Varmt och lyxigt i magen

Godmorgon!! I detta pulka/skidväder behöver man värma upp sig inifrån. Varm choklad går åt litervis här hemma :-D Lite lyxigare och kul alternativ till O´boy är sån här choklad på pinne som man stoppar ner i en kopp varm mjölk. Finns att köpa lite här och var i inredningsbutiker men går ju att göra själv om man är lite pysslig. Bra julklappstips!!

chok

 1. Godmorgon! Visst är dom söta dom där små chokladpinnarna 🙂 Vi kokar egen choklad på kakao, billigast och godast! Grattis till magen, går här hemma med en egen och myser 🙂

 2. Hej! Kommer nyss in från pulkabacken och varmchoklad låter ljuvligt. Ett något sent tips… såg att du för ett tag sen frågade efter goda alkoholfria viner. gav snabt upp det när jag var gravid sist då de flesta smakar ganska vidrigt. Ett mycket bra alternativ till rött vin är dock saxhyttegubbens 100% blåbär

  http://www.saxhyttegubben.se/

  Mycket smaksigt och ger den där härliga, rödvinskänslan 🙂

  För övrigt är det alkoholfria moserande jordgubbsvinet gott, men skulle inte direkt säga att det påminner om vin…

 3. Åhh visst är det gott. För några helgen sen när vi var på julmarknad så köpte vi med oss sådana hem. Sen blev det varmchoklad med grädde, marshmallows och några goda ostmackor, helt underbart gott.

  Kram AL

 4. Nu har jag fått tummen ur och loggat in efter sisådär… ett halvår. Haha!

  En varning om en starbucksfrestelse kunde du väl ändå slängt in? Får galen längtan till London. Nu räcker det förvisso med en tur till Arlanda men det är liksom inte samma sak. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..