Hej mitt vinterland!!

Vilket busväder vi har, vinter i ett trollslag!! Riktigt mysigt men ganska besvärligt, iallafall om man inte fått på vinterdäcken än.. 😉

Mysig frukost inne i värmen med nybakat bröd (från Coop extra, de har nybakade supergoda frallor och öppnar tidigt) och goda pålägg. Och det viktigaste av allt en sån här morgon, varm choklad med vispgrädde 😉

Kokt ägg med kaviar, philadelphia ost med god marmelad, apelsinklyftor och varm choklad med vispgrädde. En riktigt bra start på dagen :)

Kokt ägg med kaviar, philadelphia ost med god marmelad, apelsinklyftor och varm choklad med vispgrädde. En riktigt bra start på dagen :)

Varm choklad med eller utan vispad grädde, vilket föredrar ni?! 😀

 1. Nämen gud va gott det såg ut!! Min havregrynsgröt känns lagomt lockande nu…. 😉

  Tycker du har en otroligt fin blogg och alltid så himla fina bilder! Kul att läsa! 🙂

  Kram/Karolina

 2. Vilken mysfrukost! Sjalv blev det yoghurt och apelsinjuice pa jobbet – inte alls lika lyxigt. Men far nog traska till Starbucks pa lunchen och kopa varm choklad, for nu blev jag sugen! Med gradde da, saklart! 🙂

 3. Mums för varm choklad men jag vill gärna ha min utan vispgrädde! Vilken mumsig frukost, för mig blev det en smörgås med prickekorv och ett glas mjölk!

 4. Ja, vilket vinterland, A vill vara ute hela tiden, jag gillar snön sådär, det blir ju vitt och fint! Skulle vara duktig och gå ut och skotta idag, men det får nog bli snöslungan sen, och det lämnar jag till N.

  Vilken mysig frukost du åt i morse!

  Kram kram

  1. Om den här vintern blir som den förra, eller ens hälften så snöig, så måste vi nog införskaffa en snöslunga vi med. Men visst är det FINT med allt det vita 🙂
   kram!!!

 5. Det där är en riktigt vinterfrukost =)
  Absolut ska det vara grädde i chokladen, annars är det ju inte ”på riktigt”!

 6. Något bra med snön är ju att det inte blir så smutsigt längre.
  Barnens kläder och ens egna skor ser helt plötsligt inte så farliga ut 😀

  Jag önskar att jag hittade ett gott recept på ”riktig” choklad, inte oboy utan med kakao och socker och sånt som man fick när man var liten hos mormor typ. Då ska det vara MED grädde och helst chokladsocker som brukar finnas på caféer typ Starbucks.
  Åh, vad jag får minnen från mina frukostar i London nu, känns som igår men det är 6 år sen jag bodde där. Tiden går fort!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..