Juldagen på Wobbler

Vi har som tradition att fira juldagen på Wobbler. Julhelgen är en riktig hemvändarhelg i Örebro och där brukar man träffa på alla möjliga gamla kända ansikten. Vi var ett gäng som bokade bord på restaurangen och åt en 3 rätters middag och sedan var det mingel och dans i vanlig ordning för de som orkade. Själv satt jag på min stol mest hela kvällen 😉 men i trevligt sällskap så det gick ingen nöd på mig. Börjar nog bli för gammal för det här, nästa år blir det juldag i tofflor och myskläder framför tv:n tror jag 😉 Maten var ingen 10-poängare heller direkt.. (Jag åt hummersoppa, gös, creme brulé. Ser godare ut än det var tyvärr)

w1

w2

w3

w

w4

w0

w5

I dag står mera firande på schemat. Och kvällen avslutas med en riktig klassiker till middag, nån som kan gissa?! 😉

 1. Hej finaste Victoria!
  Är så oerhört glad över att du fortsatt blogga, blev så tagen över att någon ”här” kan vara så elak … ja ja hur som helst är jag jätteglad över att du fortsätter med ditt bloggande. Har följt din blogg sedan du stratade här på familjen, men har aldrig gjort ett inlägg. Men nu så… 😉 Gratulerar till graviditeten, verkligen kul. Har själv 3 små änglar 13, 9, 1½ år. Måste bara fråga dig ang köksbordet. Det blev så fantastiskt fint när det målades om till vitt. Lämnade du/ni in det till någon eller? Vi har exakt en likadan grupp och jag vill också måla om det till vitt (aningen trött på ek nu). Hur gick du/ni tillväga? Slipade ni det först? Vilken färg? Märke? Massa kramar från en som ska bättra sig på att göra inlägg. God fortsättning// Kram Caroline

 2. Hej!
  Hoppas ni haft en supermysig jul! Jag tror att du äter något med lax!?
  Jag tänkte kika igenom dina recept efter något gott, för nu är jag lite trött på julmat.
  Kyckling kanske… den du gör med ädelost och bacon.. mmmm… den är god!

  Kram Mia

 3. Hej!

  Kul att du är tillbaka!

  Ser att du använder tryffelolja i dina recept lite då och undrar vilken du brukar köpa. Finns ju en del att välja på och vissa är väldigt dyra.

  Hälsningar
  /Jeanette

 4. Känner igen det där med juldagen som avslutas med utekväll med många gamla kompisar som är hemma över julen. Dock är det några år sen det begav sej för vår del, men så är vi ju några år äldre än dej… Nu är det tvsoffa och myskläder som gäller på juldagskvällen, precis som du skriver. Man får väl andra värderingar, intressen osv…
  Gissar på plockmat, eller kanske en smörgåstårta, det var länge sen jag såg det hos dej.

 5. Sitter här i San Diego och ska imorgon till Legoland med familjen. Och det jag måste kolla när äntligen datorn kommer fram är om DU har lagt upp ett nytt inlägg. Du är som en drog!! Så himla BRA!! Tack för att du är du, och för din sköna blogg stil. Jag gissar på plockmat…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..