Namnförslag??

För alla chokladälskande glassfantaster därute så måste jag slå ett slag för Willy´s egna glass Tripletto med choklad. Kräääääämig glass med goood chokladsmak. Och kan man inte få för mkt av det goda så rekomenderar jag lite hemkokad chokladsås till och varför inte lite skivade bananer och en klick vispad grädde 😉

Cravings ;) (för att skylla på nåt...)

Cravings ;) (för att skylla på nåt...)

Hemlagad chokladsås gör man på nolltid. Häll ett par matskedar vispgrädde i en kastrull och häll på nån dl oboy. Blanda. Låt puttra tills det tjocknar. Låt svalna något och häll sedan över glassen. Slurp!!

Nog om choklad. Jag behöver er hjälp. Vi har ingen aaaaaning om vad bebisen i magen ska få heta och jag blir snart tokig! Lusläser namnsidor och provar olika namn varenda dag men vi har inte hittat något vi fastnat för. Så snälla ge mig tips på fina killnamn!!!!!!

 1. Jag röstar på Elton, passar superbra med Olivia och det heter våran lillebror 😉 Malte är oxå fint!

  Ps. Har du nåt tips på en bra efterrätt efter en indisk buffé vi ska ha när jag fyller 30? Får gärna vara nån slags kaka/tårta som man kan förbereda. Tack!!!!

 2. mina favoritnamn är Felix och Eddie (vilket jag även önskar att mina framtida pojkar kommer heta 🙂 Ååh vad jag längtar till den dag jag har en liten bebis i magen! Det måste vara helt fantastiskt spännande och underbart. Ha en fortsatt härlig månsdagskväll

 3. Hejsan! Läser din blogg varje dag men kommenterar inte ofta. Namnförslag ville du ha! Jack, Max, Buster, Melvin, Sam, Ilon, Fabian, Sigge, Lucas, Jag skrev upp massa namn i en bok när jag var gravid. Boken ligger i min sons rum och han har inte somnat ännu, så jag kanske återkommer om jag missat något. Lycka till! 🙂

 4. Min son heter Ossian i förnamn och Elis i andra namn, vi hade även Milton och Elliot på listan innan vi bestämde oss.
  Tack för en super duper bra matblogg !!

 5. Hej viktoria! Tack för en underbar blogg! Jag läser den dagligen men är ganska dålig på att kommentera.
  Jag har en heldel bra killnamn som jag älskar.
  Min son heter Neo vilket jag älskar 😉
  Men annars
  Douglas
  Romeo
  Kevin
  Liam
  Leon
  Oliwer
  Tristan
  Nick
  Nike
  Sander
  Ja jag kan göra listan lång =) men lite förslag iaf
  kramar Sofie <3

 6. Min goa son heter Jack så det är så klart en favorit. Kommer ett syskon någon gång funderar jag på Noel eller Noah!

  Det tog bra länge innan vi kom underfund med att Jack var en Jack, han fick heta Knodden bra länge 🙂

 7. Hejsan!! Våran son heter Rasmus, han är idag 15 år och vi tycker ju att det namnet passar på honom men annars tycker jag att Wilton eller Melvin är fina namn. Lycka till!! Kraam/Anette ♥

 8. Hugo
  Gabriel
  Maximilian (Max)
  Vincent
  Love
  Casper

  Några förslag =) Lycka till nu i andra halvan av graviditeten!

 9. Mina pojkar heter Elliot och Elton, så dessa gillar jag såklart:) Tycker även att Eddie, Dante, Oscar, Alve, Elis och Olle är fina. Kram!

