Hej alla fantastiska fina människor därute!

  Ville bara kika in och lämna en julhälsning när ni är så goa!

Julkort beställda, skrivna och postade. För första gången på bra många år :)

Julkort beställda, skrivna och postade. För första gången på bra många år :)

Jag och julkulan var på julfest i helgen.

Jag och julkulan var på julfest i helgen.

Vilka kommentarer, mail och hälsningar det trillar in. Underbara fina ni!!! Tusen tusen tack. Jag läser varenda en och suger åt mig era fina ord. Önskar er en riktigt fin vecka med julförberedelser och julmys.

 Här hemma har vi paus i storstädningen och smaskar i oss godsaker i vanlig ordning 🙂

gj3

gj4

gj5

Strax ska vi göra storkok av fikonmarmelad och hälla upp i fina gebortburkar pyntade a la Olivia. Och i kväll blir det paketinslagning när lilla fröken nyfiken sover. Börjar äntligen bli klar med inköpen!

PUSS & KRAM på er!!

 1. Skönt att se och läsa om er igen, ni verkar må bra vilket är skönt 🙂
  Saknar ditt skrivande här med fina recept.
  God Jul och Gott nytt år!
  Kram Malin!

 2. Äntligen!!!!!! Tack för att du gjort ett nytt inlägg med alltid lika härliga o fina bilder! Vilken snygg bild på dig!!! Finns inget vackrare än en gravid kvinna i mitt tycke, längtar tills jag är där igen;-) Ha en underbar jul o hoppas att allt löser sig!!

  Kram!

 3. Instämmer med föregående talare, blev nästan rörd(på ett glatt sätt såklart) att du är tillbaka, har verkligen saknat dina fina inlägg.
  Vilka underbara kort på dig och er lilla sötnos:-)
  Jag kikar in minst 1 gång om dagen här och har som jag skrivit tidigare fått massor av inspiration 🙂
  Sedan har jag en liten fråga, såg på FB att du undrade vart man kunde beställa underklänningar av märket cream, jag är ochså ute efter en sån, så jag undrar om du fått svar av någon var de finns 🙂
  Kramar i massor!

 4. Just det, hade faktiskt ochså tänkt mig göra ett försök att koka fikonmarmelad ikväll. Vi tänkte ha en liten ostbricka på vårt julbord och en god marmelad till är ju alltid smarrigt 🙂

 5. Hejsan!! Åh, vad kul att du är tillbaka. Var lite nervös att denna störda människa fått dej att sluta med bloggen. Vad fin du är i din fina klänning. En riktig smällkaramell och lilla Olivia är så söt att man smällter. Ha nu en skön tisdag. Kraam/Anette

 6. Äntligen!! Jag vill ju dig receptet på min saffransparfait med mandelmassa innan jul!! Den är sååå god. Testa nu, som du brukar säga… 😉

  Ingredienser
  3 äggulor
  3 msk florsocker
  3 dl vispgrädde
  100 g mandelmassa (från frysen)
  1 g (= 2 påsar 0.5 g) saffran
  Vispa äggulor, socker och saffran poröst med elvisp. Vispa grädden i en annan skål och blanda den med äggsmeten. Häll hälften av smeten i en form. Skiva mandelmassan tunt med osthyvel eller vass kniv och lägg ett lager på smeten. Häll sedan över resten av parfaitblandningen och ställ i frysen. Bör stå i frysen minst 3 timmar. Låt gärna parfaiten stå i kylskåpet ca 30 minuter före serveringen.
  Hallonsås
  500 g hallon (färska eller frysta)
  2 msk pudersocker
  Mixa med stavmixer eller för hand. Färdigt!

 7. Åh vad glad jag blev när jag såg att du hade skrivit på bloggen!!!! Hoppas, hoppas att du fortsätter!

  God Jul!!!

 8. Åhh vad kul att du skrev! Så skönt att höra att du mår bra 🙂 Vilken ursnygg klänning på en ursnygg tjej 😀 Önskar dig en GOD JUL med massa gott!! Härligt att vi får en VIT jul eller hur!

  Snöiga julkramar//Linda

 9. Älskar dina fina blider och värmen i din blogg….håller tummarna för att allt ordnar sig för dej. Önskar sååå att dina goda recept och smarriga bilder skulle komma i bokform, hade bums köpt dill mej och några nära och kära. Jag är verkligen ingen bloggläsare men din kommer jag fortsätta följa så länge du kommer skriva <3 Ha en riktigt härlig JUL och ett fantastiskt Gott Nytt År!!!!! Kram

 10. Va kul att du är tillbaka! Vilket fint julkort, och va vacker du var i klänningen 🙂 Härligt att se att du mår bra. Stor kram!

