En liten doft av jul..

Godmorgon!! Blev sååå sugen på lite jul i går så jag svängde i hop en liten jansson och prinskorvar till mig 🙂 Och julmust till det förstås 😉 Gooooott!! Och det luktar så fantastiskt gott när man lagar en jansson tycker jag!!

janss

julmu

 Nån mer som tjuvstartat med julmusten??  😉

Har upptäckt en räddare i nöden från frysdisken som redan blivit en favorit och bakat en god knäckpaj som jag tänkte tipsa er om. Och sen har jag ju vinnarna i Chokladkodtävlingen att presentera också. Så vi hörs lite senare! 🙂

 1. Mums, jag vill fira jul hos dig och äta all din goooda mat 🙂

  I år verkar det faktiskt som om jag ska ha julen, eller jag och Robert, ska ha julen hos oss, vi får se. Men blir det så så behöver jag alla tips och råd som går att få.

  Kram Åsa

 2. Jasså du kunde inte hålla dig heller 😀 Men jag hittade inte någon julmust….fick klara oss med cider fån Kivik. Gott det också, men slår ju inte julmusten på långa vägar. En räddare i nöden? Vad nyfiken jag blir nu…. får titta in lite senare! Kram så länge vännen!

 3. Åh vad mysigt det låter! Även julmusik? Jag väntar nog lite med musten, i alla fall till slutet av november! Ser fram emot ditt advents-och julstök. Jag behöver tips om hur man imponerar stort på svärföräldrar! 🙂 Förresten, jag skulle gärna vilja se lite fler bilder på ditt ”nya hår”! KRAM

 4. Hejsan! Härligt att det finns fler som lääängtar efter julen och allt som hör till 🙂 Har pratat i flera dar om att göra en Jansson och nu blev jag inte mindre sugen direkt. Doften av Jansson är= JUL tycker jag, det bästaste på julbordet. Tror att Village skulle få in julgrejer denna veckan också 🙂 härligt att shoppa och stoppa undan i garderoben.Mysig tid nu!!! Kram kram/Anna

 5. Jag älskar Jansson! Det är det absolut godaste på julbordet! Här väntar jag dock troget med julmaten tills julen nalkas. På sin höjd tidigast vid advent 🙂

 6. Åh vad sugen jag blev! Nu måste jag nästan åka till IKEA och se om de fått in någon julmust ännu. Håll tummarna att det finns, förrförra året tog de inte in det till IKEA Kanada och vi stackars svenskar krisade totalt!! 😉

 7. Hm… jag älskar att tjuvstarta julen med… har hållt emot lite med lussebullar och julmust men däremot ätit några pepparkakor… men nu ska jag snart inte hålla emot mer, bättre att njuta läääänge av julen 🙂

  Alexandra

 8. Jag har också tjuvstartat med julmust! Det var verkligen supergott! Köpte två 50 cl-flaskor och tänkte att karln också ville ha, men han är väldigt traditionsenlig och tyckte att det var på tok för tidigt att dricka julmust! Konstig. :)Men då fick jag båda för mig själv istället! Jag har också köpt hem satsumas vilket för mig också är lite juligt! Vi åker till Thailand i två veckor och är inte hemma för än 15 dec, så jag borde få starta julen extra tidigt i år eftersom så mycket av julpysseltid försvinner! Eller hur?! 🙂 Grymt bra blogg by the way, du inspirerar verkligen! Kram!

 9. Åh julmust va gott! Vet inte om den finns än, men ni måste prova Grebbestads julmust, den absolut godaste! Inte alls så sliskigt söt som många andra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..