 10. Hej fina du. Jag läser din blogg alltid och har gjort sedan dag ett. Många dagar sitter jag och dreglar över dina bilder. (sitter hungrig och sugen på glass nu) Tack för en otroligt grym blogg.
  Mitt namnförslag är Leo.
  Kram Johanna

 11. Jag och min sambo har tillsammans en härlig liten Sixten så det namnet röstar jag för =)
  Charlie och Harry är fina namn också.
  Tack för en riktigt bra blogg, läser varje dag!
  /Sandra

 12. Åh, vad roligt med namn. Men förstår hur du känner det, så hade vi det när vi väntade första barnet som blev en tjej. Hon hette hjärtat i flera veckor innan vi tillslut ”bara” tog nått som är klockrent idag.

  Mina förslag är
  Axel, Elvin, Herbert, Melker, Petter, Ludvig och Adam. Men det finns ju så mycket fina.

  lycka till

 13. Oj! Listan är så lång 🙂
  Mille, viking, felix, charlie, millicent, maximilian, noah, harry, alexis, sigge, svante, teo, max, clemens, dante, julian, milos, cedric, loke, conrad
  Castor, gottfrid, mattis, valdemar, quintus, theodor, viggo, vilder, winston, milow, elliot, loke, hadar, ellis, malte… För att nämna några! Sen hade jag en kompis som preis fick barn som ville döpa sin son till Elliot (men så tog bästisen det) å det andra namnet de hade på G var William.. Men det tyckte dem var för vanligt, så de hittade på Williot istället 🙂

 14. Anton, Oscar, William, Filip, Carl, Henrik är fina namn. Inte så komplicerade utan plain and simple 🙂 Precis som Olivia är!

 15. Min son heter Ludwig så självklart måste jag tipsa om det fina namnet 🙂 Andra förslag:

  Dante
  Mio
  Maximus
  Adrian
  August
  Elliott
  Melvin
  Theodor
  Alex

  Lycka till med namnfunderingarna och hoppas du vill skriva ut vilka favoriterna blir efter alla förslag 🙂

 16. Vi hade också stora problem med killnamn 😛 tjejnamn hade vi massor…men 3 grabbar på raken blev det. Mika,Tristan och Kimi heter mina busgrabbar så det e ju mina favvonamn. Annars är Adrian en favorit. Lycka till! 🙂

 17. Min son heter Ceasar….det tycker självklart jag är det vackraste namnet som jag inte ångrar en sekund att vi valde.
  Oliva och Ceasar klingar väl härligt ihop 🙂

  1. Hej!
   Har också en son som heter Caesar. Fast vi stavar med a före e. Så jag håller med dig. 🙂
   Vår andre son var svårare med namn till. Vi satt på bb o brainstormade, för vi var ju tvungna att ha ett namn på ”bebis” innan vi åkte hem. 🙂 Det blev en Noel.

 18. Hej!
  Har en annan fråga… Om blueberrycheesecaken. Ska man trycka ut pajskalet upp på kanterna oxå, eller bara i botten?
  🙂

 19. Mina förslag är Malte, Charlie, Arvid, Gustav, Filip, Sebastian och Simon.
  Vilken läcker bild på glassen, den fick tom mig sugen trots att jag inte är så förtjust i glass =)
  Lycka till med namnvalet! Det kanske blir så att ni ser direkt vad lillkillen ska heta när han kommer ut =)
  Ha det bra!
  // Nilla

 20. Hej Victoria,

  Jag har just upptäckt din blogg. Här har du en ny trogen läsare! Du har en jättefin blogg och skriver enormt inspirerande med superfina bilder. Hittar massor av recept jag vill prova genast!

  Jättekul att läsa om familjeliv också. Lycka till med namn till bebisen. Ni hittar säkert något ni gillar. Min erfarenhet är att även om det inte känns som att det finns ett namn som är gott nog åt underverket man väntar, väl barnet fått ett namn blir det det vackraste i världen. Har själv 2 fina flickor och tyckte det var svårare att namnge nr 2. Hade jag fått en pojke skulle han ha hetat Walter.