 11. Jösses vilken lättnad att du är tillbaka! Du skrämdes rejält där – men jag hoppades på att du inte skulle låta en missunnsam knäppgök förstöra för dig och oss 😀
  Nu kan jag andas ut och fortsätta hoppas på att du fortsätter att hjälpa mig med middagsbestyren!
  Hoppas verkligen att du och hela din familj får en underbar jul!
  Kram
  Sussie

 12. Började bli lite orolig för att min favoritblogg skulle läggas ner, men nu är jag bara SÅ glad att du är tillbaka.
  Hoppas du får en härlig jul!
  Stor kram

 13. Jisses vad kul att se dig i rutan igen!!!! Det har varit alldeles för tomt och tråkigt utan att läsa din underbara blogg varje dag. Super snygg klänning! Och lille Olivia är ju bara en super söt ängel. Hoppas verkligen att allt ordnar upp sig. Vi är många som står bakom dig. Hoppas att ni får en härlig jul och att du duker upp snart igen. Kram, ifrån Mia i San Francisco

 14. Åhhh vad glad jag blev när du skrivit igen!!! Hoppas hoppas det blir fler inlägg. Så fin du är i den röda klänningen 🙂

  Har gjort dina bounty, kolaris och jultomtefudge. Allt gick bra utom fudgen – den skar sig. Får försöka igen!

  Stor kram Sara

 15. Åh vad kul att du är här igen, började bli orolig att du aldrig skulle visa dig igen. A-kassan kan väl inte bestämma om du får blogga eller inte pådin fritid i alla fall!! Vad fin du är i din klänning. Ha en riktigt GOD JUL!! Ät massa gott!! =)
  Kram kram Jessica

 16. Åhh vad glad jag blir! Har saknat ord efter förra inlägget.. trodde inte det fanns sådana fruktansvärda idiotiska typer.
  God Jul & jättesöt klänning!

 17. Åh vad kul och få läsa lite från dig igen! Du har varit saknad 🙂 Så fin i julklänning och med magen! Och den där gottetallriken ser inte dum ut 😉 Hoppas allt ordnar sig och att ni får en underbar jul. Många kramar

 18. Puhhhh! Där kom det hett efterlängtade inlägget!! Du är hur vacker som helst, och julkortet är ju verkligen nåt att hänga i julgranen!!
  Kramkram!

 19. Phew…glad to see you back 🙂
  Och du ser glad och vacker ut!
  Klart du maste kunna blogga….annars vore det ju som om du inte fick skriva dagbok for du ar pa A-kassa. Ha en underbar Jul!

 20. Vad underbart o se att du är tillbaka!!!!!!
  Du är efterlängtad ska du veta för du förgyller min vardag med alla fina kort o all insperation man får när man kikar in, och vilka fina kort på dotra din o dej skitfin klänning!

  God Jul på dig o din familj inklusive magen.

  Bamsekramar o jag hoppas du håller dig kvar nu blink

 21. Klart du måste få blogga på din fritid! Låt inte detta förstöra din jul, det finns gott om idioter som man bara bör ignorera!

  Åh, va fin du var, det klär dig att vara gravid =)

  Sen vill jag säga Tack för tipsen om julgodis! Jag har nu gjort mozartkulor, Rocky Road och skumtomtefudge! Imorrn blir det lakritskolorna. Tycker det är roligt att göra för att ge bort fast jag själv försöker låta bli att äta. Kan ju dock inte låta bli att smaka 😉

  Fick idag hemgjort knäckebröd av en kompis. Supergott med kummin i. Det ska jag oxå försöka mig på. Är det något du har gjort?

  Ha en fin kväll, kramis Mira

 22. Å vad glad jag blir att få se dig här igen…det har varit så tomt utan dig vännen. Jag kan aldrig tänka mig att blogga på fritiden skulle vara nått som skulle sätta käppar i hjulet, om det skulle det är det ju galet fel. Jag älskar att titta in hos dig varje dag. Vilken underbar mage du har<3 julkortet på fröken är ju sååå sött!! Puss på dig

 23. Va kul att du är tillbaka! Har längtat efter ett nytt inlägg 🙂 Superfin klänning du har på kortet!
  God Jul och Kram

 24. Härligt att se ett inlägg igen 🙂 God Jul och Gott Nytt År till dig och familjen! Hoppas, Hoppas , Hoppas att de kommer bli fler inlägg innan och efter jul 🙂
  Kram från Oskarshamn 🙂

 25. Åh äntligen ett inlägg! 😀 Jag kikar in här flera gånger om dagen i hopp om att du har uppdaterat. Vad fin du är i håret och med kulan! GOD JUL!

