Smooooooooth morgon

Här startade dagen med en god smoothie till frukosten. Alldeles för mkt kolhydrater och framförallt läsk har det blivit på sistonde så nu är det avvänjning här hemma. Skär ner på kolhydraterna ett tag framöver och mår förhoppningsvis mycket bättre snart. Och slipper det här nedrans sockersuget.. Köpte mig en ny lchf-kokbok för inspiration så det blir nog en hel del sådana recept framöver.

sm1

sm2

1 port:
1/2 dl mjölk
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl krämig turkisk yoghurt (10%)
en gnutta vaniljsocker (kan uteslutas)
en näve frysta bär (hallon, blåbär, björnbär)

Mixa med mixerstav och häll upp i ett glas. Servera genast.  Mums!!!!

I går hade vi lite vänner över på fredagsmys och Let´s Dance kväll. Hörde dock inte ett ord av vad som sades i programmet för kidsen levde rövare här hemma så jag vet inte vad!! Men kul att de hade kul 😉 Får kika på reprisen när den går. Vi vuxna smaskade på plockmat!

pm1

pm2

Glömde visst få till en bra bild på det friterade men det var JALAPENOPOPPERS!! Min pappa fick tag på en påse, fråga mig inte var 🙂 och de blev preciiiiiis som på restaurang när man friterade dem och serverade med olika dippsåser och salsa till. Blir nog en omgång i kväll med så då ska jag se till att få med dem på kort 😉

LOADING..