Mr Wok

Lunchdejt med Micke i dag <3 Vi gjorde en liten utflykt till Kumla för att lyxa till med fredagskaffe från Seven Eleven och varsin lussebulle. Kändes nästan som man var back in Sthlm för en stund ;) Sen hade vi tänkt luncha på Pacos men det hade visst slagit igen och blivit en Mr Wok i stället.

mrwok

Köpte en mix med stekta äggnudlar, Kyckling i röd curry och kyckling cashew. Ingen jättehit. Eller ingen hit alls förresten. Dyrt och blaskigt. Tackar vet jag Saigon. Men det är alltid kul att testa nåt nytt.

Fokus på fredagsmiddagen i stället 🙂 Vad äter ni i kväll?? Dela gärna med er, tycker det är så kul (och inspirerande) att höra vad andra äter!!!

 1. Kycklingkebab i tortillabröd, sallad och god kebabsås!Något enkelt…men ack så gott! Ett bra alternativ om man vill variera sig från tacos..och det är så enkelt att göra sin egen kycklingkebab istället för att köpa dyr i affären! Trevlig fredag på dig!

 2. Vi brukar alltid äta biff med potatis, bearnaise (Knorr såklart) och sallad. Igår blev vi av någon anledning jättesugna på varma mackor (!) så det blir middag ikväll. Till det en god sallad med avocado och fetaost. Det passar rätt bra eftersom vår lille bebispojke hade ont i magen inatt och var vaken en del. Ingen orkar laga riktig mat! Imorgon ska jag förresten baka dina goda ”vanliga” saffransbullar med vaniljfyllning! Kram

 3. Vi skall göra hemmagjorda hamburgare med en massa goda tillbehör, blev så sugen när du skrev om det på ett tag sen.

  På lördag skall jag göra ryggbiff i ugnen med rotfrukter och en god sås. Tror nästan att det blir en Creme brulee till efterrätt.

  Ha en mysig helg!

  Kram AL

 4. Hej Victoria!
  Jag tänkte faktiskt göra lasagne i kväll, men jag ska fuska och använda mig av Knorrs mix.
  Har testat den en gång innan och blev för lite skeptisk för jag tyckte att det kan väl aldrig bli bra med så mycket sås och den var rätt så vattnig.
  Men den blev gudomligt god, kunde inte sluta att äta den.
  Kan varmt rekommendera den.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

 5. Vi ska grilla :)) Blåser kalla vindar här ute i skärgården men vår yngsta har tjatat och tjatat så ikväll med det kyckling på grillen, olika tillbehör, precis varit och handlat lite smått och gott till olika såser…och hemmagjorda klyftisar i ugnen 🙂 Ha en mysig fredagskväll!

 6. Hos oss blir det något så smidigt som köpepizza ikväll. Både jag och lillkillen ligger hemma med hosta, snuva och halsont 🙁

 7. Jasså, hade ingen aning om att det slagit igen, fast är sällan i det där hörnet av gallerian. Men synd att det blivit någon restaurang med mindre god mat =(

  TACO blir det här ikväll, brukar inte äta det varje fredag men e väldigt mysigt att äta tycker vi.
  Barnen får känna att det blir lite fredagsmys.

  Tänkte passa på o baka lite lussebullar i helgen, blev så sugen efter du hade gjort.
  Ha en härlig kväll!

 8. Jag ska göra pasta med oxfile och massa grädde 🙂
  Men vet inte vilket recept ja ska gå på, blir improvisaon,
  Imorrn ska jag göra hjort potatisgratäng och världens godaste pepparsås!! Mm du måste göra den, har du nån pepparsås? I min lök, grädde soya , peppar, m.m. Såå god!

 9. vad synd att skenet bedrog, tyckte det såg gott ut.
  Här blir det lax i ugn med fetaosttäcke och så kall sås på cremefraiche,sambal oelek o vitlök och så ugnsstekt sötpotatis och grönsaker.

 10. Vad roligt det är att läsa vad alla ska äta! Jag hade planerat räkor och aioli men nu får jag se Blev ju sugen på både tacopaj eller en fin köttbit. Idag kanske det blir efterrätt också… Trevlig fredag!