 26. Fina du! Så glad jag blev över att du står upp för dig själv och inte låter dig trampas av nån liten avundsjuk människa!!!
  Jag har varit inne flera gånger sedan ditt senaste mejl i hopp om ett inlägg och här kom det! 🙂
  Superfina är ni på korten! Kul att du är tillbaka!
  kramar Jenny

 27. Härligt att se dig tillbaka!! Jag har blivit smått beroende av dina underbara inlägg med så mycket god mat och annat. Jättefin är du i din röda klänning också 🙂

 28. Heej! Härligt att se dig igen! Du ska veta att du har den bästa matbloggen av alla, den är beroendeframkallande 🙂 så jag hoppas verkligen att du fortsätter och struntar i den där avundsjuka stackaren som förstörde för dig! stor julkram till dig och din familj

 29. Åh, va roligt att du är tillbaka! Tittat in varenda dag i hopp på en uppdatering. Hoppas det löser sig med a-kassan och allt, så du fortsätter på som vanligt! Du saknas! Stora kramar!

 30. Vad roligt att se er igen.Gud så fint gravid du är.Själv var man lika tjock fram och bak,ha!
  Men som man bäddar får man ligga och det slank nog ner en och annan kaka för mycket på den tiden:)Ha det jättegott,kram Malin.

 31. Bra att du tar åt dig åt allt det positiva trots allt, det är inte så lätt i alla lägen. Fortsätt med det 🙂

  Blogga måste man få göra, annars är det många många som ligger risigt till 😉 Kan inte tänka mig något annat. Dä skulle man väl inte få surfa, Facebooka och allt heller, det är ju löjligt! Stå på dig!

  Sist får jag säga att du är så snygg (även) som gravid. Skönt att du mår så bra!

  Kram!

 32. Hoppas ju verkligen att du får blogga för Fk…. Undra om man får använda Fb för dom om man vabbar….. 🙂 😉 Önskar dig en RIktigt GOD-JUL å hoppas vi hör av dig igen innan nyår….Stor kram…Jennie

 33. Åh… såå härligt att se dig här igen på bloggen!! 😀 Jag som saknat dina inlägg. Du ger mig såå mkt inspiration!! Hoppas verkligen att detta med a-kassa ordnar upp sig! Jag vill verkligen följa dig, din familj o alla goda recept framöver!! Stor kram från Jeje!

 34. Å vad kul o se dig här igen! Vilken fin mage du har fått! Hoppas verkligen det löser sig snarast, för jag saknar dina inlägg o recept! Ha en bra jul o hoppas tomten är snäll med dig:) Kram!

 35. Verkligen kul att du är tillbaks! Din matblogg är så himla bra. Hoppas du får en god jul. Skitsnygg klänning förresten! Stor kram 🙂

 36. Åh vad roligt att se att du skrivit igen:) Blev så glad när jag upptäckte det.Har varit in och kikat varje dag. Vilket fint julkort ni skickat,så söt! Och du har fått en väldigt fin ”kula” oxå. Önskar er en riktigt God Jul och hoppas vi får se fler inlägg av dig snart:) Kram!

 37. Åh vad jag har saknat dig! Besöker din blogg varje dag, klarar mig inte utan, du får inte sluta blogga! Vad fin du är i din klänning 🙂 hoppas du och familjen får en riktigt fin jul!Kram

 38. Åhhh äntligen tillbaka…jag inser att jag inte klarar mig utan din blogg var dag! Sluta för allt i världen inte att blogga!

  Du, vilken fin julkula ni har i år 😉

  Kram
  //Suss

 39. God Jul till dig och familjen. härligt att få se ett inlägg av dig igen <3 . Hoppas att allt löser sig och att du snart är här ute igen.

  Vilken fin julkula du har 🙂 . Nu en fråga vad är det för godsaker på fatet. Tänkte på den vita ”prinsess” liknande och den gröna på vä sidan.

  Kram!!

