Köttbullar, köttbullar, ge mig mera köttbullar…

Härligt men kallt väder här i stan i dag! Har varit ute och pysslat på tomten mest hela dan och rätt som det var snubblade stackars lilla Olivia och slog i kinden utanför lekstugan. Ett stort fult jack under ögat och svullen och blå runt ögat 🙁 Hon slår sig ALDRIG, förutom förra året dagen innan dagisfotograferingen då skrapade hon upp hela näsan. Och vad tror ni de ska göra på dagis denna vecka? Jo ta kort såklart… Så typiskt!!! Lilla hjärtat <3

En söndagsmiddag hemma hos mina föräldrar har vi oxå hunnit med, köttbullar med gräddsås, potatis, majs, lingonsylt och inlagd gurka. Bland det godaste jag vet!!! Och mammas köttbullar är de godaste köttbullarna i heeeeeela världen 🙂

sm4

Åt säkert 4 såna här portioner... Proppmätt är bara förnamnet!

sm2

sm1

Recept på snabbinlagd gurka:

1 msk florsocker, 1 msk ättiskssprit, 1 dl vatten, skivad gurka & hackad persilja. Skaka intensivt någon minut så sockret löser sig. Låt stå och dra en liten stund. Tadaaa klart. 🙂

Sen lovade jag ju en bild på nyinköpta mysmössan och vantarna 🙂 och de har verkligen kommit väl till pass i dag, sååå sköna!! Har klickat hem mina från nelly.com men tror de säljs på Rut mfl om ni har en sån butik i närheten.

mossa

Trevlig söndagkväll!! Nu rundar vi av vår med en stor skål godis och ett rykande färskt avsnitt av The Event här. Gaaah såg just att det var uppehåll i serien denna vecka, suck. Jaja finns väl alltid nåt annat att kika på. Godnatt!

god

LOADING..