  Kram från Rebecka

 21. Hej Victoria! Ja du detta med namn speciellt till killar tycker jag är ett mysterium. Jag o min sambo var helt inne på en liten Jason.. hela graviditeten men sedan när han föddes stämde det inte tyckte vi. Så vårat lille bustroll heter Elay. Vi gillar det namnet skarpt! 😀 Annars har Kevin varit en favorit också! =) Kramar till dig!

 22. Hejsan. Mina söner heter Linus och Rasmus så de namnen gillar jag skarpt 🙂 men även Melvin, Wilhelm, Alvin Mfl. Kram

 23. Hej!
  Kul med en liten bebbe,grattis!
  Min son heter Dexter,om jag fick en till son skulle jag vilja att han skulle heta Sindre så det är mina förslag.

  Mvh Melina

 24. Albin eller Wille, killnamn tycker jag är svårare än tjejnamn, där kan jag komma på hur många som helst!

  Kram AL

 25. Eftersom min son heter ALVIN så tycker jag att det är det finaste pojknamnet.
  OLIVIA & ALVIN passar fint ihop.

  Andra vi funderade på va Noel & Leon,
  hoppas ni hittar något bland alla förslag =)
  Lycka till

 26. Åh vad mysigt och spännande med en liten bebis 🙂

  Här är några namnförslag:
  Alvin
  Max
  Valter
  Sixten
  Hannes

  Lycka till!

 27. Vår son heter Atle! Men jag kommer ihåg att det inte var lätt att komma på namn. Speciellt inte ett killnamn mycket lättare med tjejnamn. Vi fastnade för Atle för det var ett kort och enkelt namn och vi såg det som ett starkt namn. Isbrytare som heter Atle 🙂

  Lycka Till

 28. Stort Grattis till bebisen i magen, lite sent. Men bättre sent än aldrig 🙂

  Jag tycker Milo är ett väldigt fint pojknamn.

 29. Vår son heter Gabriel, det tog 3 veckor innan vi bestämde oss för vad han skulle heta… :0)
  Adrian
  Viktor, Victor
  Leo

  Vi väntar vårt 3dje barn nu och om det är en pojk så kommer han få heta Leo.

  kram //Kerstin

 30. Mitt favvonamn till vår bebis (som föddes i maj förra året) var Milo, men det ”snodde” kusinen som föddes i februari samma år :). Så då hade vi Lennox och Edmond med oss till BB istället, men när han kom ut så såg han ut som en Oliver som jag hade som ett litet alternativ i bakhuvudet. Så då fick det bli Oliver. Och hans syster älskar oliver (maten) så det passar alldeles utmärkt. Kram krm

 31. Tycker också namn är så svårt! Ludvig, Harry, Valter, Måns, Adam, Gabriel, Alexander och Herman. Det är vad jag kan komma på nu. Hoppas något passar 🙂 Kram!

 32. Vi ska få en flicka i maj men några pojknamn vi hade tänkt på var:
  Mio
  Milo
  Max
  Enzo
  Ska bli kul att se vilket namn det blir. Kram

 33. OLIVIA och OTTO tycker jag låter som ett vinnande koncept. Spännande att se vad det blir för krabat som tittar fram i vår. 🙂

 34. Oj vad många namnförslag du har.
  jag o min kompis ÄLSKAR att prata bebisnamn, men med tre barn var har vi gjort vårt nu.
  Finns många fina namn…
  Elliot
  Sixten
  Vincent
  Ebbot
  Adam
  Melker
  Melvin
  Noel
  Leon
  Felix
  Mio
  Valter
  Elton
  Ville
  Milton
  Philip

  Ska bli kul att se i April vad eran kille får heta.
  Må så gott.
  Kram

 35. Ojojoj! Många fina namnförslag du har fått! jag gillar följande:

  Victor
  Jack
  Max
  Hugo
  Charlie

  Jag vet inte hur ni tänker men för mig tex är det rätt viktigt att ett namn är hyfsat gångbart även internationelt. Världen krymper och de små kan hamna precis vart som helst sen! 🙂

  Lycka till!