 40. Äntligen ett nytt inlägg, det har varit så tråkigt att titta in varje dag och läsa rubriken ”arg och besviken”. Jag har hela tiden hoppats att du ska få blogglusten tillbaka, så vi kan få god mat och smarrigt fika på våra bord! Hoppas du får en underbar julhelg, och att allt ordnar sig till det bästa för dig! 🙂
  Stor julkram

 41. önskar en riktigt god jul och gott nytt år, härligt att se dig här, din blogg e ett måste, en dagsrutin för mig 🙂

 42. Vad vacker du är!
  Vilken inställning har du på kameran när det blir fokus på en sak och det runtomkring blir lätt suddigt? Du får till så fina detaljbilder!

 43. Åh vad jag är glad att du är tillbaka! Blev lite orolig där ett tag. Kände mig tvungen att registrera mig här bara för att kunna berätta det! 🙂

 44. Tjoho vad glad jag blev då jag såg ett nytt inlägg, har kollat flera gånger om dan. Hoppas det är bra med er fin fina ni. Ha en riktigt skön jul,kramar

 45. God jul och välkommen tillbaka!! Kul att du sugit åt dig av allt det positiva som alla skriver. Härligt att du är tillbaka och hoppas att det fortsätter så! Kram

 46. Vad glad jag blev att du är tillbaka. Det kommer att ordna sig med F-kassan, njut nu av julen och glöm det tråkiga som varit.
  Kram på dig

 47. ÄNTLIGEN!!! ett efterlängtat inlägg från dig!! välkommen tillbaka!! hoppas det fortsätter!
  ha en RIKTIGT skön jul med nära o kära!!
  kram på dig!

 48. Det är så skönt att se ett nytt inlägg från dig! Jag har tänkt så mycket på hur du mår och förstår helt och hållet din reaktion. Men jag hoppas att allt det som den här onda människan har gjort mot dig inte ska få förstöra ditt fritids intresse. Vi är så många som är så tacksamma och överlyckliga att du har det fritids intresset du har. Jag ser fram emot varje dag att läsa dina nya inlägg!

  Ha nu en så underbar jul du bara kan med dina nära och kära! Varma kramar Sara

 49. Kul att se dig igen! 🙂 Tycker också att det borde vara okej med bloggandet ur a-kassans synpunkt, du kan ju faktiskt visa att du gjort det oavsett om du haft heltidsjobb eller inte och därför så stör det ju inte ditt heltids-arbetssökande. Kram!

  1. Precis, så tänker jag oxå. Finns tydligen något de kallar bisyssla och denna ska man ha haft 12 mån innan man blev arbetslös, då man bevisat att det inte påverkar att man kan jobb heltid samtidigt. Och jag har ju bloggat i 5 år så det rycker jag att jag bevisat 😉
   kram!!

 50. WIEEEEEEE!!!!! Blev så glad när jag såg att du gjort ett inlägg att jag hoppade till med ett tjut i stolen och hunden tittade med stora ögon på sin konstiga matte…hahaha:) Undeerbart! Ha en underbar jul med familjen och hoppas du känner för några fler inlägg framöver:D Kramar från Göteborg

 51. Vilken fin bild på Dig!
  Har saknat dina rader här på bloggen…
  Önskar Dig en God-Jul & Ett Gott Nytt År!
  STOR KRAM

 52. Hej Victoria!
  Välkommen tillbaka, du har varit såååååå saknad hos mig, blev överlycklig när jag öppnade din blogg och såg att du hade skrivit.
  Jättefina bilder som vanligt, vilket får det att vattnas i munnen på en.
  Önskar dig och din familj en riktigt GOD JUL.
  Kram

 53. Saknar dina fantastiska inlägg och hoppas innerligt att du INTE slutar blogga!! Ha en underbar jul.. Vad fin du är på bilden med lilla magen..=)

 54. ÅHHH finaste V, du är tillbaka..!!!!
  Hoppas verkligen du fortsätter blogga, älskar verkligen att läsa din blogg..
  Fantastisk fin liten mage..;)
  GOD JUL!!
  stor kram

 55. Hej söta du, äntligen är du tillbaks, lite i allafall ; )

  Hoppas att ni får en underbar jul du och din goa familj, själv njuter jag för fullt. Jobbar min sista dag idag sen är jag ledig i 11 dagar, sååå himla skönt.

  Var rädd om dig!
  Kram AL

 56. God Jul och gott nytt år önskar jag dig och fina familjen. Kramar Åsa

  Ps. Hoppas verkligen det löser sig med bloggandet så du kan och vill fortsätta, det är något som jag uppskattar mycket när du gör! Ds.

