Nytt favoritbubbelvatten

Hittade en ny (?) smak på bubbelvatten på Ica (deras egna märke) och den var sååååå god. Luktade underbart och smakade riktigt läskande och gott. Hurra!!! Älskar gott bubbelvatten med smak 🙂 Tyvärr tycker jag de flesta brukar smaka konstgjort och illa, men den här hamnar nog på top 5 listan över favoriterna! SVARTVINBÄR!

Har ni någon favoritsmak???

svart

Blev en kolhydratsfattig lunch i dag. Såååå gott och jag mår sååå bra och är pigg mätt och belåten. Måste börja skära ner på kolhydraterna igen, det har blivit på tok för mkt sånt på sista tiden och sen mår man därefter.

lf

Grillad kyckling, colesalw, avokado, fetaost, oliver, gurka, tomat och mango.

I kväll blir det dock ett favoritwienerbröd till Robinson. Vill ju inte chocka kroppen och sluta helt tvärt! 😉

fika

Ligger och väntar på att ätas upp :)

 1. Hej Victoria!
  Min favorit är Lokas och Ramlösas päronmeliss, den är såååååå god.
  Tack än en gång för en superbra blogg, alla dina bilder på mat får det verkligen att vattnas i munnen på mig.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

 2. Mmmmm jag älskar också bubbelvatten med smak! Ramlösas Granatäpple är en riktigt favorit, precis som nån redan skrivit här ovanför 🙂 Stod på ICA nyss och valde i bubbelhyllan. Såg att det var 5 för 35 kr på ICA´s eget, men dom hade så tråkiga smaker, så det fick bli två Ramlösa istället. Hade Svartvinbär funnits så hade jag dock testat den, låter ju hur gott som helst!

 3. Herregud jag skäms nu när jag skriver detta. Har varit beroende av bubbelvatten några år nu. Dricker nästan inget annat vatten. Min favorit är ICA:s Äpple/tranbär. Köper ca 6 flaskor i veckan…..

 4. Jag ar faktiskt ingen fan av smaksatt bubbelvatten, men kan dricka citron iaf. Vill jag ha vatten dricker jag vatten och vill jag ha nat smaksatt tar jag hellre juice, saft eller lask. Smaksatt vatten kanns liksom som ett konstigt mellanting…

 5. Dricker hellre smaksatt bubbelvatten än läskeblask. Drack loka….eller var det ramlösa smaksatt med rabarber. det var gott!!

 6. Min favorit nr 1 är oxå Granatäpple från Ramlösa….
  Annars gillar jag Ett mineralvatten från Willys med Päronsmak…Det är sååå gott….

 7. Jag tycker bubbelvatten ska vara utan smak.
  Det händer dock ibland att jag gör ”sodastream-bubbel” och häller ned en skvätt av FunLight saft i olika smaker (men inte så det blir saft – utan mer bara en smak av..)

  Trevlig helg! 🙂

 8. Mitt favoritbubbelvatten är Bonaquas silver, rött äpple eller päron, annars är jag inte så förtjust i bubbelvatten.

  Däremot gillar jag att blanda lättdryck Lingon/tranbär med en liter bubbelvatten istället för vanligt kranvatten. Blir som Lingon/tranbär läsk, mums!

  Oooh vilken karaktär, hade jag haft de där gosdakerna hemma hade de varit i min mage på en gång. 😉

  Vill önska dig och familjen en trevlig helg, bara en helg kvar till första advent nu, jippie!

  Kram Åsa

 9. Vilka otroligt fina bilder du tar! Får man fråga vad du använder för kamera och om du redigerar bilderna innan du lägger upp dem på bloggen?

 10. Min favoritvatten är också från ICA fast hallon/grapefrukt. Såå god och inte allt för mycket bubblor heller..
  Annars gillar jag Ramlösa Mango

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..