En sån där dag…

Lite tråkiga besked och humöret är inte direkt på topp.. Men ska försöka gaska upp mig nu. Lite god mat hjälper alltid på traven. Nybakat till frukost blev det och i kväll ska jag försöka hitta på nåt gott, duka fint och tända en massa ljus. Många bäckar små..

mac1

mac2

mac4

Har laddat upp med ett vitt paket med röda snören som ska öppnas så fort min älskade lilla Oliv kommer hem från dagis. Sånt får mig alltid på lite gladare humör 🙂 (både Olivia & paket..) Innehållet får ni se lite senare!

mac3

 1. Hej vännen!

  Hoppas det inte är för allvarligt, aldrig kul med tråkiga besked, kan det vara semla i den lilla asken?

  Om det inte är det, så blev jag iallafall påmind om att det ska jag nog fixa till ikväll…måste ju bättre på nu när man ska snart ligger på beachen 😉

  Vi är också lediga idag, och har inag direkta planer, ska ahndla lite, bra tips med turkisk yogurt.

  Kram kram

 2. Usch vad trist med tråkiga besked, hoppas det ordnar sig – vad det än är. Du ska se att det känns lite bättre när Olivia kommer hem från dagis. Så brukar i alla fall jag känna när jag hämtar mina två solstrålar från dagis – allt kämpigt tar en paus en stund när man får krama sina goingar och leka en stund med dem. Idag ska vi ha julgransplundring – ja, jag är lite gammaldags av mig och har kvar julgranarna 😉 Fast idag ska de ut och vi ska kalasa på pepparkakehuset som nog smakar mest damm misstänker jag hehehe. Kram på dig!

 3. Aj då – inge bra. Semlor kanske? Hoppas det vänder och att denna dag blir underbar trots allt. Kramisar o ännu en gång (vet att jag är tjötig) Tack för underbar blogg.

 4. Hej! Tänkte bara kika in och skriva att jag hoppas att allt ordnar sig men ibland är man inte på topp och det är ok det också!! Nu ska jag göra din chokladmousse, den blir fredagsdessert imorgon! Tack för den mest inspirerande matbloggen ever!

 5. Hoppas att dagen bara blir bättre och bättre. Som du sa, många bäckar små… Jag tror jag ska göra som du ikväll, så jag piggar upp också. Ljus och mys med två små tjejer vid matbordet. 🙂
  Jag älskar att kika in här. Du gör min dag ofta!

 6. Usch aldrig kul med tråkiga saker 🙁 hoppas det inte är allt för allvarligt och att dagen i övrigt blivit okej. Jag gick in på din sida för att söka recept på chokladmousse….väldigt passande visade det sig när dit förra inlägg, som jag inte sett, handlade just om det. Hur blir den om man gör den på ljuschoklad, eller den blir mild och god och passar barn även med mörk….den ser väldigt god ut. Vi åt världens godaste mousse på nåyår…..hon hade gjort en riktigt fin mousse med ljus och vit…..mums 🙂 Kram

  1. Det finns i arkivet på vit choklad med! Man kan använda vad man vill, är det till barn så satsa inte på den mörkaste bittraste chokladen utan ta en lite ljusare.
   kram v

 7. Hoppas att det inte var alltför tråkiga besked du fått så att det går att muntra upp dig. Ta hand om dig och familjen, paket med röda snören är alltid trevligt 🙂 Kram!

 8. Usch vad tråkigt men hoppas det börjar kännas bättre nu.
  Har du bakat brödet själv? skulle så gärna vilja ha några roliga recept på bröd.
  Kram

 9. Satt och skummade igenom lite av dina gamla recept och sånt här. Vansinnigt mycket gott!!
  Men jag fastnade vid amerikanska pancakes. För att få rätt utseende och konsistens ska de stekas _utan_ stekfett i teflonpanna på medeltemp. Det tar tid och är drygt, men det är värt det! =) kram

 10. Snälla snälla Victoria jag skulle verkligen vilja veta vad tapeten heter som du har bakom din sänggavel? Jag har frågat förut men du kanske inte har sett min fråga eller du kanske helt enkelt inte vill säga det? Jag ska köpa tapet i veckan så jag skulle så gärna vilja veta vad det heter. Skulle bli så glad om du kunde svara. Är det en Designers Guildtapet?

  1. @ Katrin, har du lust att skriva länken till inlägget där du sett tapeten? Jag blev himla nyfiken, skulle vara kul! Tack på förhand!

   Hälsningar
   Sara

  2. Sorry, inte meningen att missa detta. Kika in på Boråstapeters hemsida, välj kollektionen GARDEN, där hittar du den. Serienummer 12961. är det denna du menar??

   kram och lycka till med tapeten!

 11. Oj, hoppas det inte är något alltför allvarligt. Men visst får paket en att bli glad och glada barn är bara toppen. En Stor varm kram från mig!

 12. Hejsan ..

  Snälla du .. vad heter dina fina uppläggningsfat som du hade med i ett inlägg för nån vecka sen när ni träffade över lite små plock !!! är såå behov av fina enkla fat ..

  Tack Tack anna

 13. Hej Victoria! Jag var inne och kikade på Boråstapeter (det var inte jag som frågade om tapeten men ändå) och jag hittade den ena efter den andra som jag vill ha! : )

  Vad är det för ett tråkigt besked du har fått? Jobbrelaterat?

  Ha en fin kväll! (tänk positivt, det hjälper!)
  Kram från Sara

 14. Hej, tråkigt med tråkiga besked, hoppas att det inte är något allvarligt! Min son som idag är drygt två föddes med en teratom (en slags tumör) och opererades direkt efter förlossningen. Har gått på regelbundna kontroller och nu har den börjat växa igen, känns skit allting just nu:-( Inte för att förringa ditt problem, men detta sätter lite perspektiv på så kallade vardagliga tråkigheter.
  Hoppas du fick en myskväll med familjen!!!
  Kram S.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..