 57. åååh vad glad jag blev när du gjort ett inlägg!och verkligen fin i din julklänning!du rockar:)
  kram och god jul <3

 58. Du borde ju bara kunna säga till A-kassa att du fyller i om du får någon inkomst på bloggen, antar att det är det som då skulle störa dem. Att ha en blogg på fritiden kan väl ändå ingen hindra dig från. Det visar ju bara att du är en ambitiös människa!!!

  Sedan undrar man vad det är för bitter mäsnniska som ringer och tipsar A-kassan om en sådan sak. Avundsjukan skulle jag tro..
  Gör något konstuktivt i stället för att försöka dra ned andra!!

  Nu ska jag laga grönsaks och ost rösti!

  http://www.ovanligtgott.se/2010/12/det-har-ar-vad-jag-kommer-att-laga-till.html

 59. Åååååå så glad jag blir att du är vid gott mod, och jösses så vacker du är i din röda klänning, frisyren är också supersnygg.
  Hoppas ni får supermysig jul, det skall jag ha med huset fullt av släkt och mina vackra barnbarn.
  Kramar från Carina i Halmstad

 60. Vad vacker du är och din julkula 🙂
  Jag hoppas verkligen inte att EN person kommer att få dig att sluta blogga 🙁

  Hoppas Du och din fina familj får en fin jul!
  Kram Cissi

 61. Hoppas verkligen att du fortsätter att blogga. Jag går ju in här flera gånger per dag och inspireras av dina härliga recept och allt annat:
  Va fin du är i din julklänning, den klär dig verkligen.

  Hoppas ni får en underbar jul!

  Kram Emma

 62. Åå, vad glad jag blev när jag såg att du gjort ett inlägg!!
  Låt inte ngn ”surpuppa” förstöra din jul nu 😉

  GOD JUL på er allihop!!!
  Kramar Lina

 63. Kul att du är tillbaka! Vilka smaskiga godsaker ni köpt! Blir sugen på att gå på kondis och fika. 🙂 Dessutom så strålar det ju bara om dig, jättevacker julkula och skitsnygg klänning! Önskar dig och familjen en riktigt God Jul!

 64. Välkommen tillbaka söta du!
  Du har varit sååå saknad! Har varit inne varje dag och hoppats att du lämnat nåt litet spår.
  Ha en skön dag med din familj!
  Kramar christel

 65. Vad härligt att se ett inlägg från dig här igen.
  Du är saknad!
  Å så vacker du är i din fina klänning och med kulan på magen!

 66. åh vad glad jag blev av att se ett nytt inlägg från dej!!! hoppas allt löser sej för dej snart!! Jätte fin liten mage har du 🙂 God Jul på dej och din familj!

 67. Hej Victoria!

  Jag kände mig bara tvungen att skapa mig ett konto här, enbart för att kunna kommentera. Jag måste säga att jag är helt betagen av din blogg – den är så underbart glad, euforisk och härlig att jag endast kan sitta och le. Lilla oliven verkar vara världens sötaste lilla tös (med världens finaste mamma!) och jag önskar dig och din familj allt gott. Ni sprider glädje!

 68. Vilken fin hårfärg, har du toning eller färg. Lite nyfiken då jag själv måste göra något åt barret. 😉 Välkommen tillbaka, önskar dig och familjen en trevlig julhelg!

 69. Hej. Mitt namn är Sofia och jag är en Matplatsen-bloggoholic! Varit så nära att skriva in mig på ngn avgiftningsklinik…Att du varit borta fullständigt suger. Men nu är du tillbaka och jag kan bli ”normal” igen. Tack Victoria…Abstinens är fruktansvärt jobbigt!

  Kramisar i mängder o Välkommen tebax.

 70. Vad skönt att du är tillbaka, jag har varit in varje dag och tittat om det funnits nåt nytt inlägg 🙂
  Och vilken fin gravidmage du fått, och jättefin klänning. Var har du hittat den?

  Jag önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

  Kram Jenny

 71. Vad härligt att du bestämde dig för att fortsätta som vanligt igen! Det är vi mkt glada för!! Den enda som förlorade på det var… ja, förloraren själv 😀 och det skrattar VI åt haha! Man kommer aldrig nånstans genom att vara på det viset! Och det har h*n nog förstått nu hoppas vi!

  Stor julkram. (Nu ska jag läsa vidare)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..