 11. Hej!! Håller med föregående skrivare att det är så roligt att läsa vad alla ska äta ikväll:)! Här serveras det lammstek i gott sällskap av en god potatisgratäng och en chevreröra som Leila gjorde igår på TV. Så jag ser fram emot att sätta mig ner efter ett spinningpass och njuta av gott sällskap och god mat!! Ha en bra helg… Kram Sofia

 12. Aha…då var det nog er jag såg i bilen när vi gick till Universitetet för att luncha 🙂 Jag jobbar nämligen i huset där Mr Wok ligger 🙂
  Jag sitter och funderar på vad jag ska äta ikväll. Är hemma ensam ikväll och tycker det är såå trist att laga mat till mig själv 🙁 Kanske kan bli en hämtsushi. Sambon min är inte så förtjust i det så gäller att passa på 🙂

 13. I kväll hoppar vi över den traditionsenliga Tacosen till förmån för en kycklinggryta med pesto, soltorkade tomater och gul lök serveras med pasta och pinjenötter!

  Ha en skön fredag!

 14. Hos oss kommer det att bli Tortillapizzor till middag. Smidigt o bra när alla får lägga på det de tycker bäst om =) Dessutom ett nyttigare alternativ än en från pizzerian (som vi åt förra fredagen =)) Ha en trevlig helg! Kram

  1. Smart idé!
   Det ska jag prova nästa gång vi ska göra hemmagjord pizza. Skönt att slippa pizzadegen som alternativ.
   Tack för tipset!

 15. Ska jag erkänna att det blir korv med bröd här,
  vi sticker till husvagnen så vi blir sena dit och då är det barnvänligt och snabbt som gäller 🙂

  Frall-paj (ditt recept) står på schemat imorgon till lunch, mums!

  Syns bara att yngsta medlemmen i familjen ligger med feber i soffan just nu…stackars liten. Men det går lika bra att mysa in sig i husvagnen med feber som att vara hemma så vi åker iallafall och jag har ställt in mig på att stanna inne mestadels.
  Storasyster och papsen får leka ute i snön själva.
  Ha en härlig helg!!!
  Kram//Mariah

 16. Hej! Premiär för detta! Brukar bara gå in och läsa, men nu tänkte jag skriva lite också! Först, din blogg är så bra och jag hittar massor av gott att laga! Riktigt inspirerande och fina bilder! Nu ikväll blir det tjejkväll hos mig, eller tantkväll som min 7-åring sa….hmm..Bara jag, barnen (9, 7 och 6 år) och mina härliga vänner, maken är på resande fot denna helg. Italienskt blir det! ciabatta, pestoröra, soltorkade tomater, mozzarella, tapenade, italienskt bröd, brie….rött/vitt vin till. Oliver såklart, men första ska jag iväg och träna, sen party..!
  kram till dig och din suveräna blogg!

 17. Här blir det marinerade fläskyttermedaljonger (marinaden på allroundkrydda,vitlök,soya och olja) med rotfrukter i ugnen och beanais! MUMS!! Tacosen får vänta tills i morgon 😉

  Trevlig fredag på dig!

 18. Här blir det fransk potatisgratäng, kyckling, bea och körsbärstomater i vinegrett. Lite rött till får det nog bli! Lovely lovely

 19. Här blev det tacos, var evigheters sen vi åt det och det var riktigt gott! Till efterrätt belv det min och dotterns nybakade cupcakes.
  Imorgon tänkte vi slå till på 3-rätters : först saffransdoftande fisk-ochskaldjurssoppa med hemgjord aioli(har aldrig gjort det tidigare så det ska bli spännande å se hur den blir), och vitlöksbröd.
  Till varmrätt entrecote med potatisgratäng, bearnaise och rödvinssky och till dessert Cremé brule´(ochså första gången jag ska försöka mig på det.)
  trevlig helg!

 20. Idag fick jag lovorden: ”Den godaste såsen som du någonsin gjort!” Tack Victoria, säger jag! Har börjat med LCHF och plockade som fredagsmat ett recept härifrån med pepparbiff och en grönpepparsås. (Bytte ut pepparbiffen, mot ‘vanlig’ biff.) Hade samma tillbehör som du skrivit om också. Det blev succé! Mmmm. Så tack säger vi från västkusten! =)

 21. Vi åt plock-mat. sååå gott! Perfekt när man har gäster också, då tar man det man gillar. Idag blev det baconlindade dadlar, små korvar, lite olika ostar, gurk-stavar, morots-stavar, nacho-chips, olika dipsåser, fyllda pepperoni.. har säkert glömt något. Men gott var det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..