McChristmas

Brrrr vilka kalla vindar det blåser ute, känns verkligen som vinter nu. Tror ni vintervädret håller i sig till jul, tror ni vi får en vit julafton?

Här hemma strejkar fortf diskmaskinen så  jag använder det som ursäkt att äta hämtmat 😉 I går blev det absoluta favoriten, jag är en riktig McD-oholic 🙂

md1

md2

Dubbelcheese, pommes, emmentalerhjärtan, mcFeast dippsås, fanta och jordgubbsmilkshake. Och en äppelpaj. Mmmmmmmmm 🙂 Burger King, Max och Sibylla kan slänga sig i väggen, inget slår McD. Håller ni med?? 🙂

I kväll blir det dock kvällsfika hemma hos en granne, veckans dh-träff!!

 1. Vem fick pajen då ;)?
  Ska passa på att smaka en dubbelcheese där snart, vet att de alltid får den till jul men alltid missat den! Deras förra M burgare var så god men nu är den borta.
  Gillar burger king och mcdonalds både har något som den andra saknar så kul att pendla lite där 😉

  1. Vilken hökblick!! 🙂 glömde skriva upp den, lägger genast till den. den var MIN såklart 🙂 Jag beställer dubbelcheese året om, de kan alltid göra den på beställning!!!

   kram Victoria

 2. Jag är också ett stort fan av Mcdonald´s. Inte flera gånger i veckan, men någon gång i månaden blir ett besök där. Jag äter alltid McFeast, pommes med bea-dip (alternativt sallad) och cola utan is. 🙂 Min standard. Varierar med McChicken eller Chicken nuggets. Äppelpajen är god, men min favorit var citruspajen, den fanns för många år sen och har aldrig kommit tillbaka… tyvärr. Burger king är lite av en favorit också men Max kommer längst ner av dem tre.

  1. Cola UTAN is är mitt värsta 🙂 Blir gråtfärdig om de glömmer isen i min ;)Bea-dippen har jag knappt provat, måste ge den ett försök nästa gång!

   kram Victoria

 3. MAX ,tycker jag är bäst, helt klart, men McD är ligger inte så illa till dom heller.
  Oftast tar jag en QP cheeseburger, eller kycklingnuggets/wings och Bea-dip (då jag liksom du bara äälskar beasås :-.)
  Och en liten pommes, fast jag brukar fp ont i magen av pommes så jag och sonen brukar ”dela”, för han ääälskar pommes!

  1. Stackare som får lida av pommes, det som är så gott!!! Bea-såsen verkar poppis, har fått för mig att den int eär god men måste ju ge den ett försök till!
   kram victoria

 4. Såg att du har en Kitchenaid på en bild.
  Jag funderar också på en sådan. Den är så fiin.
  Kan du inte skriva ett inlägg om vad du använder den till och om du tycker att den är bra? Den är ju ganska dyr men snygg att titta på!

 5. Jag tycker det ar sadar, ibland ar det gott, men ibland ar de for sunkiga. Dock sa alskar jag McFeast-dippan och sorjer att de inte har den har i UK. Njut for mig med. 🙂

 6. Måste bara få säga som kärringen mot strömmen jag avskyr McDonalds, men säger nån i familjen Burger King så vaknar jag upp och utbrister NÄR NU VA ????
  Tur att alla har olika smak…eller ????

 7. Oh ja, Mc Donald’s är solklart bäst!!! <fast jaf blir mätt rätt snabbt, chokladmilkshake och nuggets är min favvo! Ikväll har jag gjort chokladdoppade lakritskolor, de blev så goda att jag vill äta upp dem själv! Tror du att havssaltet jag hade som topping ”smälter” i kylen, eller klarar de sig till söndag? Nu ska jag testa Marabous Vintervit, har du smakat den?

  1. Visst är de goda!!!!! Saltet klarar sig finfint i kylen. Marabous Vintervit har jag testat, hade en tävling här på bloggen och lottade ut några ex innan den kom ut på marknaden 🙂
   kram victoria

 8. Samma här. Jag älskar Donken!! Nu fick min son se bilden på din dubbelcheese och blev överlycklig, Vi visste inte att man kunde beställa på det sättet. Han ÄLSKAR osten i sin cheeseburgare. Blir till att åka dit och testa!!
  Kram!!

 9. Jag tycker att MAX är godast! Deras burgare smakar mer grillat. Frisco Cheese’n’bacon ska det vara! 🙂 Men, Donken har ju bästa dippen; cheddar!

 10. Håller med dig. McDonalds är godast 🙂 Vart har du köpt den blå tårtan som ni hade på farsdag? Min sambo vill så gärna ha en sådan när han fyller i helgen och jag vet inte vart man kan få tag på dem. Kram

  1. Bor ni i Örebro?? Den är köpt på ett litet café 8″Nya Cafét2 eller något liknande tror jag det hette) som ligger på Engelbrektsgatan mitt emot muséet ungefär (inte Hälls utan det andra).
   kram V

 11. Har dom börjat med emmentalerhjärtan igen? Det är det BÄSTA som finns:D Annars gillar jag mest nuggets doppade med sötsur-sås och mcfeast-dipp:) Det är en riktigt bra kombo!

 12. Vi gillar Burger King allra bäst och minst tycker vi om MAX, trist eftersom vi bor i en liten stad så det enda som finns i centrum är just MAX… En Mc Donalds Drive in finns i utkanten men det är för långt för oss (har inte bil) så det bli i princip aldrig hamburgare för vår del. Om vi inte lagar till den själv förståss, och det är ju faktiskt godare än både McD och BK…:)

 13. Gillade också M burgaren som fanns en kort period. Då var min absoluta favorit Big Tasty borta, men nu finns den igen. Den är ljuvlig, verkligen TASTY och BIG!

  vh
  Monika

 14. Jag gillar faktiskt Burger King bäst…Sen kommer Mcd på en god andraplats…Även om vi äter Mcd mer än Burger King… Då vi inte har BK där vi bor…Tack Viktoria för en superblogg…Jag verkligen älskar din blogg….Kram

 15. Jag gillar MAX bäst, men min man gillar Mc D och vill jag inte åka och hämta så har jag inget att säga till om så då får jag glatt nöja mig med en CBO som faktiskt är helt ok. Annars blir det Mc Chicken.
  Ha en bra dag i blåsten.
  Kram Jessica

 16. Hej Victoria!
  Jag håller inte med dig, hatar Mc Donald´s, tycker att deras hamburgare bara smakar papp och är alldeles för flottiga när dom ligger inlindade i pappert.
  Nej tacka vet jag Burger King och Max.
  Men smaken är som baken, delad, och tur är väl det.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..