Små godbitar till fredagsmyset

Näääää vad ledsen jag blev att Daniel åkte ur Idol. Han har ju såååå fin röst (men låtvalet i går var uselt, så synd!) Åt goda små mackor med färska räkor medans vi kikade och sen blev det ostbricka på det. Blev så mätt så jag somnade i soffan i väntan på utröstningen ;-)

Skivad baguett med smör, majonnäs, färska räkor, skagenröra och pressad citron. Mums!

Skivad baguett med smör, majonnäs, färska räkor, skagenröra och pressad citron. Mums!

 Härligt med lördag!! I kväll ska vi laga god tre rätters middag tänkte jag och kika på nya favoritunderhållningen ”Så mycket bättre”. Ska sätta mig och bläddra i lite kokböcker nu och leta upp något riktigt gott att testa!!

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. Jenny. skriver:

  Lät som om ni hade ett riktigt härligt fredagsmys !!
  Provade din saffrans-vitchokladkladdkaka tidigare i veckan. OMG !! Bland det godaste jag någonsin stoppat i min mun. Sambon blev oxå väldigt nöjd. Den kommer bakas flitigt fram till jul.
  Ha en skön lördagskväll !!

 2. Finna skriver:

  Åh va smarrigt det ser ut! Daniel var inge bra igår, men han är ju söt. ;) KRAM!

 3. annabelle skriver:

  Hej Viktoria!
  Jag vann chokladtävlingen och väntar fortfarande på min vinst ;)