Stallyktan på tu man hand

Middagen i går kväll åts på Stallyktan. Tycker det är ett så mysigt ställe med härlig pubkänsla och god mat!!! Till förrätt blev det favoriten Jalapeno Poppers med dippsåser.

pop1

Jag älskar älskar älskar poppers!!

Och till huvudrätt valde jag deras klassiker fisk & skaldjurssoppa med hummerbuljong och grädde, samt supergott vitlöksbröd..

pop2

Sååå mkt mat och godsaker i denna soppa/gryta, nästa gång räcker det nog med en halv :)

pop4

… och Micke tog oxfiléspett med krämig poatisgratäng och calvadosgräddsås

pop3

pop5

Dessert orkade vi tyvärr inte, var såååå mätta och belåtna. Lite synd för jag hade spanat in en mjölkchokladcheesecake som lät så god men det får väl bli nästa gång ;-)

Förr kunde man köpa såna här jalapeno poppers i frysdisken och värma på/fritera själv hemma men jag varken minns vad märket hette eller har sett några på länge. Någon som vet om och var man kan få tag på sådana???

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. mallansblog skriver:

  Oj, den där soppan ser så himla god ut! Farligt att kolla din blogg, blir bara hungrig ;)

 2. Finna skriver:

  Men åååh va du frestas, va mycket goood maaat!! :)

 3. Pilutta skriver:

  Jag är rädd att du måste svänga förbi Luleå på vägen hem! :)

 4. thrtst skriver:

  Hej,
  Vill du hitta på ett kul samarbete med en R&B artist som jag jobbar för som heter Paul M ?! Gå in på hans hemsida på http://www.paulm.se
  Kolla in hans nya video ”Baybe”: http://www.youtube.com/watch?v=-yqdJal7YLM

 5. Carla skriver:

  Du det v ar länge sedan man var där, var väldigt ofta där förr, så himla mysigt ställe, så bra att du påminde mig om stället ;) Jag älskar också poppers och sånt, så om du får tag i det, så vill jag också veta var man kan få tag i det i Örebro!

  Kram kram ps, så mysig liten soffa, passar där perfekt! :D

 6. annabelle skriver:

  Ååå Stallyktan, dit gick man som student i Örebro :)

 7. Ulrikas Mat skriver:

  Jag har också letat ihjäl mig. De är såååååååååå goda. Jag har letat i Göteborg men inte hittat. Kanske lika bra med tanke på vad det skulle göra mot min jeansstorlek.. haha. I min affär har de lökringar i frysdisken, but thats it.

 8. Pilutta skriver:

  Finns på ICA! Till och med på en liten Supermarket som inte har det man vanligtvis söker.. Mozzarella sticks, jalapeños och en tredje sort, vilken det nu var! :)

 9. Grytsnack skriver:

  Blev inspirerad och tänkte att sådana borde man kunna göra själv. Hittade ett recept som verkar värt att pröva. http://blogg.passagen.se/fettbramat/entry/jalape%C3%B1o_poppers

 10. svantesvante skriver:

  jalapenopoppers finns på Axfood snabbgross i Örebro,, brukar köpa dom regelbundet,,,(man måste dock ha deras kort för att handla där:-/)