Arla köket VARDAG

Ny kokbok i affärerna!! Jag gillar verkligen Arlas recept, det är enkla och goda rätter i dem. Inga konstigheter liksom. Denna innehåller rätter som går på max 30 min att göra och det kan ju verkligen komma väl till pass i vardagen!

arla1

arla2

Många recept känner man igen om man läser på arla.se men det är ju alltid kul att ha dem samlade i en kokbok i stället för utprintade på diverse papper som ligger högt och lågt och bara försvinner i röran ;)

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. ohlovely skriver:

  Ja, den har jag funderat på att köpa. :) Passar mig! ;) Precis som Havrefrasse frågar jag också när din kokbok kommer. ;)

  Kram!

 2. Nazima skriver:

  Hejsan!

  Lite lustigt, tipsade om denna i min blogg med i veckan, verkligen underbara bilder och recept tycker jag, känns som man kommer laga mkt. mat ur denna receptskatt! :-)
  kram o trevlig helg

 3. Havrefrasse skriver:

  Och när kommer din kokbok då..?

 4. Den måste jag ha… :-)