Godmorgon höstlördag

Godmorgon!! Lördagsfrukost uppdukad och hela familjen har äntligen släpat sig upp. Det är en av oss tre som är något morgonpiggare än resten ;) men som tur är gillar hon att chilla framför barnkanalen i sängen ett tag innan det är dags att gå upp så vi andra kan slumra vidare. ;)

fr1 fr2

Frukostfavoriterna variera ju som ni vet :) Just nu är det kräm med iskall mjölk och i påläggsväg räkost & gräddost som gäller. Yummi!! Har ni några frukostfavoriter just nu??

0

0 reaktioner på “Godmorgon höstlördag”

 • A-C skriver:

  Hej! Just nu är min frukorst frökuse med marmelad och brieost (den känner du nog igen) ett glas Kivik äppel mango appelsinjuice + en stor mugg kaffe med mjölk i.
  Jag undrar också vad det är för grädde du använder, använder du sprits till grädden?
  Kram till dej!

 • Malin1 skriver:

  Hur får du din vispgrädde att se så len och krämig ut?? Ser verkligen ut som typ mjukglass som du brett över!!

 • gyllenetider skriver:

  Nu blev jag sugen på kräm med iskall mjölk/kaffegrädde helt plötsligt… men ingen kräm har jag :( Till frukost just nu är det den sedvanliga kaffelatten med honung och rostmackor hehe. Alltså inget nyttigt. Annars är det rågknäckisar med antingen kokt ägg på (bara vitorna) eller avokado. Det varierar :) Bara det e gott hehe.

 • Mor-Mia skriver:

  Just nu är jag inne i en period då jag äter turkisk yoghurt, favorit nötmixen och flytande honung till frukost!
  Gott och mättsamt!

  Tack för en bra blogg!

 • lihasa skriver:

  Ägg på mackan är en stående favorit för mig :)

 • Jojjo skriver:

  Smarrigt! Var det klippta prinskorvar jag såg i stekpannan?! Det fick mig att paniklängta till julen! Klippta prinsvurrar is the shit!! Och vet du vad! Gissa vad jag och sambon just var och beställde till nästa veckas fredagsmys!! Såååå gott!!! längtar

 • Jenny. skriver:

  Åh jag älskar verkligen din bilder på varm choklad !!

 • trebarnmamman skriver:

  ÅÅ Åseda Gräddost … den är fin den … köper den inte så ofta för barnen äter upp den i ett nafs då … lite kul när man bor i den byn oxå !!!! hihiiihii tyvärr så görs den ju inte här längre den görs i Danmark!!! Har du smakat den Åseda ost som är smaksatt med vitlök eller paprika …mums vilka goda ostar de är … // Ha en bra dag i höstsolen Anna i Åseda !!!!!

  • Victoria skriver:

   Ja den är god :) Olivia åt i princip enbart ost till frukost, skiva efter skiva efter skiva…. Vet inte om jag testat just detta märke på paprikaost men någon variant brukar vi köpa, sååååå god i varmamackor!!

   Kram Victoria

 • Jeje skriver:

  Hej!

  Instämmer med förra inlägget, supersnygg mugg. Man får lite kafe-frukost känsla över det hela med en sådan mugg. Var har du införskaffat den? Finns den i olika stl?
  Är som du, älskar hotellfrukostar!! =)
  Ha en fortsatt fin höstdag!
  Kramar Jeje!
  Tacksam för svar!

  • Victoria skriver:

   Den har jag köpt på starbucks i London! Fanns i olika former och storlekar, smakar verkligen som att vara på café att dricka ur dem!!!

   Kram Victoria

 • Untitled skriver:

  snygg mugg, har en likadan ;-) Gillar plock frukostar med äggröra el. omelett m. bacon, frukter, proviva, te, har jag goda ostar och pesto åker de fram me :-) men innan allt detta måste jag bara ha en kopp kaffe att starta ut med!kram och ha en vacker höstdag! /Martina.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen