Från pippi långstrump till… ????

Hej hej. Har ni lika kallt som vi?? Termometern stod på minus 22 grader i morse och jag tror inte det stigit nämnvärt. Inne hade vi 16 grader i vardagsrummet när vi kom ner, brrrrrrr!! Tur att vi installerade en braskamin när vi byggde säger jag bara, hur tusan skulle man få upp värmen annars??!

ora1

Värmande frukost och värmeljus, bra hjälp på traven.

ora2

ora3

Var i väg till Marieberg med Annica & lilla Stella en sväng förut och hittade en hel drööös med superfina babykläder precis i min smak! Ska visa er strax 😉 Men först och främst ska jag ta tag i det här:

ora4

Mitt misslyckade försök att bli blond som resulterade i fläckig och ojämn pippilångstrumpfärg ska förvandlas till något snyggare hoppas jag.  Återkommer med resultatet när jag är klar, om inte håret ramlat av vid det laget…. Spännande fortsättning följer 🙂 Håll tummarna nu!

 1. Du bara måste gå in och läsa Peters blogg, haha. Vet inte om jag vågar mig på att göra Bounty nu 🙂

  Har läst ett tag men aldrig kommenterat så det var på tiden. Stort grattis till bebisen! :)Din blogg är otroligt mysig och inspirerande, man blir alltid glad av att gå in här. Tack!

 2. Hej. Åh allt du lägger fram och visar ser sååå gott ut 🙂 Du är super duktig. Ja detta med hår så kan ju hormonerna spela en sptatt när man är gravid och ska tex färga håret. Jag hade också så med min näst yngsta att håret blev inte alls som det brukade när jag hade färgat det, min frisör sa att det är rätt vanligt att det kan bli så. Kanske ej är så i ditt fall, men man vet ju inte 🙂 Ja kallt är det fy för kallt för min smak. Man vill knappt ut och ännu mindre ta ut våran 9månaders tjej i -17 grader. Jättebra med kamin, det har vi också :). Ha en fortsatt bra dag. Kram

 3. Hej Pippi ; )
  Vi har ”bara” -10 grader, men jag gillar detta, har hellre det så här istället för slask, blåst eller regn.

  Du blir säkert skit snygg i håret, skall bli spännande att se.

  Är nu färdig med julklapparna till ”lilleman”, har bara några kvar till dom stora killarna, + flickvän. Till dom handlar man inte vad som helst, det MÅSTE vara delaktiga. Tror ändå att det blir lite hem”prylar” till 20-åringen, så kanske ha fattar vinken att han skall flytta ; )

  Ha en skön dag.
  Kram AL

 4. Jag har oxå gjort sådär många gånger men fördelen med att bli äldre att jag nu lärt mig läxorna 🙂 Nu är det frissan som gäller när jag ska färga/slinga håret.
  Hur gör du när du fotar så fina kort? Har du nån bra extern blixt till din kamera? Jag blir så trött på mörka o trista foton som blir nu när det ständigt är mörkt ute. Svårt att få till snygga foton.
  Braskamin funderar jag o sambon på att skaffa oss i nya huset. En sån här dag måste det var oslagbart. Så jäkla kallt….brrr.

 5. Så gulliga kläderna från me&I är!!
  Hoppas du fick ordning på håret, lurigt det där med att färga håret när man är gravid för det kan verkligen gå hur som helst. 🙂
  Vilken härlig frukost du käkar! Köper du dina croissants på bageri för inte bakar du väl dom själv?!
  Här i värnamo är det också galet kallt + blåsigt så man lockas inte ut på promenad precis… men härligt ändå!!
  Tips på alkoholfritt vin har jag inte tyvärr men man kan ju tycka att systemet borde kunna erbjuda bra alternativ.
  Ser fram emot fler bebiskläder! 🙂
  kramar

 6. Hoppas att håret blir bra. Jag är likadan som dig, har svårt för att lära mig att det är bättre med frisören. 🙂
  Hur får du din äggröra att se så god ut? Min är ganska god men den ser knappt aptitlig ut.
  Kram

 7. Vi har rena värmeböljan här uppe i norr! -0,9 grader, helt sjukt!
  Det är ju VI som ska ha -20 juh, vädret är helt snurrigt numera!

  Grattis till bäbisen i maggen förresten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..