Luciamorgon

Godmorgon!! Har ni sett något luciafirande i dag?? Tidigt tidigt tassade vi upp här hemma och for till förskolan med en yrvaken liten tomtenissa :) Sötaste luciatåget ever!!

lucia

Ska ladda upp en miljard foton från helgen nu, har bla varit på weekendresa till London och i går fyllde Micke år. En himla massa god mat har det blivit :) Hörs lite senare! Men först och främst ska jag kika på idolfinalen, för kors i taket jag har klarat mig undan att höra vem som vann!

Önskar er alla en fin Lucia!

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. Mischyeva skriver:

  Å så söt hon är. Nu fick jag min första Lucia dos.

 2. al68 skriver:

  Åhhh vad söt hon är. Inget lussefirande för vår det. När dom börjar skolan så blir det inget med det. Saknar nästa det årliga på dagis ; )

  Kram AL

 3. ovanligtgott skriver:

  Åh vad söt!!
  Vi har också tåg på dagis, fast klockan tre.
  I morse åt vi lyxfukost, kolla!

  http://www.ovanligtgott.se/2010/12/lyxfrukost-i-juletider.html

 4. JessiKlein skriver:

  De e så mysigt med lucia tycker jag! :) Har tittat på luciatåget på TV nu på morronen, har man inga barn så får man nöja sig med det! Men ikväll blir det Domkyrkan med några vänner, och förhoppningsvis en massa lucia stämning! :)

 5. Sofia F skriver:

  Där är hon ju…Jag började liksom undra vart hon tog vägen. Måste ju ha min dagliga dos av Victoria…Ahhh – ordningen återställd. Tack :)Ha nu en underbar vecka.