T.G.I.Friiiiiiiiday!!!!!

Efterlängtad fredag!!! Olivia och jag startade dagen med en riktigt färgglad frukost. Kändes nästan som påsk 🙂 Tulpanerna valde Olivia till mig i går på Zälls. Jag är annars mer för enfärgade tulpanbuketter men Olivia tyckte absolut vi skulle ha denna och det är jag bara glad för nu, blev en riktig härlig uppiggande färgklick här hemma! ♥

tul1

tul2

tul3

Ska göra oss riktigt fredagsfina till i kväll, städa och planera en god middag. Och självklart blir det Lets Dance på tv och nåt gott tilltugg. Men först en massa måsten, mail och pappersfix att greja med. Och om jag hinner ska jag fiska upp nya tapeten till allrummet som äntligen kommit! Ses lite senare 🙂

Hoppas ni får en underbar fredag och start på helgen!!!!

 1. mysigt ni gör det för er .. önskar jag kunde bli lite frukostmänninska … har ju sååå attans svårt att äta nått på mornarna ..inget är gott .. även om dina bilder lickar till att jag köper både det ena och det andra för det ser så gott ut …men sen ..näää suck !!

  Här ska det också städas och fixas lite inför helgen ..ikväll ska maken och jag på bio ..Änglagård ..men lilla fröken vill vara hemma och se Lets dance , ska försöka komma på nått gott med fläskytterfile …????något tips !!???

  Kramilikram Anna

  1. Kanske ”Fläskfile med italienskt täcke” kan passa med fläskytterfile? Köper faktiskt aldrig det så jag har inga bra tips, men det borde väl funka i samma rätter som fläskfilé. ”Tapenadefile” är annars väldigt gott oxå 🙂

   Lycka till och berätta gärna vad det blev!!
   Kram v

 2. Visst är det mysig med fredag, lite jobbigt bara har så mycket på jobbet så jag vet inte när jag kommer hem men förhoppningsvis inte för sent.

  Ikväll blir det Flygande Jakob för vår det, mums………

  Kram AL

 3. Vilka superfina tulpaner! Det känns så himla vårigt med dem på bordet 🙂 Ska nog köpa mig ett gäng idag! Ha en skön fredag! Kram

 4. Hej Victoria.Först och främst vill jag tacka för en underbar blogg och fantastiska bilder.Jag har en liten fråga:Jag ser att du har 2 st.Iittala ljuslyktor på bordet.Vilken höjd har dom?Ha en skön helg.Kram Marita.

 5. Ja fredag är mysigt men jag jobbar i helgen så det blir ingen riktig myskväll för mig.

  Får du Micke att se Let’s dance också? vi har faktiskt för något år sedan slängt ut vår tv och ångrar det absolut inte. Ser film då och då men utan reklam, fixar bara inte reklamen. Sen umgås man mer också……..

  fick ett tulpanabonnemang av min mamma i julklapp, hämtar ut bukett med 20 st tulpaner varje fredag, bra present va? 10 gånger får jag hämta dessa.

  Tjing på er

 6. Hej!
  En liten fråga bara, läser du alla kommentarer som vi som läser din blogg skriver?
  Jag bara undrar för jag skrev en kommentar på ditt förra inlägg och frågade dig en sak men har inte fått något svar, däremot har du svarat på många kommentarer på detta inlägget.
  Men du har kanske inte hunnit läsa alla ännu så jag får kanske avvakta med svar från dig.
  Kram

  1. Jag läser ALLA kommentarer. Hinner tyvärr inte svara på alla men försöker. Och hinner inte alltid lläsa alla på en gång men går igenom alla så fort jag hinner 🙂

   ska kika på din fråga!
   Kram v

 7. Vilka underbara tulpaner, man blir härligt glad av alla färger. Hörde att imorgon är det visst ”tulpanens dag” så då blir det till att köpa blommor. Ha en underbar fredag 🙂

 8. Godkväll. Härliga tulpaner 🙂 är väl tulpanens dag imorgon tyckte jag att det stod i vår tidning. Var har du beställt tapeten ifrån?
  Ha en bra kväll. Kramiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..