Smaksatt grädde

Nyheter från Arla. Smaksatt grädde med jordgubbs- eller chokladsmak. Testade jordgubbsgrädden till ett lass plättar. Smakade lite som delikatessyoghurten med jordgubbs/smultronsmak ni vet? Lite syrlig och len som en gräddig yoghurt.

pl1 jg2

Ska se om jag kan hitta på nåt kul med chokladgrädden, men vet inte riktigt vad jag ska ha den till? Några tips??

0

0 reaktioner på “Smaksatt grädde”

 • Linda-Marie skriver:

  Jag gjorde en fruktsallad med apelsin, röd grape och mango som jag toppade med den vispade chokladgrädden -en verklig höjdare måste jag säga!!!
  Nu har jag en fråga, du som är ex-stockholmare och är i stan med ojämna mellanrum, kan du tipsa om vilken restaurang jag inte får missa? Är i stan på bussinesresa i stan och ser fram emot en härlig matupplevelse!
  Många kramar

 • Cizzi skriver:

  Åh vad gott det ser ut! Är riktigt sugen på smaka på de där grädd-sorterna, men de finns inte mitt lokala lilla Konsum så de får inhandlas nästa gång jag kommer till en större affär.

 • lommo skriver:

  Varm choklad är mitt tips!

  Nu har du gjort mig sugen på plättar också ;)
  tack för din braiga matblogg :D

 • Invidia skriver:

  Vid chokladkladdkaka!!!

 • Totten skriver:

  Jag är precis som Sofie nyfiken på hur den skulle passa till marängswissh (hur de nu stavas)

  Skivade bananer
  Vaniljglass
  Egengjorda maräng
  Egengjord chokladsås (mörk)
  o så vispad grädde med chokladsmak.

  Borde va gott, eller hur?! =)

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Marängswizzzz!!!

 • thrtst skriver:

  Här kommer ett litet HETT TIPS, en GRYM R&B artist som heter Paul M. Kolla in hans nya video ”Baybe” på hans hemsida: http://www.paulm.se

 • Jojjo skriver:

  chokladgrädde till glass, maränger och färska jordgubbar!

 • asl skriver:

  Hej Victoria! Kanske en klick på en god kaffedrink t ex en baileys coffie drink!!! Ha det gott i fina vintervädret :)/Anna

 • ulanbulan skriver:

  Åh herrejösses vad det där såg gott ut! Slurp! Fast i ärlighetens namn, smaksatt grädde? Hur svårt är det att smaksätta själv? Kan inte tänka mig att de blir några storsäljare. Grädde är ju dessutom supergott som det är redan. Vispad med socker typ alltså. Möjligtvis har de ett användningsområde när man gör tårtor, men det är ju inte särskilt ofta. Näh, jag har faktiskt dåligt med förslag vad man kan ha det till…
  Men grymt läcker bild på plättarna!!! :)
  Pussåkram

 • Camest skriver:

  Kanske på toppen av en kopp varm choklad? :)

 • Caroooline skriver:

  Jag testade faktiskt den i en mataffär. Då hade de bara vispat den och sa att det var mousse. Ingen sensation för mig men jag ser fram emot att se vad du lyckas trolla ihop med den =)

 • Hea skriver:

  Till en god kladdkaka kanske?

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen