Tidig tisdagsmorgon

Godmorgon tisdag! Måste passa på att tipsa om ett gott kaffe så här på morgonkvisten:

julkaffe

Fina lilla granen har jag köpt på Nice presenter, Marieberg Galleria. Sååå söt!

Zoegas julkaffe! Micke är tokig i mörkrostat kaffe, jag dricker det som bjuds 😉 Men det var riktigt gott och smakrikt det här!!

Vilken sorts rostning gillar ni bäst??

 1. Hej Viktoria!

  Tack för en fantastisk blogg! Du är verkligen en inspirationskälla!

  Jag tänkte laga dina pasta ”stubbar” (kommer inte ihåg vad de heter) som du lagade för några dagar sedan. Är det oket om jag lägger ut receptet på min blogg, länkar självklart till dig och tar en egen bild. Alltid bäst att fråga först..? Ha en trevlig dag! 🙂
  Hälsningar Erika
  http://www.middagsbordet.com

 2. Jag är Så imponerad av dig! Du tar dig tid att svara på våra kommentarer. Det uppskattas verkligen! Det är inte konstigt att du är Sveriges populäraste matblogg eftersom så är så trevlig mot Oss läsare! Keep up the good work! 🙂
  KRAM

 3. Jag håller med föregående kommentarer, du är tillmötesgående STORT +
  Vi har endast presso kannor i mitt hus så då blir det Zoega´s pressokaffe, den mörkrostade varianten :0)
  Gillar man kaffe rekommenderar jag verkligen att man ska prova en pressokanna, smak & värme blir oslagbar. Kram

 4. Mitt bästa kaffe är Starbucks… har alltid letat upp så fort jag vetat att det funnits när jag varit utomlands.
  Och nu har jag en kaffemal så jag köper hela bönor på starbucks och släpar med mig hem och dricker iallafall ”lyx-kaffe” några gånger i veckan… underbart!

  Ska flyga på måndag så då blir det att fylla på förråden lite igen!

  Till vardags blir det annars tråk-gevalia.

  / Alexandra

  1. Jag älskar oxå Starbucks!!! Köpte med mig koppar sist jag besökte ett så nu kan jag låtsas att jag dricker starbuckskaffe 😉 Bra tips med bönorna, ska snart till London då ska jag köpa med mig!!!!

   kram Victoria

 5. Zoegas borde finnas i varje kvinnas hem! Jag dricker alltid Mollbergs blandningen hemma hos mig, men även julkaffet är riktigt mums! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..