True Blood

Godmorgon! Blev det nåt gott till lördagsmiddag? Här blev det hämtmat från Pizza Hut. Micke och jag satte i oss en familjepizza Hawaii med ostfyllda kanter och till det inte vilken dryck som helst, utan en flaska Tru Blood!! (Ni som sett serien True Blood känner väl igen drycken??)

fam1

fam2

fam3

Det var dock inget syntetiskt blod som vampyrerna dricker i serien i dessa utan en syrlig blodapelsinläsk 😉 Men det såg ganska äkta ut ! Roligare än gott får jag nog lov att säga, men flaskan är grymt cool och med skruvkork så den kan ju återanvändas eller bara sparas. 89 kr får man punga ut på Pizza Hut.

Nu ska jag invänta reprisen av Idol som jag somnade i från i fredags och bläddra i nya kokboken efter någon god söndagsmiddag att laga. Hörs lite senare!!

  1. Tack för tipset på en bra kamera! Ska gå och kolla in den, ska investera i en ny var tanken 🙂 Jag tror jag dragit in hela familjen i jul träsket 😀 Eric, 14år frågade i går när vi var på stan om vi inte kunde äta jansson till mat!! Så jag kilade ner till ica på hörnet och handlade till jansson och lite prinskorv. Det blev gott må du tro. Kram

  2. Haha true blood ÄR kärlek vilken dag som helst..och att sen få vara lite vampyrisk själv och dricka ”blod” måste ju vara kärlek det också!! 😛 ..skulle absolut köpa om jag hittade det ngnstans..men tror knappast Ica har det och här i tråkstan finns ju aldrig några nyheter! :S

  3. Haha va lustigt! Nästan så jag måste ta mig till närmaste Pizza Hut 😛 Kan ju bli en bit med tanke på att jag bor i norr, men True Blood är ju världens bästa serie just nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..