Nyårslunch och hemmafix

Medan vi fixade och pyntade under dagen åt vi en god nyårslunch på tu man hand. Så enkelt men ack såååå gott!

lun1

En räktoast på smörstekt bröd (detta är A och O!) med kruksallad, kokt ägg, skivad avokado, lyxromröra, skalade räkor och en skiva lime.

lun2

I dag blir det nog pizza, som för så många andra misstänker jag ;) Men sen får det vara slut på skräpmat på ett tag. Ett litet nyårslöfte är att prova fler nya rätter, vardagliga som festliga. Har massor massor massor med kokböcker som jag älskar att bläddra i, men det blir inte så ofta att jag testar något recept ur dem. Men nu ska det bli ändring på det! :)

Så fort det nya året är här kliar det i fingrarna på mig och jag vill göra vårfint!! Ut ska granen och allt julpynt! Dessutom har vi påbörjat en makeover av allrummet på ovanvåningen och tömt gästrummet som ska bli bebisens rum så det är mycket fix här hemma nu :)

0

0 reaktioner på “Nyårslunch och hemmafix”

 • Anna.E skriver:

  Smarrig macka :) Ser fram emot nya goda recept från dig. Håller med om att man vill göra vårfint men vår gran och pynt får nog stå ett par dar till. Åker kanske ut till nästa helg sen är det dags att göra plats för våren :)

 • HH skriver:

  Hej Victoria,

  läser din blogg dagligen och tycker att den är superhärlig att följa!
  Grattis till graviditeten. Har också en Olivia och väntar snart en litet tjej. Vad har du haft för favoritnamn mer än Olivia på tjejer?

  God fortsättning på nya året!

 • SaraL skriver:

  Hej Victoria!
  Jag håller med föregående talare, vad härligt det måste vara att inreda ett babyrum! Jag tänkte fråga om du vill visa rummen du inreder, jag tycker du/ni har riktigt bra smak när det gäller inredning! Lägg bara upp bilder om du vill, för maten är trots allt det viktigaste, och matbloggen du driver är ju kanon!
  Gott Nytt År!

 • snordstrom skriver:

  Gott Nytt År.
  Jag har samma tankar som du o skrev just om samma sak. In med våren hemma nu.. det kliar i fingrarna här med!
  Underbart att inreda ett baby rum.

  // sanna

 • Kryddburken skriver:

  Hej Vickan & GOTT NYTT ÅR!! Hoppas du & familjen å alla övriga haft det mysigt på nyåret med god mat (tvivlar inte) och glitter & glam! ;-) God fortsättning och lycka till med allt detta året för med sig både på bloggen o i magen! Kramar i massor!

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Vilken macka!! Så gott och mysigt!!

 • emmik skriver:

  mmm.. ser riktigt gott ut! Vilken härlig matblogg ;) God fortsättning!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen