v 25 och längtan efter våren…

Jag längtar såååå till våren och försommaren. Bästa tiden på året, även om jag tycker alla årstider har sin charm. Men just de där första riktigt varma dagarna när man kan kicka i gång grillen, sitta ute med en filt om axlarna och njuta av solstrålarna, blommor och knoppar börjar slå ut, och man vet att hela härliga sommaren ligger framför fötterna. Visst är det oslagbart?! I slutet av april (om inte tidigare) utökas ju familjen med en liten lillebror dessutom så den här våren längtar jag extra extra mycket. ♥

mage25

Randiga magen, just nu i v 25 :)

I väntan på grillsäsongen blir det kött i ugnen/stekpannan. Inte samma sak men inte så tokigt 😉

ox

Ganska trist bild men det var gott ;)

Oxfilé med bearnaisesås, stekt sparris, smörstekta champinjoner och en god sallad. LCHF men gott för vem som helst 🙂 Komplettera med pommes om ni vill. Mumma!!! Och appropå pommes så blir de såååååååå goda i fritösen, går inte att jämföra med trista ugnspommes! Och snabbt går det med, I like 🙂

 1. Ja men gud så mysigt, jag längtar också på varmare tider. Min lilla skruttfisa var också beräknad till slutet av april men behagade komma i början av maj istället men helt klart perfekt tajming för storkleverans inte för varmt och inte för kallt 🙂 Så denna vår firar vi 1-års kalas här 😀

 2. Åh, fina lilla magen. Förstår att du längtar till våren, precis som du skriver älskar jag de där första vårdagarna när man inser att man har hela våren och sommaren framför sig. Att det bara är början på våren. Lovely!

  Tycker du är så fin i din randiga tröja! 🙂
  Kram till dig och magen

 3. Nu har jag äntligen registrerat mig här på bloggfamiljen 🙂 Jag ville bara säga att jag följt dig sedan du började blogga här och jag tycker du är fantastisk ! Kram till dig & olivia

 4. Vill tacka för en rolig blogg! Gott med Lchf eftersom vi nu kör det hemma. Min prins fyller 1 år 26 april så förra året såg jag ut som dig 🙂 Lycka Till!!!

  Kram

 5. Goddag.
  Härligt med vårlängtan. Vår lilla tjej blir 1år på allahjärtansdag, dock kallt då fortfarande, men tiden går ju fort och snart är det varmt igen 🙂 Fin mage du har 🙂 Kram

 6. Vilken go liten mage du börjar få, så fin.

  Äter med enligt LCHF just nu, det är så himla bra och man mår så mycket bättre, måste bli av med ett par extra kilo som kom som ett brev på posten i julas ; )

  Kramar AL

 7. Har du tips på bra LCHF kokböcker, man börjar nästan bli hjärntvättad av denna metod nu ju ;)Och tydligen ska det ge resultat.

 8. Vilken JÄTTEFIN mage du har! Längtar tills min blir ungefär i samma size. Då det liksom inte är någon tvekan längre. Bebis och inte för mycket julmat/skräpmat. Nu är den väl någonstans mitt emellan. Om kvällarna större men då orkar jag ju ändå bara ligga på soffan och inte springa runt ute på stan och visa upp den 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..