C-vitaminbrist??

Jag tror jag har c-vitaminbrist eller något, jag är sugen på frukt heeeela tiden!!!! Och då är jag ingen frukt-person egentligen. Öser på med en massa frukt till frukosten så är behovet stillat för ett tag iallafall :) Hittade en så perfekt mogen mango i affären i går, rena drömmen!!!

Ganska gul frukost :)

Ganska gul frukost :)

Snart är mandarinerna så där jul-goda fasta och söta, lääängtar!!! Nån som hittat några sådana redan?!

Återkommer om en liten stund med vinnaren i Touch of Taste tävlingen!!

 1. Jag har ätit, köpte på ica maxi i kumla i onsdags och sååå goda!
  Mmm var ju tvungen att ta en till efter att ha ätit den första.
  Så gott det är dom där första riktigt goda mandarinerna (satsumas/clementin)

  ha en bra dag.

 2. Är en stort fan av frukt, alltid varit. O såna mandariner har alltid varit en favorit, men det var just det.. varit. Förra året måste jag haft lite otur, men jag köpte vad till synes var fina hela mandariner på hemköp. Inga hål, inget klämda el nåt. Men sen när ja kom hem och ville äta. Öppnade och skalade HELT FULL AV SMÅ SMÅ VITA LARVER! Som kröp omkring och gotta sig! Slängde allt omedelbart.
  Några dagar senare köpte jag nya på en annan matbutik. Synade väldigt noga när jag valde. SAMMA SAK IGEN!
  Nu kan jag inte äta varken apelsiner eller mandariner längre. fy sjutton!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..