LCHF soppa på en spik

Kanske inte soppa på en spik, men på rester av laxen. Gjorde den goda kräftsoppan (receptet hittar ni bl a här) och la till lax i bitar för en matigare soppa. (Skippa att reda med mjölet så blir det en riktigt bra lchf-rätt!)

lcsoppa

Älskar soppa och har redan spanat in mig på ett par andra godingar jag ska göra i veckan. En svampvariant och en med köttfärs, mmmmm!

 1. Älskar fisksoppa! Ser supergott ut! Har dock aldrig provat med mjukost i. Tycker att det låter lite konstigt men säkert supergott!

  Blev sugen på panerad fisk och remouladesås så det blir det ikväll. Men ska göra remouladen själv tänkte jag. Vad har du för tillbehör när du kör LCHF??

 2. Vilken god soppa!

  Håller också på med nån slag diet, haha mest åt GI-hållet, för jag blir helt uppsvälld av allt bröd och även pasta har jag kommit på, men jag är inte stenhård, försöker bara minska på allt i allmänhet, så Tack för alla bra recept!

  Ha en trevlig onsdag 🙂

 3. Soppa är jättegott. Vi gjorde en köttfärssoppa igår och den smakade om ännu godare idag till lunch 🙂 Din soppa ser jättegod ut. Ha en bra dag.

 4. Mmmm..älskar soppor 🙂 Glömmer tyvärr ofta bort det när jag planerar mat…..Tar tacksamt emot fler bra sopprecept 🙂 mina dagbarn älskar soppa och framförallt ostmackan dom får doppa i 😉

 5. Hejsan!! Den kräftsoppan gjorde jag som förrätt på nyår och den blev riktigt uppskattad. Ska bli spännande och se hur köttfärssoppan blir. Ha en bra onsdag. Kraam/Anette ♥

 6. Ser ut som en riktigt smarrig soppa det där, den får vi ta och testa eftersom vi älskar fisksoppa. Vi kör med tisdagssoppa i vårt kök och igår blev det en väldigt enkel och god svampsoppa, ska bli kul att se hur din kockas till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..