Playdate & kladdiga kladdkakemuffins

Kikade på termometern i morse och bestämde oss illa kvickt för att krypa ner i sängen igen jag och Olivia (som är ledig från förskolan på måndagar). Brrrrrrrrrrrr. Låg och drog oss, tände lite ljus och åt frukost i sängen och kikade på Madicken ända fram till lunch :) Sen blev det fart på oss för Alexandra kom över med Elvira och lilla bebis Thyra för en playdate. Svängde snabbt i hop lite kladdkakemuffins att bjuda på.

km1

km2

km3

12 st
125 g smör
2 ägg
3 dl socker
2 1/2 dl mjöl
6 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1 krm bakpulver

Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner smöret. Blanda tillsist ner äggen. Klicka ner smeten i 12 st muffinsformar (ställ dem gärna i en muffinsplåt så håller de formen) Grädda i 175 c ca 12-15 min. Servera med vispad grädde, chokladsås och tinade frysta hallon. Mumsfilibabba!! :)

Lilla skruttan med blåtiran ;) Skulle absolut ha finklänning när det vankades playdate :)

Lilla skruttan med blåtiran ;) Skulle absolut ha finklänning när det vankades playdate :)

I kväll är det äntligen Halv 8 hos mig på tv igen, det ser jag fram emot och mumsig middag vankas det här hemma oxå! :)

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. Saanshine skriver:

  Din blogg är verkligen helt, heelt underbar! Finns så mkt fint att titta på och bli inspirerad av! :)

 2. Yasemin skriver:

  Så fin hon är i klänningen och håret. Verkligen fint serveringstips till muffinsen. Gott. Hoppas allt är bra med er. Kram.

 3. gemini skriver:

  Åh, dessa kladdkakemuffins som man ser i flera matbloggar just nu. Snart är de banne mej i MIN också! *dreglar*
  MEN jag ska köpa silikonformar först, vet av erfarenhet att papper vill trasa sej samt att jag verklgien vill testa de formarna.
  Har Du testat såna?

 4. Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Oj,vad det ser gott ut!! Extra allt!!
  Sikken söt liten skrutta!!

 5. shafa skriver:

  ah va sot hon ar din lilla parla:)
  en liten fraga, i foregaende inlagg seg blabarspaj, kan man anv vilken frukt som helst (vilken o vilken men jag menar hallon, apple, jordgubbar etc) eller smakar den bast med blabar?

  tack for en supder bra blogg:) med jatte fina recept o bilder!!:)

 6. hannisen skriver:

  Olivia ar ju sot aven med blatira! ;) Och vilken fin klanning hon har pa sig.

 7. foodelicious skriver:

  Super gott ju!! Så enkelt men ändå så läckert. Vad söt din dotter är :)

 8. Finna skriver:

  Åh va du frestas!! Och vilken jättesöt oliv i finklänning! kram och gonatt! :D

 9. Juliana skriver:

  Jag blev så sugen på muffinsen så jag slängde ihop dem nu ikväll. Supergoda fast jag inte hade varken grädde eller hallon till. Mums!

 10. amandaina skriver:

  Hej!

  Jobbar du hemifrån sedan en tid?

  vh
  Monika

 11. Tess N skriver:

  Åh så gott! Kladdkakemuffins har bakats i vår familj sedan jag var liten. Men i vår receptbok heter de Sega gubbens muffins, och var ett måste på alla födelsedagskalas. Måste nog baka dessa snarast!

 12. Pia B skriver:

  Finaste lille tjejjen!!!!!

  Victoria, jag lagar en del mat och provar mycket av dina goda recept, nu har jag startat en egen matsidalite på skojj, jag lägger upp lite av dina recept där som jag tycker om ibland. är detta okej?Jag länkar givetvis tillbaka!!

  Kram på dig!

 13. al68 skriver:

  Hon är så söt din lilla tjej, jag är extra svag för tjejor då jag har tre killar själv ; )

  Kram AL