Nytt att läsa

Köpte en hel drös med tidningar, lite skvaller, mat och sist men inte minst ett julmagasin (!!!). 🙂 Det är riktigt kallt i dag så jag ska tända en brasa lite senare och krypa upp i soffan med en mugg het glögg och några pepparkakor och plöja dem 🙂

tidningar

Och nej jag tycker inte det är för tidigt med julgrejer nu 🙂 Man måste ju kika, planera, drömma och längta lite! Pyntet åker naturligtvis inte fram förrän i december men då vill jag vara förberedd så jag hinner med allt julstök som ska hinnas med. Allt som ska bakas, lagas, pyntas och dekoreras 🙂 Julen är så stressig ändå så likabra att vara ute i tid. Tycker jag. Alla är vi olika 😉

Har hämtat ut en ny stooooor kokbok påposten som jag ska kika i oxå, återkommer med recension!

 1. Vad mysigt det låter. Det är min plan för hela helgen. Mysa med varm choklad och tidningar. Här blir det bröllopstidningar för hela slanten. Min älskling har friat! Jag är lyckligast i hela världen. SÅåå mycket inspiration och planer i huvudet. Kyrkan redan bokad och ska kolla på 2 festlokaler nästa vecka.Ha en mysig fredag!

 2. Underbart med julen, fattar inte att det snart är bara två månader kvar. Vi kom hem från värmen i veckan så då känns det mer otroligt att den är så nära ; ) Har faktiskt redan handlat julklappar, gott att börja i tid ; )

  Kram AL

 3. Nä, jag tycker inte det är för tidigt att börja planera lite inför Julen.

  Såg i vår affär att de börjat sälja glögg och det känns liiite tidigt, fast jag måste erkänna att jag blev sugen på att testa Duvenkrooks blåbär/lingonglögg, för den verkar inte riktigt så ”JULIG”.

  Ska dock boka julbord i de närmaste dagarna för gör man det i November är det i stort sett fullbokat 😉
  Kram

 4. Spännande med både jul och stora kokböcker. Jag är en riktig sucker för kokböcker. Så jag ska kolla in senare under dagen och se om du uppat med nya kokboken- för jag blev nyfiken på den !
  kram och ha en fin fin helg !

 5. Mattidningar är så underbart att bläddra i! Jag blir lyrisk varje gång en ny dimper ner i brevlådan 🙂

 6. Hihi, jag är som du, gillar att planera, halva nöjet!
  Jag tom skissar lite ibland på var jag ska placera vad under julen..hehe, men säg inte det till nån för då spärrar de väl in mig;-)

 7. Oj, nu måste jag kolla tidningarna jag med. Jag älskar julen. ha en trevlig eftermiddag och helg.
  Har du testat nya blossa glöggen. Bara att lukta på den så vill jag ha lussebulle med mandelmassa 🙂

 8. Glögg…mmmmm gott! Älskar att krypa upp i soffan och läsa tidningar! Nästa gång jag är på Maxi och handlar ska jag köpa med mig två baktidningar som jag såg hade kommit. Roligt att det kommit tidningar med bara bakning. Kokböcker är för mig rena himlen, jag har tre billy bokhyllor (dock smala modellen 🙂 ) i köket fulla med kokböcker. det är något speciellt med såna böcker. Älskar böcker med fin papperskvalitet och vackra bilder! Nyfiken att få höra om din nya kokbok. Själv har jag haft ledigt idag, yipiii! Underbart!!

 9. Jag ska också elda i öppna spisen ikväll! 🙂 Är det kanske Allt om Mats nya kokbok som du har beställt? Den är en riktig tegelsten! Men helt fantastisk, I love it! Trevlig helg!

 10. Hej!

  Jag stod och höll i en stoor kokbok på Maxi, men köpte den inte, undras om det är samma? 😉

  Kram och trevlig helg

 11. Jag köpte tidningen ”Hembakat” för ett tag sen och jag bara ääälskar allt i den! Kommer ut ett nytt nummer i november, ser fram emot det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..