Smör eller inte på popcornen??

Hemm poppade popcorn är de godaste popcornen!! Usch för microvarianter med bismak av transfetter eller vad det nu är i dem, men jag får väl erkänna att det blir såna i bland oxå 😉 Men nu till den viktigaste frågan, har ni smör eller inte på era popcorn????

popcorn

Här får vi göra olika skålar för jag är den enda som vill ha smör på mina 🙂 Men det är ju sååååå gott, eller vad tycker ni?? Lite halvsmält salt och gott mmmmmmmmmm! 😉

 1. Kör nog naturella med salt på..dock såg jag på Ica Maxi idag popcornkryddor..parmesan och vitlök lät riktigt gott! får se om man vågar sig på att testa 🙂

 2. Aldrig provat med smör och poppar i olja.Ingen ide att prova heller för tänk om jag gillar det, det låter mycket nyttigare med bara salt.

 3. Varken smör eller salt, kanske för att jag inte äter popcorn 🙂 tycker det smakar papper. Och så fastnar det i tänderna.

 4. har man inte problem med vikten kan man ju äta det med smör alltså, men jag tycker det är vidrigt … kör microvarianten helt ok…lagom salta är de också.

 5. Jag vet folk som brukar smälta smör och hälla över popcornen (dock inget för mig). Men ser jag rätt, har du lagt i smörbitar bland popcornen? 🙂

 6. Hej Victoria! Jag provade ”riktiga” popcorn en gång när jag var barnvakt hos en familj då föräldrarna bett mig att göra det. Det gick inte alls bra, när jag skulle testa att slänga i ett popcorn i kastrullen blev det helt kolsvart och sedan började det ryka som sjutton. Jag blev livrädd och en pappa till en av de jag var barnvakt åt kom och skulle hämta sitt barn, det slutade med att han fick hjälpa mig, så visst fick vi popcorn, men lätt var det inte! Skiljer det alltså på innehållet mellan de ”riktiga” och ”micro-popcorn”? Det visste inte jag! Jag har funderat över varför alla inte bara köper micro-popcorn.

  Sedan vill jag berätta att jag använt dina recept flera gånger och de saker och lagar/bakar blir alltid lika uppskattade, så tack så hemskt mycket för en fin och riktigt bra blogg!

  Sist men inte minst vill jag berätta att vi HAR FÅTT SNÖ I ÖREBRO Victoria 😀 Igår när jag skulle gå till bilen efter att ha handlat kvällsmat på Saigon (håller med dig att maten är kanon! En stor favorit!) föll relativt stora flingor på marken och på mig, jag trodde inte att det var sant, jättemysigt tyckte jag, kanske dock en aning tidigt, men vem vet, då kommer kanske våren fortare!

  Kramar från Sara i Örebro

 7. Nja…. jag väljer mina utan smör och rikligt saltade. 😀 Ikväll har jag dock smaskat i mig Marabou´s mörka choklad. älskar den!! Imorgon börjar nyttiga veckan 😀 Hoppas du har haft en skön lördag! Själv har jag gått på stan med familjen och shoppat lite, mitt andra intresse efter mat 🙂 Rätt trevligt det också, hihi! Kramiz

 8. Nja smör lockar inte, gillar ICAs micropop med lite salt på! Mums! Någon som smakat cashew med sourcream & onion? MUMS!

 9. Vi vill ha smör på våra popcorn båda två, absolut godast. Några micropocorn blir det aldrig, vi äger inte ens någon micro…

 10. Det ser ju skitgott ut!! Men blir det inte rätt kladdigt?
  När jag var på EuroDisney 1992 upptäckte vi ngt för oss helt nytt – sockrade popcorn! Låter äckligt med det var hur gott som helst. Tänk dig kalaspuffar, fast med popcorn! Vi försökte göra det själva när vi kom hem men det gick verkligen inte. Det var ju liksom inte bara socker som strötts på utan de var nästan kanderade.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..