 36. Hej! Vi hade oxå så svårt för att hitta ett namn till vår son när han låg i magen tillsammans med sin syster. Det var lättare med tjejnamnet. Vilda, som även passade fint till storasysters namn Ängla. Att hitta ett passande pojknamn till dom lite udda flicknamnen var ett mysterium. Men tillslut blev det med självklarhet Älvin (Elvin). Du har fått många fina förslag här, samla dom ni tycker är finast och som Passar med Olivia. Bestäm er när ni vet vem som tittat ut. I bland kan det bli så självklart när man ser dom första gången!
  Lycka till fina du! Älskar din blogg! Kram Zara

 37. Hej,

  Jag visste 2 månader innan att jag skulle få en pojke men hade väldigt svårt att bestämma mig.

  Det blev en liten Hannes som nu är 5 år.
  Världens finaste namn tycker ju jag!

  /Janina

 38. Vad sägs om Hilding, Hjalmar, Herman, Helmer eller varför inte Fridolf? Kalle är fint och lagom ”rekorderligt” också. Annars passar ju Oskar väldigt bra ihop med Olivia. 🙂

 39. När vår lille kille kom till oss hade vi tänkt döpa honom till Timothy, eller Tim. Men det var ingen Tim, utan mer en gosig Theodor som jag kallar Teddy eller Theo. Som andranamn fick han Elliot Jacob. Andra namn vi hade med som förslag var Ludwig, Carl, Axel, Oscar, Anton o Charlie. Lycka till med det svåra valet. När lillkillen kikar ut kommer ni nog få en känsla för vem han är 🙂

 40. Kelvin, Elton eller Vincent är fina namn tycker jag. Oftast känner man inte om namnet är rätt förrens miraklet verkligen är hos en. Lycka till:)

 41. Åh så roligt! Jag är 21 år och har inga barn men jag vill såklart ha det om några år när jag avslutat mina studier och skaffat mig ett jobb.. Jag har tre killnamn som jag skulle välja mellan om det blev en pojke.
  1.MELVIN
  2.MILTON
  3.SEVERIN

  Detta är de finaste namnen tycker jag eftersom det är söta namn när pojken är liten, coola namn när killen börjar bli vuxen och passande namn för när men blivit äldre och gammal!

 42. Jag älskar ju klassiska namn som Calle, Olle, Philip, Andreas, Adam är fina.

  Tycker alla ska ha så trendiga namn och så annorlunda som möjligt så jag slår ett slag för det klassiska.
  Du har ju en dotter som heter Oliva och då tycker jag de ska passa ihop så Olivia och Adam eller Olivia och Jonathan?

  Men ska det vara ett annorlunda namn tycker jag Silas är fint.

 43. vår lille kille fick heta Henrik Martin Anders Med Henrik som tilltalsnamn, han döps om 1 ½ vecka…
  Martin var från hans pappas sida, familjenamn, o Anders var från min sida..
  Ge namn som klingar fint i hop och som också kan fungera internationellt när han sen blir en stooor direktör å försörjer dig.. 🙂

  kram C

 44. Jag har en liten kille på 3 månader…han heter Agaton. Det är fint tycker jag! Andra förslag vi hade var JULIAN, NILS och FOLKE…

 45. dessvärre finns det helt för mkt folk som döper sina barn till allt för märkliga namn. Hyffsat klassiska namn som funkar internationellt hade jag satsat på. Hugo, Carl, Philip, Victor, Erik eller Oscar. Oscar och Olivia är ju väldigt fint ihop…

 46. Jag har en son som heter Tim, och det tycker jag är jättefint såklart:) Nu väntar jag mitt andra barn ( är i v 32 ), och jag vet att det är en kille.. Så nu har jag samma problem som dig 🙂 Namn? Min sambo tycker Jack, och jag tycker Fred 🙂 Vem ska få sin vilja igenom?? Ha ha ha!

 47. Charlie heter min son och det är han ensam om att heta på hela skolan. Men det är ett namn som kommer mer och mer. Woods familjens son döptes också till Charlie!

