Playdate & kladdiga kladdkakemuffins

Kikade på termometern i morse och bestämde oss illa kvickt för att krypa ner i sängen igen jag och Olivia (som är ledig från förskolan på måndagar). Brrrrrrrrrrrr. Låg och drog oss, tände lite ljus och åt frukost i sängen och kikade på Madicken ända fram till lunch :) Sen blev det fart på oss för Alexandra kom över med Elvira och lilla bebis Thyra för en playdate. Svängde snabbt i hop lite kladdkakemuffins att bjuda på.

km1

km2

km3

12 st
125 g smör
2 ägg
3 dl socker
2 1/2 dl mjöl
6 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1 krm bakpulver

Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner smöret. Blanda tillsist ner äggen. Klicka ner smeten i 12 st muffinsformar (ställ dem gärna i en muffinsplåt så håller de formen) Grädda i 175 c ca 12-15 min. Servera med vispad grädde, chokladsås och tinade frysta hallon. Mumsfilibabba!! 🙂

Lilla skruttan med blåtiran ;) Skulle absolut ha finklänning när det vankades playdate :)

Lilla skruttan med blåtiran ;) Skulle absolut ha finklänning när det vankades playdate :)

I kväll är det äntligen Halv 8 hos mig på tv igen, det ser jag fram emot och mumsig middag vankas det här hemma oxå! 🙂

LOADING..