Stämningsfullt från Ica

Ni har väl inte missat att man kan köpa Måns julskiva billigt på Ica just nu?! Skynda köp! Riktigt fin julskiva som går varm här i bakgrunden just nu.

mm1

mm2

mm3

mm4

Julig musik med en c-vitaminkick till frukosttallrik, en bra start på dagen helt enkelt 🙂 I kväll är vi dessutom bortbjudna på middag, härligt! Lovar att ta med mig kameran i högsta hugg!

Älskar den här årstiden och har en massa kul planerat framöver. Tjejhelg i sthlm, långweekend med julshopping i London på tu man hand med Micke, födelsedagskalas, middagsbjudningar och julfester. Och nästa vecka väntar det mest spännande av allt, lovar att berätta mera på tisdag 😉

 1. Visst är det härligt när det händer en massa trevlig. Vi skall åka till Malmö på fredag och kolla på Idol, jag, mannen och lillkillen. Får försöka hitta ett hotell med, fick biljetter av min chef precis, så är det när man har världens bästa chef ; )

  Ha det gott.

  Kram AL

 2. Hej Victoria!
  Jag undrar var du har köpt tomten som står på brickan.
  Min första tanke var också ”gravid” och jag var tydligen inte ensam om det 🙂
  Vi får väl hålla ut tills på tisdag.
  Vilka goda frukostar du äter, kan jag komma förbi innan jobbet och hämta upp en tallrik? 😉
  Kram Jessica

 3. Vilken härlig frukost!:)

  Vart har du köpt hallonen, de såg så färska ut?
  Ja, visst är det mysigt att planera, den här årstiden känns det bra att ha lite att göra, skillnad till sommaren då allt nästan sköter sig självt.

  Kram kram

  1. Skenet bedrar 😉 Eller jo de var färska, köpte på Willys i morse, men halva asken var mögliga 🙁 Trist när man köper svindyra bär. Men de få som gick att äta var himla goda 🙂
   kram!!

 4. Härligt att vara här varje gång. jag blev så sugen att baka julgodis så jag kilade iväg till ica och handlade och håller som bäst på med Rocky road nu, fudgen sen! Tack vännen för idéer. Du är bäst! Jag vill också till London nu!! Kramar

 5. Själv är jag fortfarande helt insnöad på Peter Jöbacks julskiva. Jag älskar den! Kanske skulle testa Måns också och se om den är bra 🙂

 6. Haha vad mysigt det var också det första jag kom och tänka på, att det vankas bebis 🙂 Men INTE för att du ser rund ut för det gör du verkligen inte!! Får la vänta och se på tisdag då 🙂

 7. 🙂 Tänkte ochså, GRAVID!!!!:-)
  Här har jag och barnen precis gjort en form Rocky road, premiär för min del har vare sig ätit eller ännu mindre gjort det tidigare, ska testa din fudge senare ikväll, gäller o börja i tid så det mesta är klart innan jul och man slipper stressa!
  Mkt, kul du har att se fram emot, har en del kuligheter här med, bl.a Jul på Liseberg, restaurangbesök, julshopping i en stad osm ligger nästan 10 mil ifrån oss, KUL!
  kram

  1. Åh så mysigt!!! Vi brukar alltid åka till Göteborg och julshoppa samt besöka Liseberg, men i år fick det bli London istället 🙂 men lite avis är jag allt!!
   Kram

 8. Så roligt att ha så mycket härligt planerat! Vilken perfekt uppladdning inför jul!

  Och du, vad gott det ser ut. Härligt att starta dagen så!

  Ta hand om dig!

  Kram
  BLONDETTY

 9. Jag läser här varje dag och inspireras! Men jag är urusel att kommentera. Bor också i Örebro och det är kul att få tips och idéer på restauranger och butiker. Tack vare dig kör vi premir på Rocky Road i vår familj i år. Har hört så mycket gott om den så när jag såg ditt inlägg bestämde jag mig. Till min stora flickas lycka. Hon är 4,5 och godis är väl det bästa som finns tycker hon. Hon brukar titta med mig ibland här och frågar vem din flicka är. Vad hon heter och hur gammal hon är. Hoppas ni har en bra kväll!

 10. Söta snälla V. Är på jakt efter nytt fint julpynt. Vart hittar man den lilla vita tomten och vita ängeln?
  kram

 11. Hej!

  Tack för en superblogg… älskar att läsa den sååå inspirerande och fin 🙂 Tänkte höra om du har fler julgodisrecept? Kanske ett bra på knäck?
  /Victoria

  1. Tack tack! Kika under kategorin godis så kommer fler recept fram! Har dock inget på knäck, det brukar jag faktiskt inte göra!?? Måste bli ändring på det i år 🙂
   kram Victoria

 12. Haha tack sötis, den har jag faktiskt aldrig hört! Men när jag var yngre, smalare, blondare och långhårig fick jag däremot höra att jag var lik DIG!!!!! 🙂 hihi.
  Kramar Vic

 13. Åh den där CD:n har jag sneglat på i flera veckor nu, men inte vågat stoppa ner i korgen än eftersom jag inte hört nånting alls om den. Men nu! Om du säger att den är bra, så litar jag på dig 😉

  Hoppas att du och älsklingarna har en underbar fredag <3 Här uppe är det full snöstorm, så jag och smågodingarna passar på att mysa inomhus heeela dagen lång, utan minsta dåliga samvete!

  Puss å kram på dig finaste Vickan!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..