Smaksatt grädde

Nyheter från Arla. Smaksatt grädde med jordgubbs- eller chokladsmak. Testade jordgubbsgrädden till ett lass plättar. Smakade lite som delikatessyoghurten med jordgubbs/smultronsmak ni vet? Lite syrlig och len som en gräddig yoghurt.

pl1

jg2

Ska se om jag kan hitta på nåt kul med chokladgrädden, men vet inte riktigt vad jag ska ha den till? Några tips??

 1. Jag testade faktiskt den i en mataffär. Då hade de bara vispat den och sa att det var mousse. Ingen sensation för mig men jag ser fram emot att se vad du lyckas trolla ihop med den =)

 2. Åh herrejösses vad det där såg gott ut! Slurp! Fast i ärlighetens namn, smaksatt grädde? Hur svårt är det att smaksätta själv? Kan inte tänka mig att de blir några storsäljare. Grädde är ju dessutom supergott som det är redan. Vispad med socker typ alltså. Möjligtvis har de ett användningsområde när man gör tårtor, men det är ju inte särskilt ofta. Näh, jag har faktiskt dåligt med förslag vad man kan ha det till…
  Men grymt läcker bild på plättarna!!! 🙂
  Pussåkram

 3. Hej Victoria! Kanske en klick på en god kaffedrink t ex en baileys coffie drink!!! Ha det gott i fina vintervädret :)/Anna

 4. Jag är precis som Sofie nyfiken på hur den skulle passa till marängswissh (hur de nu stavas)

  Skivade bananer
  Vaniljglass
  Egengjorda maräng
  Egengjord chokladsås (mörk)
  o så vispad grädde med chokladsmak.

  Borde va gott, eller hur?! =)

 5. Åh vad gott det ser ut! Är riktigt sugen på smaka på de där grädd-sorterna, men de finns inte mitt lokala lilla Konsum så de får inhandlas nästa gång jag kommer till en större affär.

 6. Jag gjorde en fruktsallad med apelsin, röd grape och mango som jag toppade med den vispade chokladgrädden -en verklig höjdare måste jag säga!!!
  Nu har jag en fråga, du som är ex-stockholmare och är i stan med ojämna mellanrum, kan du tipsa om vilken restaurang jag inte får missa? Är i stan på bussinesresa i stan och ser fram emot en härlig matupplevelse!
  Många kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..