den färgen för ett tag sen och blev hooked och köpte 2 skålar:)har du sett dom kopparna med fjärilar på?dom finns med på julklappslistan..

 8. Det blir bara värre och värre. Det är ju så tydligt att du får betalt av Marabou, Lagerhaus, RUSTA, Lidl osv. För att nämna deras namn i bloggen, är det därför du bloggar, för att få en massa gratisprodukter?
  Och när du inget fick på Ikea så skriver du att julpyntet är fult, hur kan du sjunka så lågt??? Ja det är ju inte mitt problem att du inte har råd att köpa grejerna själv utan måste tigga dig till det. Och helgen på Scandic fick ni väl också gratis. Det var roligare att läsa din blogg innan du började skriva om alla affärer som skänker saker. Recepten är ju bra, fortsätt gärna med dom.

  1. Haha jag vet inte om jag ska orka svara eller strunta i det, men jag köper mina saker själv tack och skriver var för att ni ska veta var jag köpt dem om någon vill köpa samma saker. Jag får inte betalt av nån för att nämna deras namn men skulle gääääärna göra det om nån ville betala mig 🙂

   Så frågan är väl vem som sjunker lågt här, jag eller den som lämnar såna här avundsjuka missunsamma kommentarer? Trist att du inte uppskattar mina tips men det är ingen som tvingar dig att läsa.

   Ha en bra dag och hoppas nån vill ge dig en julgranskula från rusta så du blir lite gladare. Annars kan jag tipsa dig om att köpa dig ett par egna som vi andra gör, de var både billiga och fina;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..