 48. hejhej,
  Jag har ett namn som jag tycker är så gulligt och sött men ska jag vara ärlig så vet jag inte om det ”funkar” el vad man ska säga…
  Tiger-Lukas
  Jag var med min kusin på en lekplats så var det en mamma som ropade efter sin son som just heter det namnet… Väldigt gulligt tycker jag.
  Neo är oxå ett jättefint namn.
  Min sambo vill om vi får en pojke att han ska heta Lars..
  Lycka till!
  kramar anna i lund

 49. Hej Victoria!

  Här är mina namnförslag:

  1. Mathias/Mattias
  2. Erik/Eric
  3. Martin
  4. Mikael/Michael
  5. Andreas
  6. Wilhelm/Vilhelm

  Ha det fint!

  Hälsningar
  Sara

 50. Alltid skoj med namn, men svårt….
  Har själv en liten Noah (så det gillar jag såklart)
  Annars blir det
  Olle
  Elton
  Wille
  Theo
  Ilon
  Lycka till!!

 51. Tänk vad bebisnamn kan skapa kommentarer:)

  Här är mina favvisar:
  Theo
  Ville
  Elton
  Sigge
  Mille
  Uno
  Tack för en underbar blogg!!

 52. Hej,Tack för en jättebra blogg, älskar att baka o laga mat o tittar ofta på dina recept:)
  Mina pojkar heter Gabriel o Fabian, det tycker jag är fina pojknamn,fortfarande ganska ovanliga.Lycka till!

 53. Oj, det är ju såå svårt, men som sagt, det ska ju helst låta bra ihop med både efternamn och resten av familjen! Jag fick tips om att namnen inte skulle börja på samma bokstav som nån annan i familjen då det är lätt att röra ihop namnen då!
  Själv kom jag bara på massor av fina tjejnamn, men har fått 3st killar!
  Alla 3 kom vi på efter dom hade fötts! Det blev
  Jesper
  Milo
  Elliot
  Tycker även att dom här är fina!
  Nils
  Neo
  Melwin
  Elias
  Olof
  Victor
  Alfred
  Robinzon
  Albin

  Lycka till!
  Tycker jättemycket om din blogg även fast jag inte kommenterar så ofta!
  Kram

 54. Tristan är fint <3
  När jag väntade mitt första barn var förstaval pojknamn Sebastian och när jag väntade mitt andra barn var förstavalet Hannes. Tycker fortfarande dessa två namn är oerhört fina men IDAG hade jag valt Tristan <3
  Ps. Fick två flickor… 🙂

 55. Hej Victoria! Har inte skrivit här förut, dock läst din blogg under en tid. Ville bara tacka för en fantastiskt fin blogg! Dels är ju recepten helt underbara (älskar bl.a. Smögen-cheesecaken, lakritskolorna och bountygodiset), sedan tycker jag också att du verkar vara en sån go och trevlig tjej. 🙂
  De här med namn är ju jättesvårt. Min son heter Arvid och det tycker jag såklart är gulligt. Gillar också Edvin, Simon, Elias, Jacob, Emil och Nils.
  Lycka till!
  Kram Malin

 56. Oj vad kul att hitta någon mer som sitter fast i namndjungeln!
  Själva väntar jag och min sambo vårat första barn, super spännanden!! 🙂
  Men det här med namn är ju kanon svårt!
  Innan vi fick veta vad det är för en liten sort som sprattlar i min mage så hade vi en del killnamn på lager.
  Nu när vi ännu inte behöver dom så kan jag ju dela med mig 😉
  Mina topp fyra favvsisar…

  Elton,
  Isidor,
  Loui,
  Willford

  Några tips bara, dom är lite annorlunda men ändå inte för konstiga 🙂

  Ha det så gott och visst får man skylla på gravidcravings! Själv bakade jag Hit Hat cupcakes…tihihi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..