Expressen söndag

Ni har väl köpt Expressens söndagsbilaga i dag? Nån ni känner igen?? ;)

expressen

Några matbloggerskor har med sina favoritdesserter och lite annat smått och gott att läsa. Spana in den!! 🙂

 1. Hej! Har köpt tidningen och ska precis sätta mig ner och läsa den. Barnen har somnat så då kan man lyxa till det och bara sitta still i soffan. MVH Lina

 2. Nej!! Missade den!! För en gångs skull köpte vi INTE bilaga. Ska kolla om den finns kvar imorrn…

 3. så kul, blev sugen på en tidning så jag skickar iväg N nu, frågade lite försiktigt om inte N behövde nått från macken;)

  Kram kram

 4. Grattis, vad kul!! Måste säga att din blogg är fantastisk, jag älskar den! I dag har jag för övrigt gjort Macaroons, det recept som har, och de blev såå fina och så goda! Likaså gjorde jag din grönpepparkyckling här om dagen, också fantastiskt god!! Jag har ganska nyligen hittat hit och kommer fortsätta följa dig, lite extra roligt när jag också kommer från Örebro!

  Kram Lisa

 5. God kväll finaste Victoria. Kul att se dig i Söndagsbilagan 🙂
  Igår gjorde jag din grekiska pastasås. T.o.m. jag tyckte den var enkel att göra och den blev sååå god. Tack för att du inspirerar och hjälper mig i köket. Kan behövas 🙂

  Kram

  /Hannah

 6. Vad roligt!
  Missade dock att köpa den fast jag stog länge på willy’s marieberg och glodde på löpsedeln, anade aldrig att du ”var i” den…
  Och den där cheesecaken ser ju MUMSIG ut!!!

 7. Vad kul, men jag missade så klart den bilagan. Cheescaken ser ju inte sååå lite god ut, kan du inte lägga upp receptet här??

  Kramis

 8. Mmm, cheesecaken ser fantastiskt god ut! Jag hann aldrig köpa tidningen igår men kan du inte lägga ut receptet på kakan här kanske? 🙂

 9. Hejsan.
  Handlade hem allt som stod i recptet efter att jag hade läst tidningen.
  Men hur man skulle göra med den vita chokladen fanns inte med i receptet.
  Jag smälte den och hällde den i philadelfiaosten .
  Det var supergod och en riktig succe som söndags dessert.

 10. Hej Victoria! Tack för din inspirerande blogg, läser den varje dag 🙂 Undrar om du har nåt tips på bra kaffebryggare, du som e i branschen 😉 Vill ha en som brygger vanligt kaffe helt enkelt men som gör riktigt smarrigt.Helst snygg också…:) Förslag?
  Kram ha en fin dag

 11. har precis kommit hem från jobbet, hade sån tur att det fanns en bilaga kvar. Det var ett jättefint reportage!! Vad roligt att du var med, men inte konstigt, du är ju BÄST kära Victoria! Väntar på din egen kokbok nu!!! Skicka mig ett signerat ex först! Your biggest fan. Kram och god natt!

 12. God morgon! Är det på G med en kokbok?! Jag lovar att jag också kommer att köpa en 🙂
  Ha en härlig dag, Kram/Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..