X-mas donut

Vår nespresseomaskin är sååå uppskattad här hemma, bästa julklappen förra året!! Snygg, smidig, gör gott kaffe och bäst av allt sååå enkel att rengöra. Fick hem lite nya smaker på shots i går, testade caramel. Är inte jätteförtjust i smaksatt kaffe men så här till fikat var det riktigt gott. (Även om jag nog föredrar utan smaksättning i längden)

es1

Godaste latten gör man på Latte Art mjölk!

es2

Latten fick sällskap av en munk jag fick syn på på Ica, vem kan motstå en sån här söt vintrig sak??!!! Blev glad i hela magen av den :)

es3

Lattemugg och assiett, IKEA. Servett, SIA.

es4

Jag älskar munkar, ni råkar inte sitta på ett bra recept? Blir de goda om man gör själv? Aldrig testat!!!

(håret blev bättre än förut iallafall, får vänta till i morgon och dagsljus innan jag ser ordentligt, fotar det då!)

0

0 reaktioner på “X-mas donut”

 • Teres skriver:

  Då ska jag ta mej en sväng förbi cervera i morgon och kolla. Vad är det för modell ni har? då gissade jag fel…. grattis till en lite kille vad mysigt. Själv har jag 4 pojkar
  Din blogg är underbar har följt den i några år nu :)
  Trevlig helg
  Kram Teres

  Kram Teres

 • Marypoppins skriver:

  Hej igen!
  Jag kokade smeten så mycket som det gick utan att det kokade över, i dom kastruller jag använde. Ska prova att ta en större kastrull nästa gång. Har haft den i frysen i ett dygn nu, och det är fortfarande svårt att skära fina bitar men dom smakar ju underbart ändå.
  Gjorde även bountykulorna och dom blev succé här hemma!
  Trevlig helg!

 • Cissile skriver:

  Vad fint det var med stjärnor på :)

 • Teres skriver:

  Jag har sökt på nespresseomaskin men hittar bara en dansk sida. VArt kan man köpa dessa? Grattis till bebisen :) det blir säkert en tjej tilll.
  Kram Teres

 • Erika Skogly skriver:

  Åh, vilken gullig munk! Det där strösslet skulle jag vilja få tag i. Trevlig helg.

  http://smaskelismaskens.blogspot.com/

 • Catherine skriver:

  Hej!

  Ett stort grattis till bebisen i magen! :-) Undrar när du har beräknad förlossning? jag själv är gravid i vecka 22 snart! Har BF den 18 april! Din mage är så fin fast liten min är gigantisk :-o
  Hoppas ni alla mår bra!
  Tack för en underbar blogg!
  C

 • Marypoppins skriver:

  Hej!
  Jag provade att göra mjölkchokladfudge idag. Kokade smeten länge, men den digitala termometern stannade envist på 107 grader. Provade att byta från en teflonkastrull till en rostfri, men tempraturen kom aldrig upp i 120 grader. Har du någon teori om varför? Gjorde klart smeten och stoppade den i frysen, men den är för kladdig för att kunna skäras upp i bitar. Smaken är det dock inget fel på. Undrar om jag vågar göra ett nytt försök???

 • Ann-Louise skriver:

  Hej,
  stort grattis till hela eran familj.
  Undrar vilken modell i Nespresso maskinen som ni har? Är du nöjd med maskinen?
  Hade varit roligt att se lite foton över erat kök. Se fram emot dina inlägg.
  Kram

 • Caroline84 skriver:

  Hej!
  Jätte grattis till bebisen! Älskar din blogg och kikar in flera ggr varje dag! Nu till min fråga…Jobbar inte du mer? Du verkar vara ledig varje dag, för visst började du ett nytt jobb alldeles nyligen? Tusen tack för allt vad du inspirerar mig till!

 • Lillamy skriver:

  Jättegrattis till nya bebisen i maggen!!! :-D Vad mysigt! Min son är snart 3, han fyller i dagarna innan jul och jag blir alltid lite bebissjuk vid den här tiden på året… Kul att höra att nespressomaskinen är bra för jag köpte precis en sådan idag till min sambo i julklapp!! Kom på att det kommer bli en perfekt present till honom. Alltid så svårt att köpa till män, eller hur? Måste prova de där dounatsen också, sååå söta! Jag älskar det o fattar inte varför det inte finns sådana butiker här i Sverige som det finns i USA. Ta hand om dig! Ska bli spännande att följa din mage, precis som vi fick göra med Hannah. Kram kram :-)

 • hallon skriver:

  Grattis till bebisen:) Min fråga till dig är , vilken färg det är på vita spetsfatet från nåt tidigare inlägg…är det kritvitt eller mer gräddvit? Din blogg är inspirerande

 • TessieS skriver:

  Jag har testat detta recept flera gånger;
  http://www.tasteline.com/Recept/Donuts___munkar

  Dessa är urgoda med glasyr på!

 • Martina K skriver:

  Vilka söta munkar. Nespressomaskin har jag missat helt, vad är skillnaden mot vanligt kaffe?

  • Victoria skriver:

   Den gör espresso/latte, supersmidig utan slangar och annat som blir smutsigt. Man använder bara färdiga kapslar och mjulken skummas i en behållare som är enkel att diska ur. Kika in på deras hemsida!!

 • ohlovely skriver:

  Åh, vilken söt liten munk. :) Den kan man ju inte motstå!

  Hoppas det blev bra i håret, jag ser framemot att få se resultatet. Du får jätte gärna tipsa sen om vad du använde, så kan jag testa göra samma sak. :D

  Kram!

 • emmisklemmis skriver:

  Hej Victoria!

  Först vill jag passa på att gratulera till en fantastisk fin blogg. Stort grattis också till bebisen!! Underbart! Ville även tipsa om mina organiska(ekologiska)bebiskläder som jag lanserade bara för en vecka sedan. Du hittar dem på http://www.emmisklemmis.com :)

  ps. vilken underbar liten munk! :)

  Kram
  Emma

 • Sannaev skriver:

  Hej Victoria, gör du dom nya kappslarna som lungo eller espresso? Och grattis och lycka till med det lilla livet :)

 • Havrefrasse skriver:

  Nej men seriöst, ska du nu börja göra munkar får du bjuda över mig PRONTO! Det är ju min last i livet…Och nu vill jag bara åka till Maxi! Tusan vilken goding:)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen